evlilik öncesi sorulabilecek sorular yardım kızlar

hiç tanımıyor musun canım? Yoksa daha iyi tanımak mı istiyorsun?:44:

iki aydır konuşuyoruz o bana soru soruyo sende hazırla dedi ne sorayım nasıl iyi bir eş olabileceği konusunda

- burcu
- evlilikten beklentilerinin ne olduğu
- en çok nelere sinirlendiği

vs kişi hakkında fikir verebilir :)

köşeye sıkıştıran mı tanımak mı istiyorsun zor durumda bırakmak mıı

bence sürekli soru sorup tanımaya çalışmak yerine birbirinize zaman vererek bu süreçte konuşarak tanıya bilirsin en doğrusu zamana bırakmak bi anda soru sormayla tanıyamassın ki

ne kadar soru sorarsan sor sadece tanıdıgını zannediyosun olumsuzluk olarak söylemiyorum evlendıkten sonra esımın cok cesıt huylarını gördüm görmeye devam ediyorum yanı kasma kendını bu konuda az cok fikrin vardr zaten erkek arkadasın hakkında bi sözü bi cümlesi ele verir kendını

valla ne sorarsan sor boşuna ....kendını guzel ve hos tanıtabılır, hıcte acık vermez aynı evde yasamadan bır ınsanın huyunu sunyunu tam anlamıyla anlayamazsın yaklaşık olarak tahmin edebilirirsin fakat her zaman süprizlere açık olmak lazım.

Tanımak ve tanımamak ile ne alakası var? Evlilikte bir anlaşma sonuçta ben eşime sormuştum ilaki bir erkek çocuğu istermisin diye sormuştum evet deseydi yüzüğü yüzüne atardım ,ayrıca belli hobilerim olduğunu bunu asla kısıtlamamasını söyledim ondada anlaşmaya vardık böyle kuru,kuru evlenilmez ki aşk bitti sonra ne olacak kavgamı,ben dünyaya onla gelmedim yani , bunlara çoğunluk olarak uymasaydı yüzüğü atacaktım anlaşmanın içinde 6 ay sonra evlenmede vardı !tabi şimdiki bayanlar kendilerinden çok ödün veriyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…