• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik kredisi alan var mı?

bu evlilik kredini evlenenler çekebiliyor mu arkadaşlar gerçi ben çalışmıyorum vermezler kesin ama bi sormak istedim yinede bilgisi olan var mı

Yani bilmiyorum her sey en pahalisindan olsun derseniz gelinlik vs tamam ama sadece dugun icin bu paraya gerek var mi bilmiyorum yazik degil mi paraya.Ben de ankarada okuyorum ama bazi seyler ucuza getirilebilir davetiye vs hatta gelinlik bile uygun bulunabilir zaten en pahali sey dugun mekani geri kalanini da uygun halletmeye calisin derim 40 bine yazik bence bi dugun icin eglence bitince geriye elde var sifir oluyor cunku ama siz bilirsiniz.Bir omur mutluluklar dilerim.

Teşekkürler yorum için, biz düğün düşünmüyoruz zaten. Ben pek sevmiyorum düğün falan, nikahımız olacak sadece. Para da işte bilindik evlilik masrafları için gerekli eşyaydı, gelinlikti o bu şu... :))

Teşekkürler yorum için, biz düğün düşünmüyoruz zaten. Ben pek sevmiyorum düğün falan, nikahımız olacak sadece. Para da işte bilindik evlilik masrafları için gerekli eşyaydı, gelinlikti o bu şu... :))

Yok ben size yazmamistim zaten alinti yaptigim kisiye yazmistim :) Size de bir omur boyu mutluluklar :)

bu evlilik kredini evlenenler çekebiliyor mu arkadaşlar gerçi ben çalışmıyorum vermezler kesin ama bi sormak istedim yinede bilgisi olan var mı

Canım anladığım kadarıyla nikah yaptınız düğünü bekliyorsunuz? Şimdiden mutluluklar diliyorum. Şöyle bi durum var bazı bankalar eşyaların faturasını isteyebiliyormuş. Ama zaten evlilik kredisi bir ihtiyaç kredisi olduğundan ihtiyaç kredisi de alabilirsiniz. İnternetten araştırırken çoğu bankanın evlilik kredisi diye bi sayfasını bulamadım ihtiyaç kredisi faizleriyle veriyorlar. Çekmeye niyetiniz varsa kampanyaları takip edebilirsiniz. Şu sıra bayram kredisi veriyor hepsi daha uygun faizlerle onlara bakabilirsiniz mesela... :)

Canım anladığım kadarıyla nikah yaptınız düğünü bekliyorsunuz? Şimdiden mutluluklar diliyorum. Şöyle bi durum var bazı bankalar eşyaların faturasını isteyebiliyormuş. Ama zaten evlilik kredisi bir ihtiyaç kredisi olduğundan ihtiyaç kredisi de alabilirsiniz. İnternetten araştırırken çoğu bankanın evlilik kredisi diye bi sayfasını bulamadım ihtiyaç kredisi faizleriyle veriyorlar. Çekmeye niyetiniz varsa kampanyaları takip edebilirsiniz. Şu sıra bayram kredisi veriyor hepsi daha uygun faizlerle onlara bakabilirsiniz mesela... :)

nikah yapmadık canım düğünle aynı anda olacak. teşekkürler önerin için canım

İş bankası geleneksel masrafsız bayram kredisi çıkarmış 20 bin lira 2 sene vadeli aylık 987 küsür bir meblağ ile 23 bin küsür olarak toplam geri ödemeyle..

Ama içine girip formu doldurunca onu, bunu da eklemişler faizi olmuş 5 bin küsür..
:ssz:

Son düzenleme:
Evlilige tesvik paketi diye bisey cikti sanirim tam emin değilim cikip cikmadigina haberlerde gormustum devlet 10bin lira faizsiz ve 1yil ertelemeli kredi veriyordu. Bu konuda fikri olan var mi? Bu yasa ciktimi gercekten? Kullanan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar, biz daha yeni nişanlandık aşkımcımla :16: bir sonraki bahara evlenmeyi düşünüyoruz ama eşylara ufaktan bakmaya başlayalım dedik. Malum her şey hemen pat diye alınmıyo... İnternetten falan biraz araştırma yaptık da epey masraflı oluyor. O kadar birikmişimiz yok. Evlilik kredisi mi alsak diye düşündük. Hangisi.net diye bi siteden evlilik kredisinin karşılaştırmalarına baktım. Öncelikle 20 bin lira yeter mi acaba? ve kaç vade önerirsiniz? Daha önce evlilik kredisi alanınız varsa fikir ve görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum. :))

