- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kendini sorgulayacağın bir durum yok bu senin tercihin erkek arkadaşınla birlikte olsan ilerde ayrılsan bunu kaldırabileceğini sanmıyorum. Erkek arkadaşında saygı duyuyormuş ne güzel istediğin şekilde yaşa hayatını pişman olma yaptıklarına
Buralar karışıcak,ben yerimi alayım.
Bu çok kişisel bir soru.
Ama bana sorarsan olmalı.
Neden mi?
Evleneceğim adamla ten uyumumuzu görmek isterim açıkçası.
Eğer bir sorun varsa evlendikten sonra iş işten geçmiş oluyor.
Evlilikte cinsellik herşey demek değil ama emin olup bir çok şey demek.
Cinsel uyumsuzluğu yada memnuniyetsizliği yüzünden aldatan/aldatılan bir sürü insan var.
Birde şu hymen muhabbeti var.
Benim için çok özel biriyle yaşadım fakat ayrıldım.
Hiç aklıma gelmedi önceden ilişkiye girdiğim için sevdiğimin benimle evlenmeyeceği. Zar için benimle evlenecekse kapıyı gösteririm zaten.
Evliliklerin bir çoğu bu yüzden bitiyor emin olabilirsiniz.Evet aslında bir diğer konuda bu ten uyumu. Çok kafamı kurcalıyor. Çünkü bana göre de mutsuz evliliklerin çoğu cinsel hayattaki uyumsuzluk ve bu beni aşırı korkutuyor.
Zar konusunda sağlıkçı olarak fikrim belli. Benim için de bilimsel olarak sağlık içinde bir önemi yok. O yüzden o detaya takılmam takılanla da beraber olmak istemem. Bu konuda erkek arkadaşımla aynı düşünüyoruz.
Teşekkür ederim.
Herkesle yasamis olan biriyle birliktesiniz o ne olacak ?
Özel an olarak düşündüğün için diyorum ki duygu seline kapilma ...
Evliliklerin bir çoğu bu yüzden bitiyor emin olabilirsiniz.
Adam/kadın eşinde istediğini bulamıyor,çünkü ten uyumları yok. Yatak odalarında mutlu olamıyorlar çünkü birbirlerinin isteklerine saygılı değiller,yeniliklere açık değiller falan. Böyle olunca mutluluğu,zevki,tadı dışarıda aramalar ve aldatmalar başlıyor. Ve olan çocuklara ve karşı tarafa oluyor.
Ben bu yüzden gerekli olduğunu düşünürüm. En azından benim için gerekli. Ama sonradan pişman olacaksanız yapmayın derim,ağır sorunları beraberinde getirebilir.
Bende kendi isteklerim ve hissettiklerim doğrultusunda hareket edeceğim.Tabi kendi düşüncem yada yaptığım. Eşimle 4 yıl flörtün ardından Evlenince yaşamam çünkü ben öyle istedim, öyle de oldu..
bu konu kararsız kalınacak bir konu değil. İkileme düşüyorsan hazır değilsin demektir hazır olmadan da yaşama.
Cinsellik yaşamanın her sağlıklı birey için temel bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve bence bunun evlilikle alakası olması gerekmiyor. Önemli olan sana değer veren, senin de değer verdiğin biriyle yaşaman. sağlıkçıysan bu konuda bilinçlisindir zaten onu söylememe gerek yok.
Benim takıldığım nokta tamamen duygusal zaten.
Bir şeylerden emin olmak ve tam hissetmek istiyorum.
Kendimi de bu konuda zorlamamaya çalışıyorum zaten tamamen akışına bırakacağım.
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?