• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne demek ?

Dualarımda hep derim ki Allahım bizleri nankörlükle imtihan etme. Ne demek istediğimi su an daha iyi anlıyorum.

Ailem her zaman destekçim,benim biran önce ayrılmamı bekliyolar. Onlar benden daha çok istiyor kurtulmamı.
Evlilik öncesi gayet hoş,kibar,düşünceli,çok zeki,saygılı,efendi biriydi.Anlayamadım haliyle
Anladım canım bazıları malesef çok profesyonel.

Benım bir tanıdığım vardı. O da bu tarz sorunlar yaşamış kavga gurultu 20 sene ve mutsuzluk. Sonra boşandı başkasıyla evlendı smdı cok mutlu.

Ama yıllarını heba etmeye değer mi ? Bir daha bu yaşlara dönemeyeceğiz

Hiç kimseye boşan demeye elim gitmedi ama gerçekten şu sen baygınlık geçirirken oyundan kalkmaması bitirdi olayı. Diğerlerini hiç saymıyorum bile. Bu adam sana insan olarak bile değer vermiyor bacım bırak eş olarak vermesini.

Tez vakitten kurtar paçayı. Çok güzel yazmış anlatmışsın burdan bile anladım sen gayet güçlü bir kadınsın. Kendini bu adama heba etme. Yolun açık olsun..

Bacım sen hala ne bekliyorsun ki? Durum zaten ortada. Sen bir adamla değil bir sülükle evlisin. Ama malasef evlenene kadar anlamıyor insan, istediğin kadar tanı gerçek yüzünü evlenip herif maskeyi indirince görüyorsun.

Fıstık gibi işin sosyal statü var. Hak ediyorsun el üstünde tutulmak, değer görmeyi. Yalnız kalmak böyle evli olmaktan iyidir, sinirin bozulmaz kendinle mutlu olursun en azından. Boşanmak elbette zor, hiçbirimiz boşanmaya evlenmedik ama gençliğimizde mutsuz olmak içinde kendimizi geliştirmedik sonuçta

Eski konunuzu gördüm siz osunuz. O konuyu okuduğumda epey kendime gelememiştim sinirden. Geç bile kaldın arkadaşım çok geç kaldın. Yarından tezi yok mahkemeye git. Afedersin ama diyeceğim, hayvan herif başka banka cüzdanı bulsun kendine, git hayatını yaşa, mutlu bir evlilik yap. Ay yine fena oldum. Pis.

Eve neden hiç bir katkısı olmuyor pardon?
Ne düşünerek evlenmiş, evliliği ne sanmış?

Bu herifin önüne kendi paranla aldığın hiç bir şeyi koyma.
Ciddi ciddi yemek yemesin b.k yesin.
Sinirlendim tövbe est.

Sizin bayilma durumunda olduginuzda dönüp bakmamasi oyuna devam etmesi beni cok etkiledi..
Bu sebeb bile kendimi degersiz hissetmeme yeterdi ki daha birsürü sebebiniz daha var. Zazarin neresinden dönerseniz kardir, cocugunuzun olmamasida büyük arti sizil icin.

Birebir ayni seyler kavga edip evden gitme sokak ortasinda birakip gitme dugume misafir gibi gelen aile her olani anneye anlatma borc icinde yuzme ve tum yukun benim omuzlarimda olmasi surekli telefonda oyun ya da iddia oymama... bende 5-6 ay evli kaldim... 2aydir mahkemem suruyor Allah sizide kurtarsin...

Asla özenmediğiö bir imza.
Hayat tarzını bilmeden sana yorum yapamam.

Bu çok değişik, evli çocuklu kadın hep burda konu açıyor. Bıkmış olmayı kabul etmiyor
Etraftan değişiklik bekliyor

Ay bu adam boşanırken sizden bi de nafaka ister. Adam sizi hayat sigortası görmüş. Ve gerçekten ergenlik çağında kalmış.

Merhaba arkadaşlar

Bir önceki konuda eşimle yaşadığım maddi sıkıntıları anlatmıştım.

Keşke maddiyatla sınırlı kalsaydı diyorum.Tanıdıkça iyice soğudum,soğudum...

Neresinden başlayayım bilmiyorum.Biraz uzun olacak ama kararımdan emin olmak istiyorum.

Memurum,iyi bir maaş alıyorum.Birçok insanın olmak isteyeceği bir statüde ve işe sahibim.Gayet sosyal ve çok şükür iyi bir görsele sahibim.Ama bunların evlilikte hiçbir işe yaramadığını gördüm.

Evliliğimi bitirmemek için 5 aydır düzelir umuduyla bekledim,aksine git gide seviye düştü,saygı kalmadı,maddi manevi tükendim.

Eşimin tek sosyalliği; yemek,cinsellik,pc oyunlar ve annesi...

Beni en çok zorlayan yıpratan eşimin kıymet bilmemesi,sahip çıkmaması,ailesini benden üstün tutması,ailemin ve benim yaptığım fedakarlıkları görmemesi oldu,birkaç örnekle açıklayayım.

Maddi bir sürü sıkıntı çektim,tüm takılarım harcandı,resmen onu evde besledim,götürdüm giydirdim, yedirdim, evin tüm ihtiyaçlarını karşıladım o da kendi borçlarını ödedi, yedi, içti, ailesine yardım etti. Yine de kıymet bilmedi.

