Evlilik Öncesi Kişisel Bakımını Tamamlamaya Çalışanlar... :):):D

anldm cnm yerimseniben

lazerde çok güvenmediğinin bir yere gitmeyin.özellikle işi bilmeyenler yanlış uygulamalara sebep olup bölgeyi yakabiliyorlar ve iz kalıyor.allah korusun yaa :1shok::1shok:

lazerde çok güvenmediğinin bir yere gitmeyin.özellikle işi bilmeyenler yanlış uygulamalara sebep olup bölgeyi yakabiliyorlar ve iz kalıyor.allah korusun yaa :1shok::1shok:

Evet cnm ama bende olanlar herkesde olduğu gbi küçük yanıklardı ve geçiolar ama uzun sürüo geçmeleri buda bnm sinirimi bozuo yani zaten cnm acıo ona göre uygulama yapsın o zmn sırf üst bacğmda oluo bide koltk altımda genitlde fln deil..
Orda tüyler seyrek die herlde CADIARZU

dediğin gibi olabilir canım.lazerde genital çok acıyomu ? ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyorum da mafoldumben

kızlar lazerı cok ıyı arastırın bence etrafımda yaptıran 3kısıden 2 sı memnun deıl.ınsallah sız memnun kalırsınız bende 5 senedır sır agda yaptırıyorum bı anormallık yok henuz :)ust bacagımı hıc almıyrum gerek yok azcık zaten aldıkca coalıyo.

ben sımdılık kılolarla boğusuyorum dugun 22 mayıs kıl tuy ıcınde yıne sır agdadan vazgecmıcem sanırım.saclarımın rengını degstırmeyı dusunmuyorum kendı rengı oluck.uzunlugu gayet ıyı dıslerde sorun yok benım tırnak ve kılo sorunlarım var halletmem gereken :))

dediğin gibi olabilir canım.lazerde genital çok acıyomu ? ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyorum da mafoldumben

Canım çok acıyo ya anlatamam yani sir ağdada sesimi çıkartmam ben ama buna dayanamıyorum habire 1 dk 1 dk diorm kadına o derece yani..
Ama bitane krem war onu sürebilrsinz die öneride bulunuolar uyuşturuo die de hiç denemedim..

yaa tatlım çok korkuttun beni şimdi.yarına randevu var.offf :gitme::gitme:

düğüne senin de bişey kalmamış canım yaa.ay bak ben bile stres oldum şimdi mafoldumben hemen başlamam lazım spora .kilom gayet yerinde ama daha sıkı olmak istiyorum ve karın bölgemi dümdüz yapmak istiyorummm yaparmıyım ki :sinifsinif:

bence de düğünde en güzeli insanın kendi doğal saç rengi.

yaa tatlım çok korkuttun beni şimdi.yarına randevu var.offf :gitme::gitme:

Canım genitaledemi lazer uygulatıcaksın?
Korkma o kdr uzun sürmüo çok kısa sürüo ama acıo..
Belki seninki acımaz cnm seansa girdkden snra sölersn bakalım canın acıdımı acımadımı kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar özel bölgeye lazer yaptırınca tüylerin çıkma durumu nasıl ? yoksa tamamenmı yok oluyorlar.

Merhaba Kızlar,
Benimde düğünüm 5 Haziranda inşaallah..
Bende de her türlü hazırlık mevcut.. Epilasyon, rejim, spor ne ararsanız :)

Epilasyona gidecek arkadaşlara bende kendi deneyimlerimi aktarayım bari belki faydası olur..kaydirigubbakcemile5
Benim gittiğim yerde epilasyon sırasında soğuk hava üfleyen bir makina kullanıyorlar.. Dolayısıyla anlık bir uyuşma oluyor ve hiç acı hissetmiyorum..Öyle kabuklanma vs de olmadı sadece kızarmış piliç gibi bir koku yayılıyor etrafa kaydirigubbakcemile3 Hatta epilasyondan sonra doğru düzgün bir kızarıklık bile olmuyor Ben 4 seans gittim, daha 2 seans gitmem lazım..Koltuk altım tamamen bitmeye çok yaklaşmıştı ama ben ha bugün ha yarın giderim ümidiyle jilet yaptığım için ince tüycükler kalınlaşmaya başladı..Tavsiyem başladığınız işi bitirin arkadaşlar, eğer vaktiniz ve naktiniz varsa tabi kaydirigubbakcemile2 Genitale gelince.. Orada süper bir ilerleme kaydettim, koltuk altımdan daha çabuk sonuç aldım yani.. Ben ağda yaparken daha çok canım yanıyordu, epilasyon ağdaya oranla çok acısız bence, ama bir arkadaşım gitmişti başka bir yere..Epilasyon sırasında bölgenin uyuşması için hiçbir işlem yapmamışlar, kız hüngür hüngür ağlamış acıdan :umursamaz:

Bu arada bende bacaklarıma sir ağda yaptırmaya başlıycam artık ve cilt bakımı yaptırcam.. Burnumdaki siyah noktalar acayip gözüme batar oldu..Ayrıca rejimdeyim ve haftada 3 gün spor yapıyorum. Şu an 60 kiloyum hedefim 55 olmak hazirana kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…