Evlilik Öncesi Kişisel Bakımını Tamamlamaya Çalışanlar... :):):D

neyi ilk kez duydun seydacım?
evet cnm lazere bnm kuzenimde gidio ve faydasını görmedi hemde yüzü için gidiodu çok acıomuş öle demişti yanıomş..

peki canım nerden temin edicem ben bunu ve ne kadar?

esracm bn yaklaşık 3 senedir gidiorum hç sarkma falan olmadı aksine sir ağda tüyleri hem geç çıkartıo hemde azaltıo şimdi yağıda kullanıorum tüylerim iyice zayfladı ve azalmaya başldı bn memnunum yani..
rengindede bi değişiklik yok cnm..

Nası kullanıyosun onu cnm?
Ve fiyatı nekdr?

ağda yaptırdğn ilk günden itibaren 5 gün 5 dk mesaj yaparak uygluosun yağı iyice yediriosn cnm..
fiyatı 15 ytl cnm bnm..

peki canım nerden temin edicem ben bunu ve ne kadar?

bn eczaneden aldım cnm ama aktarlarda da var yalnız dedğim gbi sahte ürünler çok o yzden dedğim özelliklere çok dikkat edin hepsi varsa öle alın..
biz ilk aldığımızda bi siteden aldık internettn o sahte çıktı mesela gözünüzle görmedn almyın cnm..

ben duymuştum bunu ama birtürlü güvenemiodum ama kullandığını söylüosun deneyeyim fiyatıda iyimiş lazere gidiyorumkaç aydır inanki halan çıkıyor bide o kadar jilet yapırdılar yazık verdiğim paraya bide lüx bir yere gidiyorum sir en güzeli vallaha gidion aldırıon 1.5 ay rahatsın ohhhhhhhhhh

Emmacım cilt tipine göre farklılık gösterbiliyomuş.benim halamda sır yapıyodu hep yaşı ilerledikçe gerçekten kararmalar başladı.

bu arada lazerde hep jilet gerek diyolar ama öyle bişi yokmuş.ordaki alete bağlı.tüylerin seyrekliğine tipine göre alete sokmaları lazım

evet cnm bnm gttgim yerde öle kuaför falan deil sadece kişisel bakım yapan bi yer temiz ve gerçekten sir ağda başka hiçbrşeye benzemio tertemiz yapıo..
o sölenen şeyler bnde hç olmdı sarkma falan yada renk değişikliği zaten bebklik dönemindeki gibi bembeyz olması mümkün deil sonuçta kıl kökleri var..
yalnz sahtesinden sakın cnm verdiğin para ve emek boşa gtmesin..

onu bilemcm esracm zaten bu gidişle bnde tüy kalmck o zmna kadr kurtlmş olrm :dance:
gerçktn aldığım sonuç bnide çok şaşırttı bu kadrını beklemiodum :lepi:

ben en cok sunu dusunuyorum evlendikten sonra bakıma daha cok dikkat eder insan tuy vs bu olayları ben dert ediyorum ya

yani bende öle düşünüyorum canım bebeklikteki gibi olmaz ama alıcam sağol verdiğin bilgiler için sağol canım benim :)

esracm Allahın izniyle yaza istyrz ama tarih belli deil henüz opuyorumnanaktan
senin ne zamn cnm yerimseniben

bizim de inşallah yaz sonu gibi ama benim de tam belli değil.farklı şehirlerdeyiz.nerede yaşayacağımızı işimizi falan halletmeye çalışıyoruz ama 2010u geçirmeye hiç niyetimiz yok allah izin verirse :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

o zaman en önce ben evlenicem kızlar sonra sizde beni takip edin peşimden hemen evlenin inşallahhh :) güzel bi duygu yaaa

amin cnm hayrlısı olsun :Saruboceq: bizde farklı şehrlerdeyz malsef cnm :çok üzgünüm:

neyi ilk kez duydun seydacım?
evet cnm lazere bnm kuzenimde gidio ve faydasını görmedi hemde yüzü için gidiodu çok acıomuş öle demişti yanıomş..

Canım hiç gitmek dahi istemiorumki ben yaa..
Üst bacağmda çok seyrek tüyler ve yanıo resmen kabuk tutuo her lazerdn snra 2 ayda anca geçio bidahaki seansa gitmeye kendimi ikna edebilrsem sölicem normaldede öle olabiliomş ama bnmki kdr uzun süre geçmemezlik olmuomş..
Ama bu lazer gerçekten snr bozucu bişey ya bakalım aslnda gitmem lazm evlenene kdr en azından btrmem lazm yksa hiiç gidemem..
O zamanda senin sölediğini yaparm bnde cnm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…