• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik öncesi kişisel bakım maratonu

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
46
Ankara
kızlar çeyizlerimizi alıyoruz.tencereler tavalar tamamda bu süreçte kendiniz için neler yapıyorsunuz? yüz maskeleri, saçlar için özel bakımlar,en güzel kokan şampuanlar duşjelleri,el bakımı,parfüm vs vs .. hadi hep birlikte bunlarla ilgili bir liste yapalım

kızlar çeyizlerimizi alıyoruz.tencereler tavalar tamamda bu süreçte kendiniz için neler yapıyorsunuz? yüz maskeleri, saçlar için özel bakımlar,en güzel kokan şampuanlar duşjelleri,el bakımı,parfüm vs vs .. hadi hep birlikte bunlarla ilgili bir liste yapalım

Valla canım benim evlilikten önce bakım adına aldığım en isabetli ve radikal karar lazer epilasyona gitmek oldu, bir kaç seanstan sonra da bitiyor ve inanılmaz memnunum. Bir de balayına çıkmadan otelde giymek için cici elbiseler, kıyafetler alacağım ama biraz tarzım dışına çıkacağım ki farklılık olsun (mesela askılı bluzlarda önü tül arkası düz şeyleri sevmezdim ya da içi kısa üstü uzun tül etekleri ama birer tane bavulumda bulunacaklar). Bunun dışında zaten saç boyamı, manikürümü ve saç bakımımı ihmal etmem. Ekstra bir şeye gerek duymuyorum, sadece kişisel fikrim bir kadın evlendikten sonra daha bakımlı olmalı :10:

bende özellikle evlendikten sonra daha bakımlı olunması gerektiğini savunuyorum evlilik sonrası ve balayı için sağlam bi alışvriş yaptım bavulum hazır küçük elbiseler babetler topuklular tam tekmil hazır sayılırım onun dışında gece gündüz kremlerim toniklerim kozmetik ürünlerim hepsini aldım zaten normaldede evde kendim cilt bakımımı saç bakımımı yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça isteyipte bi türlü yaptıramadığım tek şey lazer onuda artık evlendikten sonra halledicem mutlaka ama düzenli olarak ağdaya gidiyorum o konuda hiç sıkıntı yaşamadım o yüzden içim rahat:34:

çok doğru evlendikten sonra daha çok bakımlı olmak gerekiyor. insan bakımlı oldukça kendine özgüveni geliyor,duruşu,oturuşu değişiyor. eee tabi karşı tarafta bir hayranlık uyandırıyor. balayına giderken etkileyici ama baymayan bi parfüm buldunuz mu ? malum koku önemli

çok doğru evlendikten sonra daha çok bakımlı olmak gerekiyor. insan bakımlı oldukça kendine özgüveni geliyor,duruşu,oturuşu değişiyor. eee tabi karşı tarafta bir hayranlık uyandırıyor. balayına giderken etkileyici ama baymayan bi parfüm buldunuz mu ? malum koku önemli

o konuda bende tıkandım kaldım canım ya yazda geliyo şöyle hafif çiçek kokuları istiyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım :50:

o konuda bende tıkandım kaldım canım ya yazda geliyo şöyle hafif çiçek kokuları istiyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım :50:
Armani nin parfumu cok hos cicek kokulu ozellikle sıkıldıktan 1 saat sora felan cok hos ve etkileyici

Benim nişanlım avon today parfümünü çok beğendi 😊 bende ona avon dan today in erkek parfümünü aldım ikisi de gerçekten güzel kokular 😊 tavsiye ederim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Armani nin parfumu cok hos cicek kokulu ozellikle sıkıldıktan 1 saat sora felan cok hos ve etkileyici

tamamdır canım teşekkürler bakarım bi ama sadece armani diyemi alıcam yanında başka bi ismi varmı:44:

tamamdır canım teşekkürler bakarım bi ama sadece armani diyemi alıcam yanında başka bi ismi varmı:44:

Armani gio diger yesille karistirma ama
$Giorgio-Armani-Acqua-Di-Gio-Wome_8065_1.jpg

Buda ciceksi ve cok guzeldir armani code
$sgarm0525010970.jpg

Daha hafif ciceksi kokular istersen hugo boss femme ve Lacoste pink tercih edebilirsin

$femme.jpg $urun-489.jpg

Daha kadınsı kokular istersen Lancome hypnose ve sense öneririm cnm bunlarda ciceksidir ama daha sicak kokulardir

$Lancome-Hypnose-IF-THE-fragrance-wasnt-beautiful-eno-6018024.jpg $ikimizinaskishoppingtime_134709916242.jpg

Armani gio diger yesille karistirma ama
Eki Görüntüle 1141996

Buda ciceksi ve cok guzeldir armani code
Eki Görüntüle 1141997

Daha hafif ciceksi kokular istersen hugo boss femme ve Lacoste pink tercih edebilirsin

Eki Görüntüle 1141998 Eki Görüntüle 1142003

Daha kadınsı kokular istersen Lancome hypnose ve sense öneririm cnm bunlarda ciceksidir ama daha sicak kokulardir

Eki Görüntüle 1142005 Eki Görüntüle 1142007

canım çok teşekkür ederim :16:

Valla kızlar alma imkanınız var ise Gucci premiere kesinlikle etkileyici öneririm :16:

Back