• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne demek ?

Ne demek oyun bitsin ? Siz orda hastayken yardim edecegine bi de ustune tartaklamak da ne demek ? Okurken deli oldum burda.
Lutfen kendinize bunu yapmayin.
Ne guzel bir isiniz var,aileniz var.
Butun bunlari noktalayip tertemiz bir hayata baslamamak icin hic bir engel yok onunuzde.

Hayat zaten yeterince zor,hayatı zorlaştıracak değil kolaylaştıracak biridir evlenilecek kişi, bence budur evlilik, birlikte gemiyi yürütmek aynı değilse de benzer vizyonlara sahip olmaktır
Bu girizgahtan sonra işin özüne geleyim; kötü evlilik kader değildir hele ki senin durumunda bir dilekçeye bakar

Neden bilmiyorum ama artık kız tarafı evliliğin ayakta durması, yürümesi için çok daha fazla çabalayan emek veren taraf oluyor. Eskiden de böyle miymiş bilmiyorum ama bu erkekler ve aileleri evlendikten sonra hiçbir şeye elini sürmeyip çabalamayıp karşı tarafın uğraşlarıyla ayakta duran bir evliliği kendilerinin ayakta tuttuğunu söylerler sorsanız. Evlenmeden önce neden gerçek yüzlerini göstermezler ki? Erkeklere hiçbir şekilde güvenim kalmadı benim. Elde edene kadar kırk takla atıyorlar, sonrasında karşısındakine hayatı zindan ediyorlar. Allah yardımcınız olsun. Oturup konuşsanız önce belki farkında değildir diyeceğim ama bir kez olmamış ki sorun. İnşaallah düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Neden bilmiyorum ama artık kız tarafı evliliğin ayakta durması, yürümesi için çok daha fazla çabalayan emek veren taraf oluyor. Eskiden de böyle miymiş bilmiyorum ama bu erkekler ve aileleri evlendikten sonra hiçbir şeye elini sürmeyip çabalamayıp karşı tarafın uğraşlarıyla ayakta duran bir evliliği kendilerinin ayakta tuttuğunu söylerler sorsanız. Evlenmeden önce neden gerçek yüzlerini göstermezler ki? Erkeklere hiçbir şekilde güvenim kalmadı benim. Elde edene kadar kırk takla atıyorlar, sonrasında karşısındakine hayatı zindan ediyorlar. Allah yardımcınız olsun. Oturup konuşsanız önce belki farkında değildir diyeceğim ama bir kez olmamış ki sorun. İnşaallah düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kadin hep en cok cabalaysn olmustur. Kiz tarafi hep susan olmustur. Maalesef bole

Çocuğunuz da yokmuş, daha fazla maddi manevi sizi sömürmesine izin vermeyin bence.

Bu adamların genetiği bozuldu cidden, eskiden erkeklerin çoğu anneciydi odundu filan ama kadın parası yemeyi gurur meselesi yaparlardı. Şimdi hepsi atm ile evlilik hayali kurar oldu.

Üzüldüm geçmiş olsun, ama yıkılmayın. Ona en ağır ceza sessizce sizi kaybetmesi olacaktır.
Erkeklik gururu denen kavram tanışma aşamasında ve nişanlıyken vardı.Ne olduysa evlendikten sonra oldu.Markete bir şey almaya göndersem cebine parayı da ben koyuyorum,kendi parasıyla asla almaz.Sanki tek başıma yiyorum eve alınan şeyleri

Böyle adamlar insanı evlilikten soğutur. Yeni boşandım ve evlilik lafını duyunca bir ürperti gelir bana..
Erkek arkadaşım var daha yeniyiz gayet kibar, saygılı biri ama ileride bi öküze neden dönüşmesin ki diye kuruyorum hep kafamda.. O sebeple mümkün olduğunca evlilik düşünmüyorum. Yaşım da genç acelem yok yaşayamadığım hayatımı yaşıcam.
Eski eşim yüzünden beş yılım çöpe gitti, onca fedakarlık havaya uçtu. Anladım ki kimse için kendini paralamıcaksın, bide karşındakini değiştirmeye çalışmıcaksın çünkü kimse değişmez.
Senin eşinde değişmez.. Belki seni kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşirse bi ihtimal ama genel olarak değişmiyorlar..
Aslında böyle bir karakter olduğunu bilseydim evlilik düşünmezdim.Evlendikten sonra bunları görünce kabullenmeye çalıştım ama herşeyi de kabullenemedim o da değişmeye çalışmadı maalesef

