Canım hiç gitmek dahi istemiorumki ben yaa..
Üst bacağmda çok seyrek tüyler ve yanıo resmen kabuk tutuo her lazerdn snra 2 ayda anca geçio bidahaki seansa gitmeye kendimi ikna edebilrsem sölicem normaldede öle olabiliomş ama bnmki kdr uzun süre geçmemezlik olmuomş..
Ama bu lazer gerçekten snr bozucu bişey ya bakalım aslnda gitmem lazm evlenene kdr en azından btrmem lazm yksa hiiç gidemem..
O zamanda senin sölediğini yaparm bnde cnm delikafadulden
lazerde çok güvenmediğinin bir yere gitmeyin.özellikle işi bilmeyenler yanlış uygulamalara sebep olup bölgeyi yakabiliyorlar ve iz kalıyor.allah korusun yaa :1shok::1shok:
Evet cnm ama bende olanlar herkesde olduğu gbi küçük yanıklardı ve geçiolar ama uzun sürüo geçmeleri buda bnm sinirimi bozuo yani zaten cnm acıo ona göre uygulama yapsın o zmn sırf üst bacğmda oluo bide koltk altımda genitlde fln deil..
Orda tüyler seyrek die herlde CADIARZU
Kızlar damat adayları da böyle hazırlanıyormu acaba ne dersiniz? :umursamaz:
:)) öyle deme cnmya damat trası yaptırıyolar ya işte:))
Aaa tabi kolaymı onun stresi ? kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi olabilir canım.lazerde genital çok acıyomu ? ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyorum da mafoldumben
Canım çok acıyo ya anlatamam yani sir ağdada sesimi çıkartmam ben ama buna dayanamıyorum habire 1 dk 1 dk diorm kadına o derece yani..
Ama bitane krem war onu sürebilrsinz die öneride bulunuolar uyuşturuo die de hiç denemedim..
kızlar lazerı cok ıyı arastırın bence etrafımda yaptıran 3kısıden 2 sı memnun deıl.ınsallah sız memnun kalırsınız bende 5 senedır sır agda yaptırıyorum bı anormallık yok henuz :)ust bacagımı hıc almıyrum gerek yok azcık zaten aldıkca coalıyo.
ben sımdılık kılolarla boğusuyorum dugun 22 mayıs kıl tuy ıcınde yıne sır agdadan vazgecmıcem sanırım.saclarımın rengını degstırmeyı dusunmuyorum kendı rengı oluck.uzunlugu gayet ıyı dıslerde sorun yok benım tırnak ve kılo sorunlarım var halletmem gereken :))
yaa tatlım çok korkuttun beni şimdi.yarına randevu var.offf :gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?