Evlilik mi bekarlık mı?

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
382
147
25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim

25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Bekarlığın da evli olmanın da zor tarafları var. Evliler bekar, bekarlar evli olmak istiyor işte 🤷
30 yaşında evlendim 2 3 yıl daha bekleyebilirmişimiz evlenmek için mesela

Bir kez boşandım, evlilik düşünmüyorum üstelik çocuğumda yok, çocuk da düşünmüyorum yaşım 37... İlerde hayatıma biri girerse beraber yaşama fikri daha cazip, eskisi gibi sabırlı ve bir erkeğe tenezzüllü evresini çoktan geçtim... Yalnız da çok aktivite yapıyorum, tatil, gezme, akraba eş dost arkdş vs.. Bunlar için yanımda bir erkek lazım değil.. Bende böyle yaşamayı seviyorum böyle mutluyum... Sen kendin keşfetmelisin kendini...

Bu birlikte olduğun kişiye göre değişir. Öyle biri gelir ki renkli hayatın dahada rengarenk olur ama öyle biri gelir ki renklerin söner yaprak dökersin.
Ayrıca her ikisininde hem güzel hem zor tarafları var.
Birde tabiiki evlenince ortak bir hayatı paylaşma durumu var yani mutlak düzenin biraz değişir. Gene söylüyorum bu düzenin iyi yada kötü olması evleneceğin kişiye bağlıdır.
Bana sorarsan bekarlık derim tabiiki 👍🏻

Aile ile alakalı..baskıcı,hiçbir şeye izin vermeyen bi aile varsa o bekarlık zehir oluyor..Mesleğim varken çalışıyorken tam gezeceğim eğleneceğim yaşlarda ailemin baskısı,hiçbir şeye izin vermemesi yüzünden erkenden evlendim..gezip tozup eğlenebilseydim 30 dan önce evlenmezdim..22 de evlendim..maddi durumumuz iyi değil çok ev borcu falan var şimdi de parasızlıktan gezemiyorum yaş 28 oldu bakalım hayalimdeki gezmeler kaç yaşında nasip olacak

Evlilik şans işi biraz karşindaki insan ne kadar iyi olursa olsun ayni evde yasamadan taniman imkansiz ama tanidigin gibi cikarsa da tadindan yenmez diyorum🥰 her sey vaktinde yasanmali bence 2 3 sene daha bekar hayatini surdurebilirsin bence 🥰

Aile ile alakalı..baskıcı,hiçbir şeye izin vermeyen bi aile varsa o bekarlık zehir oluyor..Mesleğim varken çalışıyorken tam gezeceğim eğleneceğim yaşlarda ailemin baskısı,hiçbir şeye izin vermemesi yüzünden erkenden evlendim..gezip tozup eğlenebilseydim 30 dan önce evlenmezdim..22 de evlendim..maddi durumumuz iyi değil çok ev borcu falan var şimdi de parasızlıktan gezemiyorum yaş 28 oldu bakalım hayalimdeki gezmeler kaç yaşında nasip olacak
aynı seylerı yasadık..ne sınema ne tıyatro...
evlendım evlılıkte cok garıp geldı herseyden sorumlu olmak fazla ozgurluk:)

X