Hangisi zor yaşam acaba konu sahibesi
Hem iş yerinde sıkıntı cekiyorum hem evlilik hayatımda bir bakin konularıma anlarsınız
Yine de mücadele içindeyim
Ama şunu öyle iyi anladım ki.evlilikte denklik çok önemli benim.gibi ailesi nasıl olsa uzakta demeyin yine sorunlar çıkıyor
Eşimi sevdim iyi birisi ama çok katı inatçı inadıyla da çok savaştım son kavgamda haklı.oldugum.halde haftalardır sürat yapıyor bana soğuk ve ilgisiz davranıyor üstelik ben bunları hal edecek ne yaptım diyorum hep günümüz kızları gibi çirkef degilim eşimi ailesinden uzaklastirmadim
Ne insanlar görüyoruz çevremizde öyle paspal insanlar ki eşleri onlara kül köle fino köpeği gibi etrafında hatta diyorlar ki ben eşimi ailesi ile gorursturmuyorum diyorlar bende görüşmüyorum diyorlar.
Ben annene baba hep yardım et dedim ama ablası abisi canıma yetti evlendim bu borç isteme olayı bitmedi gitti bundan sonra da devam.eder diye korkuyorum cunku ben 37 yaşıma geldim daha hayatımızı bir iki kişi çalıştığımız halde oturtamadik daha çocuk yapamadık ki yaşımız geçiyor onda da sıkıntı var offf offf nerden tutsam bir sıkıntı var
Ne zaman azıcık mutlu olsam arkasında ağlıyorum böyle bir hayat
4 senelik ünv mezunu kpss ile kazanıp atanmış şeflik sınavına gitmiş kazanmış biriyim elim ekmek tutuyor özel.ihtiyaclarim konusunda eşimin eline bakmıyorum az çok evime birşeyler aliyorum eşime bile üst baş aliyorum kendisi giyime para vermez bir ayakkabıyı yırtılana kadar giyer evime ihtiyaç alırım.bu gereksiz der benle kavga eder ki o paspasin üstüne her gün basıyoruz
zamanında almıştım 50 tl ya 50 tl içi ağladım ben ben çok beğenmiştim almicaktim eşim.alma gereksiz vs vs
Nerden tutup neyi anlatsam ki bende çok boşanmayı düşündüm çok kez hemde çok boşanmanın kıyısına geldik yine toparladık
Korkuyorum yine ailesinden yana birşey çıkacak ta yine ters dusucez diye
Offf offf böyle iste