Evlilik nedir

dengeyoksunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
70
32
3
37
Merhaba arkadaşlar
Yahu bu evlilik nedir?
Ben 3 yıldır evliyim,evliligimde yanlış giden birsürü şey var benim 3 yıldır yaşadığım hayat evlilik mi yoksa değilmi birşeyler gerçek den hep en başından beri yanlismi gidiyodu
Yani evlilik temizlik yemek bulasik vs denmi ibaret?
Hiç bir sosyal hayat yok akraba yok arkadaş yok eve misafir çağırma yok calisyosan isden eve evden ise çalışmıyorsan sürekli evde sabah kalk kahvaltı hazırla eşini ise gönder temizlik yap yemek yap esin gelsin yemek yensin çay icilsin yatıp uyunsun bu evlilik mi gercekden ben yanlıs mi anlamisim yoksa bumudur yani evlilik

Tabikide değil..bu ot gibi yaşamak.

Eşinizle hiç mi sosyal aktiviteniz yok?
Yok suan zaten hiçbirşey yok da en başından beri böyleydi yani ben bunu normal saniyomusum yeni yeni gözlerim aciliyo sorgulamaya başlıyorum yani 3 yıldır hiç dışarı çıkmadık ne bilim yemek yemedik gezmedik evimize ailelerden başkası gelmedi arkadaş felan zaten yok çünkü eşime göre evli insanların arkadaşları olmaz

Yok suan zaten hiçbirşey yok da en başından beri böyleydi yani ben bunu normal saniyomusum yeni yeni gözlerim aciliyo sorgulamaya başlıyorum yani 3 yıldır hiç dışarı çıkmadık ne bilim yemek yemedik gezmedik evimize ailelerden başkası gelmedi arkadaş felan zaten yok çünkü eşime göre evli insanların arkadaşları olmaz
Değişik bir bakış açısı. Tamam kalabalığı vs sevmiyorsa sizinle vakit geçirebilir.

Haftasonları veya akşamları ne yapıyorsunuz?

Buraya yazdıklarınızı eşinizle konuşmayı denediniz mi?

Akşamları oturuyoruz hafta sonları oturuyoruz yaptığımız tek şey film izlemek eşimle konuştum ama anlamadı konuştuğum zaman beni suçladı lüks duskunusun evli barkli kadınsın gezme dersindesin felan diyerek bir kere bunun yüzünden ciddi sorun yasadik ozaman biraz düzeldi sonra yine aynı ama şu sabit evli insanın arkadaşı dostu olmaz biz artık 2 kişiyiz bu fikir degismiyo

Eşinizin önceden arkadaşı var mıydı? Sık görüşür müydü arkadaşlarıyla evlenmeden önce? Eğer asosyal bir karakteri varsa sonradan değişmez ama sizin önünüze set çekmesi ilişkinizi yıpratır. Birçok uzman evliliği iki kişi yaşayanların ilişkiyi daha çabuk tüketeceğini söylüyor. Eşlerin ayrı ayrı hayatları ve sosyal çevreleri de olabilmeli ki bir yerden sonra kısır döngüye girip yıpranmasın ilişki. Gezip tozmak derseniz dediğim gibi eşinizin yapısı öyle değilse sizin iteklemenizle birkaç kere çıksa bile devamı gelmez. Bence bu konuda orta yol bulamıyorsanız dışardaki sosyal ortamları kendi başınıza yaşayın, arkadaşlarınızla dışarıda görüşün, evliliğinizi renklendirmek için ise ev içi yapılabilecek aktiviteler düşünün

Akşamları oturuyoruz hafta sonları oturuyoruz yaptığımız tek şey film izlemek eşimle konuştum ama anlamadı konuştuğum zaman beni suçladı lüks duskunusun evli barkli kadınsın gezme dersindesin felan diyerek bir kere bunun yüzünden ciddi sorun yasadik ozaman biraz düzeldi sonra yine aynı ama şu sabit evli insanın arkadaşı dostu olmaz biz artık 2 kişiyiz bu fikir degismiyo
Sizin gündüz çıkmanıza damı karışıyor?
Çıkın hava alın alışveriş yapın.
Evdeyseniz hobi edinin.

Haftasonları onun da hoşlanabilceği,ilgi alanlarına hitap eden etkinlik organize edin. Böyle böyle açılır belki. Azcık içi geçmiş.

Eşinizin önceden arkadaşı var mıydı? Sık görüşür müydü arkadaşlarıyla evlenmeden önce? Eğer asosyal bir karakteri varsa sonradan değişmez ama sizin önünüze set çekmesi ilişkinizi yıpratır. Birçok uzman evliliği iki kişi yaşayanların ilişkiyi daha çabuk tüketeceğini söylüyor. Eşlerin ayrı ayrı hayatları ve sosyal çevreleri de olabilmeli ki bir yerden sonra kısır döngüye girip yıpranmasın ilişki. Gezip tozmak derseniz dediğim gibi eşinizin yapısı öyle değilse sizin iteklemenizle birkaç kere çıksa bile devamı gelmez. Bence bu konuda orta yol bulamıyorsanız dışardaki sosyal ortamları kendi başınıza yaşayın, arkadaşlarınızla dışarıda görüşün, evliliğinizi renklendirmek için ise ev içi yapılabilecek aktiviteler düşünün
Tanışmadan önce varmış arkadaşları ama benimle ciddi düşünmeye başlayınca kesti görüşmeyi ben 7 yıldır tanıyorum 7 yıldır hiç gormedim birileriyle dışarı çıktığını beni de gondermez tek basima hiç bir yere

Sizin gündüz çıkmanıza damı karışıyor?
Çıkın hava alın alışveriş yapın.
Evdeyseniz hobi edinin.

Haftasonları onun da hoşlanabilceği,ilgi alanlarına hitap eden etkinlik organize edin. Böyle böyle açılır belki. Azcık içi geçmiş.
Evet benim cikmamada karışıyor gondermez hiç biyere ayrıca dışarıya beraber çıksak bile ona bakma sen nereye bakiosun önüne bak surdan yürü hep böyle birde herşeye kendisi karar verir bisi yapmaya ikna olursa onun dediği olur istediği olur ki biside yapmaz zaten evdeyse aksama kadar tv izler spor programları felan yani

Evet farklı zaten bu zamana kadar benim fedakarliklarimla geldik bisi istemiyordum zaten ondan ne yapacaksak beraber yapalim ama oda olmadi ne arkadaş kaldı cevremde ne dost

Çok üzücü . .
Onun için değişmeye çalışmak yorucu . .

Üzüldüm
Zor birisine benziyo
Bence bazı konularda artık o fedakarlık yapmalı çünkü çok yorulmussunuz haliyle görmeli bunu

Tanışmadan önce varmış arkadaşları ama benimle ciddi düşünmeye başlayınca kesti görüşmeyi ben 7 yıldır tanıyorum 7 yıldır hiç gormedim birileriyle dışarı çıktığını beni de gondermez tek basima hiç bir yere
Bu konuda ben olsaydım çok başka yerlere giderdi olay, ben bir kadının erkeğin izni olmadan bir hayat sürememesini anlayamıyorum çünkü. Benim size söyleyebileceğim herşey eşinizle aranızdaki gerilimi körükler. O yüzden size Allah sabır versin diyorum sadece

konunuzu yapılan yorumları baştan sona okudum da

gözünü seveyim evliliksiz hayatın

böyle karakterle ömür törpülemek ..

şimdiden insana diri diri mezar yeri beğendirir

Back
X