Merhaba arkadaşlar, 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim bir sürü sorunum var canımı tak ettiği için yazmak istedim Eşimle severek evlendik tanıştık ama o kadar farklı kültür lerdeniz ki mezhep farklılığı uçurum gibi yaşamlarımiz ama biz bunları kenara bıraktık. Bizim toplum biraz kapalı oda tam tersi çok large yaşıyor lar. Neyse arkadaşken ailesi ile sorunlar yaşadım sürekli sorunlu bir annesi var saçma sapan şeyler yapan yalancı, merhamet yok kul hakkı bilme yok bana göre tabi... Çok maneviyat dan uzak. Hersye rağmen evlendik kavga dövüş ilk gecemiz birşey yapamadık içimizden gelmedi. Çok yıprandik ailesi yzuunden ve sürekli başına kalkıyor dün. Daha sonra biz bir türlü birleşmedik 2 yıl sonra ben hem psikologa gittim vajinismus dediler hemde hocaya gittim yıldızo çok düşük stresten üzüntüden 3 harfli musallat olmuş dedi okudu üfledi daha iyi hissettim. Başıma bunlar gelirken sürekli kavga dövüş ailesinin yaptıklarını unutmadım eşim de iyice cirkinlesti ben ona küfür hakaret ederdim ses etmezdi sonra oda hakaret etmeye başladı ben işin içinden çıkamadım annemme babama anlattım onlarla tartışmaya başladılar bagris cagris çirkef kesildi yüz göz olundu ailemden nefret etmeye başladı. Ailem ona kızımı seversen severiz yoksa sen hayatımız da değildin üzme dediler dinlemedi annesi uzak da bu arada eşim benim memlekete taşındı ailesi yüzünden ben ve ailem onu buraya alıştırmak için kendimizi yirttik ona göre yemekler yaptık gene burdan hayatında göremeyecgi bir iş bulduk statüsü değişti hayatı değişti sürünüyor du ben fedakarlık yaptım ona iş bulalım dedim ona öncü olduk hakkimi ona verdim. Velhasıl naparsak yapalım ailemi sevmedi. Sonra annesi ile her görüşme de dövüş kavga sorunlar sinsi kadın sorun çıkardı sürekli bir laf bir söz oyun düzen yalanlar. Bu arada 3.yil bu hocadan sonra birlikte olabildik ama sürekli enfeksiyon lar hastalıklar herşeyde üst baş yıka temizlen hazırlan hep planlı cinsellik o kdr yorucu ki kalbim sıkışıyor.... Çok nadir oldu soğuduk hiç bir zaman gelip demedi birlikte olalım diye hasta olduğum için ben dedim çabaladım. Yuzsuzluk yaptım ama olmadı bana buluyor sucuu da sonra bebek denemeye başladık doktor aracılığı ile olmadı yaknizca bebek için yani sonra bende rahatsızlık lar çıktı ara verdim biraz da tartışma huzursuzluk yüzünden bosaniriz diye düşündim gitmedim sonra ailem deb biri evlendi ve eşim sürekli biz hiç baş başa kalmadık her yere ailen ke gittik hak onlara şöyle böyle huzursuzluklar ciksrnays başladı sürekli ailemi istemedi onlara karşı beni doldurdu ama ailem melek gibi naparsa yapsin yüzüne baktılar bu böyle yaptıkça ailem de hep iyi oldukça ben buna öfkelendim. Ben annesi ile çok büyük sorun yaşadım ve ,1 yıldır görüşmüyorum ailem hakkında küfür bile etmeye başladı sürekli başıma kalmalar başladı ailen senin onalr şu bu ailem den uzak duruyorum 1 yıldır gene aynı tahammül edemiyor onlardan nefret ettiğini söylüyor onu seviyorum ama bazen bu olanlar dan dolayı intihar etmek istym çok yoruldum beni kimse anlamıyor.