Özür dilerim ama siz evli degilsiniz.
eşiniz olamayan adamın ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var ezik bir kişilikle yaşıyor.
size gelince inanın yaxık gen günlerinize yaşadıgınız hayata eziyet resmen
direk ayrılın sırtınızda ki yükden kurtulun adam da ayakları üzerine bassın .
yeni bir hayat kurun sizi anlayan sizinle bir bütün olabilecek biri ile yaşlanın
İnanın sırtımda kocaman bir yük.Bekarken daha rahat gezip yerdim maaşımı.Şuan geçim derdi ve sadece benim omuzlarımda

Ne demek oyun bitsin ? Siz orda hastayken yardim edecegine bi de ustune tartaklamak da ne demek ? Okurken deli oldum burda.
Lutfen kendinize bunu yapmayin.
Ne guzel bir isiniz var,aileniz var.
Butun bunlari noktalayip tertemiz bir hayata baslamamak icin hic bir engel yok onunuzde.
Ailem dört gözle ayrılmamı bekliyor.Ama onlara bunları yaşattığım için çok üzülüyorum.Rezillik çıkarsa çıksın,benim bir tane kızım var diyor. Emeklerime üzülüyorum keşke hak eden birine yapsaydım bunları

Allah yardımcın olsun. Eğer ki ailen arkandaysa boşan. Ki bu forumda ne badireler atlatanlara bu kelimeyi kullanmam ama. Ailesinin yetiştiremediği adamı bu saatten sonra yetiştirmeye çalışırsanız yani adam etmeye ömrünüzden ömür gider.
Peki evlilik öncesi fark etmediniz mi ?
Ailem her zaman destekçim,benim biran önce ayrılmamı bekliyolar. Onlar benden daha çok istiyor kurtulmamı.
Evlilik öncesi gayet hoş,kibar,düşünceli,çok zeki,saygılı,efendi biriydi.Anlayamadım haliyle

Yıkılma daha da güclü ol sorun sende degil esinde aslinda sen degil o kaybetti senin gozunden düserek.Peki ayrilmayi düsündunmu cocugun varmi?
Şuan düşünüyorum.Mutsuzum,bu şekilde devam edersen ayrılırım dedim. Beni pek kaale almıyor yumuşak yüzlü biriyim

Siz ne kadar flört ettiniz
Kibar düşünceli falanmış ya hani, insan kaç sene rol yapabilir ki

Siz ne kadar flört ettiniz
Kibar düşünceli falanmış ya hani, insan kaç sene rol yapabilir ki
1 yıl görüştük 1 da nişanlılık sürdü.Aslında az değil ama insan göstermeyince bilemiyosun.Arkadaşım 7 yıl görüştü evlenip 6 ay sonra boşandı.Devamlı süprizlerle karşılaşmak gerçekten çok zor

Boşan. Altin, maltin ne varsa gizliden topla ve hesabinda para varsa ailenden birine nakit olarak cek ver... kredi kartlarini full doldur, adina arsa veya araba varsa onlarida ailenden birinin üstüne gecir ve sonra dilekceni ver.

Hatda otur hesapla, bu adam bu güne kadar senden kac lira kırptı? Kuruşu kuruşuna hesapla ve faizini üstüne katarak kredi çek. Parayi ortadan yok et. Git külçe altin al o paradan. Sonra ver dilekceni... borcun yarisi ona girsin.

1 yıl görüştük 1 da nişanlılık sürdü.Aslında az değil ama insan göstermeyince bilemiyosun.Arkadaşım 7 yıl görüştü evlenip 6 ay sonra boşandı.Devamlı süprizlerle karşılaşmak gerçekten çok zor

7 yıl flört eden görmüştür de alışkanlıktan vazgeçmemistir bir de biz kadınlar evlilikle sonuçlanmayan ilişkiye başarısız ilişki olarak görüyoruz evlilik bir amaç bir başarı gelinlik saç makyaj o tantana güzel geliyo

Yoksa ben bir insanın 7 sene rol yapabileceğine içimden canavar çıkacağına inanmıyorum

