Bu nasıl oluyor, siz yalanını yakalamayınca yalancı olmuyor mu? Etrafına yalan söylerken siz hiç rahatsız olmuyor musunuz? Bir insanı tanımak istiyorsan sana olduğu kadar çevresine nasıl davrandığını da gözlemle diye boşuna demiyorlar değil mi? Yani başkasını kandırsın enayi yerine koysun, siz de gözünüzü yumun.
Konunuzu ilk okuduğum zaman hemen aklıma aldatılma gelmedi. Belki iş için aramıştır belki ailesinden birinin tanıdığıdır falan dedim ama konuşmuşsunuz, 15 yaş büyük problemli bir kadınmış olay ve size de bahsetmiş bundan. Olabilir kadına yardımcı olmuştur amenna ama artık evlilik arefesinde.
Kusura bakmayın ama "saflığıma geldi, kal geldi, unutkanlık geldi, öyle mi yapsam böyle mi yapsam o an aklıma gelmedi, hatırlayamadım, öyleyse bitiririm şöyleyse ayrılırım...." Bu cevaplara ben şiştim artık burada.
Böyle belirsizlikte ve yalancı bir adamla evlenmek istediğinize emin misiniz? Şu anda bile sorularınıza dürüstçe cevap alamayacağınızı düşünüyorsunuz, adamı oyuna getirip yakalamaya çalışıyorsunuz.