Bilgisayarda 24 saat ps oynayabilir.Bir defasında şekerim düştü. Duvardan tutunarak yanına gittim,terliyorum,başım dönüyor kötüyüm. Oyun bitsin bekle dedi,ilgilenmedi. Ama bayılıcam berbat haldeyim,ben yardım istemişim adamın oyunu bile benden önemli. Geri dönüp mutfağa gitmeye çalıştım, yere yığıldım,toparlayana kadar yerde öylece bekledim. Her zamanki gibi başımın çaresine baktım. Sinirlenip gidip modemin fişini çektim. Oyunu yarıda kaldı diye o kadar çok sinirlendi ve gelip beni o halde tartakladı !

Toplantılarım oldu, geç saatte tek başıma dönmek zorunda kaldım. Belirtmeme rağmen birgün olsun beni almaya gelmedi. ‘’Gitme, ne gerek var,boş işler’’ deyip sosyalliğimi kabullenmedi (5 toplantı varsa 1-2 sine katılıyorum,evde tek bırakmamak için). Sinirlendiğinde gecenin bir vakti çekti,gitti tek başıma dönmek zorunda kaldım,köpekler saldırıyordu.Tacize de uğrayabilirdim !!!

Erkekliğe gelince sahip çıkmaz ama cinsellik her saat olsun ister.Markete git desem karşılığında mutlaka birliktelik ister. İstemesem de zoraki olur,ama olur...

Ailesini benden üstün tuttu.Annesi bir melektir onun için,o kadar samimilerdi ki kahvaltıda ne yediğimizden, hangi saatlerde nerede olduğumdan haberi vardı (2 saat uzaklıkta,ayrı şehirlerdeyiz). Her ay düzenli yardım yapardı bazen 100 bazen 300. Çok değil gibi gözükebilir ama eve hiç katkısı olmayan biri olduğu için beni rahatsız ediyordu ( faturalar,ev gideri,kira, pazar vs. hepsi üzerimdeydi malum beyefendinin borcu var,önceki konuda bahsetmiştim ).

Ailem konusuna gelince en çok onlara üzülüyorum.Hak etmedikleri bir tavırla karşılaştılar.Annem evimi temizledi, eşyalarımı yerleştirdi.Babam 1 hafta yıllık izin alıp tüm kurulumları yaptı. Onun ailesinin yapması gerekenleri bile benim ailem yaptı. En basiti düğünde davul-zurnayı bile babam ayarladı ki, kızımın hiçbir şeyi eksik kalmasın... Kendi ailesi misafir gibi düğüne gelip,gittiler.Ne evimde, ne eşyalarımda, ne takılarımda hiçbir emekleri yok.Buna rağmen aileme çok haksızlık yaptı. Gelip gitmedi.Kardeşim ameliyat oldu ilgilenmedi,görmedi bile.

Şunu anladım hiç denk değilmişiz,ne ben ne ailem.

Keşke bu kadar iyi niyetli davranmasaymışım.

Keşke evlenmeden bana gerçek yüzlerini gösterselermiş,

Keşke ailemi bu kadar ayak altına vermeseymişim,

Keşke biraz cazgır olsaymışım da bu kadar hakkıma girmeselerdi,

Keşke çabalarımı görseydi,

Ne kadar temiz duygularla,güvenle,fedakarlıklarla evlenmiştim.

Dönüp baktığımda tekrar tekrar yıkılıyorum...
Zorla ne demek ya o adamla cinsellik bile migde bulandiricidir

Eski konunuzu gördüm siz osunuz. O konuyu okuduğumda epey kendime gelememiştim sinirden. Geç bile kaldın arkadaşım çok geç kaldın. Yarından tezi yok mahkemeye git. Afedersin ama diyeceğim, hayvan herif başka banka cüzdanı bulsun kendine, git hayatını yaşa, mutlu bir evlilik yap. Ay yine fena oldum. Pis.
Bekledim belki anlar diye ama değişeceğine daha da kötü bir hal aldı

Nafaka isteme hakkı olabilir mi acaba ?
Kendi de çalışıyor aslında :KK57:
Benim tüm param borclarımıza gidiyor, onun dışında bir gelirim yok diyerek isteyebilir. Yni teorik olarak isteme hakkı var ama ister mi istemez mi bilemem :KK45:

Maddi bir sürü sıkıntı çektim,tüm takılarım harcandı,resmen onu evde besledim,götürdüm giydirdim, yedirdim, evin tüm ihtiyaçlarını karşıladım o da kendi borçlarını ödedi, yedi, içti, ailesine yardım etti. Yine de kıymet bilmedi.

Oyunu yarıda kaldı diye o kadar çok sinirlendi ve gelip beni o halde tartakladı !

Markete git desem karşılığında mutlaka birliktelik ister. İstemesem de zoraki olur,ama olur...

başka söze gerek yok.

Vur kıçına tekmeyi!

Adam hayatına yağlı sponsor bulmuş resmen
Bende halen vijdan azabı çekiyorum,
Tayinim olmadığı için ailesinden ayrılıp bulunduğum şehire geldi diye ( ailesi 2 saat uzaklıktaki bir şehirde)
Başka enayi bul dedim kendine
Başka yok nerden bulayım dedi:110:

Back