- 11 Mayıs 2016
- 70
- 32
- 3
- 37
- Konu Sahibi dengeyoksunu
-
Yok suan zaten hiçbirşey yok da en başından beri böyleydi yani ben bunu normal saniyomusum yeni yeni gözlerim aciliyo sorgulamaya başlıyorum yani 3 yıldır hiç dışarı çıkmadık ne bilim yemek yemedik gezmedik evimize ailelerden başkası gelmedi arkadaş felan zaten yok çünkü eşime göre evli insanların arkadaşları olmazTabikide değil..bu ot gibi yaşamak.
Eşinizle hiç mi sosyal aktiviteniz yok?
Değişik bir bakış açısı. Tamam kalabalığı vs sevmiyorsa sizinle vakit geçirebilir.Yok suan zaten hiçbirşey yok da en başından beri böyleydi yani ben bunu normal saniyomusum yeni yeni gözlerim aciliyo sorgulamaya başlıyorum yani 3 yıldır hiç dışarı çıkmadık ne bilim yemek yemedik gezmedik evimize ailelerden başkası gelmedi arkadaş felan zaten yok çünkü eşime göre evli insanların arkadaşları olmaz
Sizin gündüz çıkmanıza damı karışıyor?Akşamları oturuyoruz hafta sonları oturuyoruz yaptığımız tek şey film izlemek eşimle konuştum ama anlamadı konuştuğum zaman beni suçladı lüks duskunusun evli barkli kadınsın gezme dersindesin felan diyerek bir kere bunun yüzünden ciddi sorun yasadik ozaman biraz düzeldi sonra yine aynı ama şu sabit evli insanın arkadaşı dostu olmaz biz artık 2 kişiyiz bu fikir degismiyo
Tanışmadan önce varmış arkadaşları ama benimle ciddi düşünmeye başlayınca kesti görüşmeyi ben 7 yıldır tanıyorum 7 yıldır hiç gormedim birileriyle dışarı çıktığını beni de gondermez tek basima hiç bir yereEşinizin önceden arkadaşı var mıydı? Sık görüşür müydü arkadaşlarıyla evlenmeden önce? Eğer asosyal bir karakteri varsa sonradan değişmez ama sizin önünüze set çekmesi ilişkinizi yıpratır. Birçok uzman evliliği iki kişi yaşayanların ilişkiyi daha çabuk tüketeceğini söylüyor. Eşlerin ayrı ayrı hayatları ve sosyal çevreleri de olabilmeli ki bir yerden sonra kısır döngüye girip yıpranmasın ilişki. Gezip tozmak derseniz dediğim gibi eşinizin yapısı öyle değilse sizin iteklemenizle birkaç kere çıksa bile devamı gelmez. Bence bu konuda orta yol bulamıyorsanız dışardaki sosyal ortamları kendi başınıza yaşayın, arkadaşlarınızla dışarıda görüşün, evliliğinizi renklendirmek için ise ev içi yapılabilecek aktiviteler düşünün
Evet benim cikmamada karışıyor gondermez hiç biyere ayrıca dışarıya beraber çıksak bile ona bakma sen nereye bakiosun önüne bak surdan yürü hep böyle birde herşeye kendisi karar verir bisi yapmaya ikna olursa onun dediği olur istediği olur ki biside yapmaz zaten evdeyse aksama kadar tv izler spor programları felan yaniSizin gündüz çıkmanıza damı karışıyor?
Çıkın hava alın alışveriş yapın.
Evdeyseniz hobi edinin.
Haftasonları onun da hoşlanabilceği,ilgi alanlarına hitap eden etkinlik organize edin. Böyle böyle açılır belki. Azcık içi geçmiş.
Evet farklı zaten bu zamana kadar benim fedakarliklarimla geldik bisi istemiyordum zaten ondan ne yapacaksak beraber yapalim ama oda olmadi ne arkadaş kaldı cevremde ne dostEşinizle hayat görüşleriniz farklı . .
Evet farklı zaten bu zamana kadar benim fedakarliklarimla geldik bisi istemiyordum zaten ondan ne yapacaksak beraber yapalim ama oda olmadi ne arkadaş kaldı cevremde ne dost
Bu konuda ben olsaydım çok başka yerlere giderdi olay, ben bir kadının erkeğin izni olmadan bir hayat sürememesini anlayamıyorum çünkü. Benim size söyleyebileceğim herşey eşinizle aranızdaki gerilimi körükler. O yüzden size Allah sabır versin diyorum sadeceTanışmadan önce varmış arkadaşları ama benimle ciddi düşünmeye başlayınca kesti görüşmeyi ben 7 yıldır tanıyorum 7 yıldır hiç gormedim birileriyle dışarı çıktığını beni de gondermez tek basima hiç bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?