Evet insanlar değişebilir ama flört dönemi riski azaltır herşeye rağmen 3 sene görüşüp evlenmeyi 3 ayda evlenmeye tercih ederim şahsen

Bir söz var çok doğru: kadınlar erkeğin değişeceğini düşünerek evlenir,erkeklerse kadınların değişmeyeceğini

Ailem dört gözle ayrılmamı bekliyor.Ama onlara bunları yaşattığım için çok üzülüyorum.Rezillik çıkarsa çıksın,benim bir tane kızım var diyor. Emeklerime üzülüyorum keşke hak eden birine yapsaydım bunları
rezillik çıkmaz merak etmeyin.
siz ayrılın adam anlayana kadar çok zaman geçer.
hatalarımız bizi olgunlaştırır.
siz kendinizden sorumlusunuz size verilen hayatı birilerinin agzına göre degil kendi aklınıza göre yaşamalısınız.
ayrılmayı kesinleştirin ya bu adam olacak yada direk boşanarak sağ gb yaşamaya devam edecektir

7 yıl flört eden görmüştür de alışkanlıktan vazgeçmemistir bir de biz kadınlar evlilikle sonuçlanmayan ilişkiye başarısız ilişki olarak görüyoruz evlilik bir amaç bir başarı gelinlik saç makyaj o tantana güzel geliyo

Yoksa ben bir insanın 7 sene rol yapabileceğine içimden canavar çıkacağına inanmıyorum

Evet insanlar değişebilir ama flört dönemi riski azaltır herşeye rağmen 3 sene görüşüp evlenmeyi 3 ayda evlenmeye tercih ederim şahsen

Bir söz var çok doğru: kadınlar erkeğin değişeceğini düşünerek evlenir,erkeklerse kadınların değişmeyeceğini
Alışkanlığım ya da mecburiyetim yoktu.Her buluşmamızda çok seviyeli,saygılı kelimelerini tel tek seçen biriydi.Nasıl bu karaktere büründü anlayamıyorum.Bildiğim tek eksiği maddiyatıydı onu da önemsemedim,nasılsa ikimizde çalışıyoruz diye.Bir açık verse biraz daha uzatırdım evlilik sürecini.Yoksa evlenirsem değiştiririm,yanlışlarını düzeltirim diye düşünmemiştim.Ne bileyim tecrübe mi diyeyim,benim iyi niyetim mi diyeyim.Saf gözükapalı aşıkta değildim,niye böyle oldu ki

Boşan. Altin, maltin ne varsa gizliden topla ve hesabinda para varsa ailenden birine nakit olarak cek ver... kredi kartlarini full doldur, adina arsa veya araba varsa onlarida ailenden birinin üstüne gecir ve sonra dilekceni ver.

Hatda otur hesapla, bu adam bu güne kadar senden kac lira kırptı? Kuruşu kuruşuna hesapla ve faizini üstüne katarak kredi çek. Parayi ortadan yok et. Git külçe altin al o paradan. Sonra ver dilekceni... borcun yarisi ona girsin.
Amcası bulunduğumuz ilde çok tanınmış bir avukat,özellikle boşanma davalarına bakıyor.Bu durumda ben yakamı kurtarmaya bakarım herhalde.Aksine karşı taraf benden başka şeyler koparma derdine düşer.Ailem zaten çok üzülüyor,onları daha fazla yıpratmak istemem.Sırtımdaki yük kalksın da ben borcumu ödeyeyim modundayım.

Amcası bulunduğumuz ilde çok tanınmış bir avukat,özellikle boşanma davalarına bakıyor.Bu durumda ben yakamı kurtarmaya bakarım herhalde.Aksine karşı taraf benden başka şeyler koparma derdine düşer.Ailem zaten çok üzülüyor,onları daha fazla yıpratmak istemem.Sırtımdaki yük kalksın da ben borcumu ödeyeyim modundayım.

Korkma- ziynet zaten senin hakkin. Eşinin kendi borcunu ödediğine dair belgen vardır elinde.
Sakin sinme- at sırtından yükünü ama psikolojin için bence hakkını alman daha sağlıklı. En cok "bakkala gidip karşılık beklemesi" benim beynime kani sicratdi. Bu adam ADAM olamamış

Back