ZynpAs Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 53 47 88 16 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZynpAs #61 limonluwaffle .!.: yolun başındaymışsınız lütfen bu insanı daha fazla çekmeyin. Genişletmek için tıkla... Bu hafta aile danışmanından randevu aldım.Kararımdan vazgeçmek istemiyorum.Sonrasında da dilekçemi vericem kaçınılmaz son
limonluwaffle .!.: yolun başındaymışsınız lütfen bu insanı daha fazla çekmeyin. Genişletmek için tıkla... Bu hafta aile danışmanından randevu aldım.Kararımdan vazgeçmek istemiyorum.Sonrasında da dilekçemi vericem kaçınılmaz son
ZynpAs Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 53 47 88 16 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZynpAs #62 captain price .!.: başka söze gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke biraz kin tutabilsem, ömrüm boyunca hep fedakar yapıya sahip oldum ama doğru kişiye yapmak gerektiğini öğrendim
captain price .!.: başka söze gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke biraz kin tutabilsem, ömrüm boyunca hep fedakar yapıya sahip oldum ama doğru kişiye yapmak gerektiğini öğrendim
ZynpAs Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 53 47 88 16 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZynpAs #63 Larisko .!.: Zorla ne demek ya o adamla cinsellik bile migde bulandiricidir Genişletmek için tıkla... Ben olsun bitsin kurtulayım havasındayım,hiçbir zaman karşılıklı olmadı O yüzden de güzelsin,hoşsun ama ot gibisin der hep
Larisko .!.: Zorla ne demek ya o adamla cinsellik bile migde bulandiricidir Genişletmek için tıkla... Ben olsun bitsin kurtulayım havasındayım,hiçbir zaman karşılıklı olmadı O yüzden de güzelsin,hoşsun ama ot gibisin der hep
S Spizella Realist Pro Üye 27 Ağustos 2017 16.396 37.369 598 16 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZynpAs #64 Başlığa istinaden diyorum ki evlilik bu demek değil. Karşında bencil, çıkarcı, sana değer vermeyen biri var. Üstelik de arsız. Bi an önce ayrılmanı tavsiye ederim.
Başlığa istinaden diyorum ki evlilik bu demek değil. Karşında bencil, çıkarcı, sana değer vermeyen biri var. Üstelik de arsız. Bi an önce ayrılmanı tavsiye ederim.