neeee 50 kilomu :1shok: kız ben 80 kiloyum içimden iki tane Şebbnemm çıkar valla kaydirigubbakcemile3 Benim boy 180 ama bende bir 60 kg felan olabilsem ahhh ahhhh boshayallersmile Üniversitedeyken 65 kiloydum ona bile fazla derdim geçen nisan ayı 87-88 kilo olduğumu farkedince acil yediklerimi kestim işte 1 senede 8 kg verdik.. bakalım devamı nasıl olacak :sinifsinif:
işte cnm bende boy olmadığı için tam 50 kilo olsam çok iyi olucak
inşallah hayırlısıyla veririz kilolarımızı :Saruboceq:
temmuz geliniyim canım benim.
az kaldı.ama ben çabuk veririm kendime güveniyorum.
neeee 50 kilomu :1shok: kız ben 80 kiloyum içimden iki tane Şebbnemm çıkar valla kaydirigubbakcemile3 Benim boy 180 ama bende bir 60 kg felan olabilsem ahhh ahhhh boshayallersmile Üniversitedeyken 65 kiloydum ona bile fazla derdim geçen nisan ayı 87-88 kilo olduğumu farkedince acil yediklerimi kestim işte 1 senede 8 kg verdik.. bakalım devamı nasıl olacak :sinifsinif:
kendimle övünmek istiyorum
kilo ,göbek,selülit problemim yok bayanssulusmile
slm kizlar..
bende suan lazer epilasyon yaptiriyorum ama su selülitlerden nasil kurtulacam bilmiyorum..( cok kafama takiliyo.. bide balayinda tatile gitcezz (((
selülitlere karsi napiyosunuz banada bisi önerin.. simdiden tsk
ben lorealin inneov kapsüllerini kullaniyorum,herkes cok met etti. 2 ay sonra faydasi görünüyormus
ben 2 haftadir kullaniyorum,bakalim nasil olcak merak ediyorum
düğünüm 31 temmuzda ve ben o güne kadar 5 kilo yaaa en azından 3 kilo almam lazım ama bu hiç mümkün görünmüyor kıslarrr mafoldumben
cnm benim ben yanlış okumuyorum dimi akannehir sen kilomu almak istiyorsun valla bende kilo vermye çalışıyorum 5 kilo fazlam var yollayabilsem hemen yollayayım sana olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar kendi çapıda sor yapıyorum sabahları vegelişme var düğüne daha var inşallah o güne kadar daha iyi olu vücudum :Saruboceq:hihoyyyt
ben lorealin inneov kapsüllerini kullaniyorum,herkes cok met etti. 2 ay sonra faydasi görünüyormus
ben 2 haftadir kullaniyorum,bakalim nasil olcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?