Allah hayirlisi versin insallah bizde onumuzdeki nisan gbi dusunuyoruz evlenmeyi insallah. Bizimde durumumuz sizin gbi herseyi kendimizi yapiyoruz cok sukur birikmisimizde yok kredi cekmeyide israrla ben istemedim ki bencde en iyosi cekmemek cunku mayis gbi dusunuyosaniz mobilyalari beyaz esyalari perdeleri senetli uapan yerler var simdiden girip odeyin evlenene kadar biter evlendikten sonra odemek bence cok daha zor ;/

Evlenenler cekemiyo 25 yasin altindaki evlenecek ciftler icin gecerli ama daha yururluge kesin olarak girmedi.

Allah hayirlisi versin insallah bizde onumuzdeki nisan gbi dusunuyoruz evlenmeyi insallah. Bizimde durumumuz sizin gbi herseyi kendimizi yapiyoruz cok sukur birikmisimizde yok kredi cekmeyide israrla ben istemedim ki bencde en iyosi cekmemek cunku mayis gbi dusunuyosaniz mobilyalari beyaz esyalari perdeleri senetli uapan yerler var simdiden girip odeyin evlenene kadar biter evlendikten sonra odemek bence cok daha zor ;/
her şey gönlünüzce olsun inşallah :) biz çektik, ufaktan almaya başladık eşyaları, borcumuzu da küçük küçük ödemeye başladık. inşallah evlenene kadar bir kısmı bitmiş olacak bakalım :)

Evlilige tesvik paketi diye bisey cikti sanirim tam emin değilim cikip cikmadigina haberlerde gormustum devlet 10bin lira faizsiz ve 1yil ertelemeli kredi veriyordu. Bu konuda fikri olan var mi? Bu yasa ciktimi gercekten? Kullanan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım evlilik teşvik paketini hiç duymadım ya... bir ara öğrenci kredi borcu kapanacak diye bir şey okumuştum ama onun da akıbeti noldu hiç bilmiyorum...

Kredi çekecekseniz iyi düşünün derim. İhtiyaç Kredisini şimdiden çekip tüm alışverişlerinizde nakit indirimi yaptırırsanız zaten faizi çıkarmış oluyorsunuz. Ama evdeki hesap çarşıya uymaz da kredi tutarından daha fazla harcama yapmanız gerekirse ikinci bir kredi yolu daha gözükür. Eğer zamanınız varsa acele etmeyin, kredi kampanyalarını takip edin. Tüm bankaların kredilerini gösteren hangikredi.com diye bir site var oradan da bakabilirsiniz. Hepinize az borçlu en mutlusundan düğünler diliyorum inş :)

Çok borca girmeyin daha sonra bunun bir de bebek versiyonu var :KK49:

Kredi çekecekseniz iyi düşünün derim. İhtiyaç Kredisini şimdiden çekip tüm alışverişlerinizde nakit indirimi yaptırırsanız zaten faizi çıkarmış oluyorsunuz. Ama evdeki hesap çarşıya uymaz da kredi tutarından daha fazla harcama yapmanız gerekirse ikinci bir kredi yolu daha gözükür. Eğer zamanınız varsa acele etmeyin, kredi kampanyalarını takip edin. Tüm bankaların kredilerini gösteren hangikredi.com diye bir site var oradan da bakabilirsiniz. Hepinize az borçlu en mutlusundan düğünler diliyorum inş :)

Çok borca girmeyin daha sonra bunun bir de bebek versiyonu var :KK49:

Teşekkür ederm yorumunuz için. bizim bebeğe daha çok var ama sanırım sizinkine az kalmış:) Allah analı babalı büyütsün...

Back