Merhaba lulamae :)
Evlilik kredisi degil ihtiyac kredisi olarak çekerseniz faiz daha uygun olacaktir. Ne kadar cekmeniz gerektigi ise birikmisinizin ne kadar olduguna, ailelerin ne kadar yardim edecegine, hangi kalite ve fiyat araliginda evini kuracagina gore degisir :thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar, biz daha yeni nişanlandık aşkımcımlabir sonraki bahara evlenmeyi düşünüyoruz ama eşylara ufaktan bakmaya başlayalım dedik. Malum her şey hemen pat diye alınmıyo... İnternetten falan biraz araştırma yaptık da epey masraflı oluyor. O kadar birikmişimiz yok. Evlilik kredisi mi alsak diye düşündük. Hangisi.net diye bi siteden evlilik kredisinin karşılaştırmalarına baktım. Öncelikle 20 bin lira yeter mi acaba? ve kaç vade önerirsiniz? Daha önce evlilik kredisi alanınız varsa fikir ve görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum. :))
canim bizde seninle ayni dertteyiz aileler de yardim edemiyck gibi off. herseyi biz yapmaya calisiyorz
20.000 den fazla tutacak gibi ama bana kalirsa iviir zivirini zamanla alirsin suse puse cok verme temel olanlari al bende basladim ama simdidn baya harcadim.
Yok ya aynen dediğin gibi onlar sonradan olur. Beyaz eşyaydı, mobilyaydı, halı, perde offfPeki sence kredi kartına taksit yaptırmak mı daha mantıklı yoksa bankadan kredi çekmek mi?
hmm biz düğün düşünmüyoruz da ev eşyası falan için... Açıkçası şundan endişeleniyorum mesela bazı yerlerde kredi kartlı ödemelerde uygun taksitler ve indirimler olabiliyor. Kredi çekersem direkt krediye mecbur kalacağım. Ama ödeme planımız da daha belli olacak kredi ile. İnsan kredi kartını hadi bu ay asgarisini ödeyip geçeyim diye savsaklayabiliyor. 8 bin faiz de az buz değil ama süresi kısaymış. Veeee mutluluklar dilerim size:) Biz de başladık bakmaya mobilyalara her şey çok pahalı gerçekten....canım ne alıcağına göre değişir fiyat biz hesapladık 40 bin eşya 40 binde düğün falan tutuyo ilkini kendimiz ödicezde diğeri için kredi çekicez ben bakmadım ama sanırım 40 bine bi 8 bin faiz geliyor 3 yıl boyunca ayda 1.5 ödicez gibi gözüküyor
hmm biz düğün düşünmüyoruz da ev eşyası falan için... Açıkçası şundan endişeleniyorum mesela bazı yerlerde kredi kartlı ödemelerde uygun taksitler ve indirimler olabiliyor. Kredi çekersem direkt krediye mecbur kalacağım. Ama ödeme planımız da daha belli olacak kredi ile. İnsan kredi kartını hadi bu ay asgarisini ödeyip geçeyim diye savsaklayabiliyor. 8 bin faiz de az buz değil ama süresi kısaymış. Veeee mutluluklar dilerim size:) Biz de başladık bakmaya mobilyalara her şey çok pahalı gerçekten....
öyle canım gerçekten baya pahalı ne baktığınada bağlı tabi ama işte çok ucuzada kaçmamak lazım alırken,sen teklif al bankalardan ya da int sitelerinde yazıyor ama karışık biraz
teşekkür ederim:) muhtemelen kredi çekeceğiz ama 15 - 20 bin civarı. dediğim gibi baktım bi siteden zaten orada aklıma yatan bir iki banka buldum. dediğin doğru ucuz etin yahnisi mındar olurmuş, aşırıya kaçmadan dayanıklı, kaliteli bir şey olması lazım. : )
senin ne zaman düğün canım inşallah:)
canım ne alıcağına göre değişir fiyat biz hesapladık 40 bin eşya 40 binde düğün falan tutuyo ilkini kendimiz ödicezde diğeri için kredi çekicez ben bakmadım ama sanırım 40 bine bi 8 bin faiz geliyor 3 yıl boyunca ayda 1.5 ödicez gibi gözüküyor
40 bin dugune fazla degil mi 3 gun 3 gece dugun mu yapacaksiniz?
kına,düğün,nikah şekeri,davetiye,düğündeki çekimler,dış çekim,gelinlik,damatlık,kına kıyafeti,ayakkabılar,gelin başı ve makyaj,balayı bunların hepsi için 40 bin düşündük çok mu?
Bence fazla o kadar tutmaz diye dusunuyorum.40 bin dugun tutsa kimse dugun yapmak istemezdi diye dusunuyorum.En fazla 20 bin tutar bence.
krediye karar verdik :)
20bine bu saydıklarımı ank dışında bir yerde yaparsanız olur tabi ama ank.da mümkün değil düğün mekanları zaten 10bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?