EVLİLİK KORKUSU

sairimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
3
0
1
28
Merhaba ;
27 Yaşındayım 2 senedir bi beraberliğimiz var kavga gürültü ile bu zamanlara geldik ve daha öncesinde bi nişan attım,
Haziranda nişanımız olacak ama ben son zamanlarda evlilikten korkmaya ailemden ayrılma düşüncesinden korkmaya başladım bu da karsı tarafa yansıyor ve problem oluyor, bende işciyim o da işçi kirada oturucaz, ve maddi korkularım da var sizce nnormal mi bu ?

Korkularınızın kaynağı nedir ? 2 senedir ettiğiniz kavgaların temelindeki sorunlarınızı çözdünüz mü ?

Yoksa yaş , daha önce bir nişan atmış olmanız , 2 yıldır beraber olmanız nedeniyle süreci evliliğe mi taşımaya çalışıyorsunuz ?

evet sorunları çözdük, ailesi de ılımlı bi aile, sadece şunu dusunuyorum acaba biraz daha mı beklesem evlilik için biraz daha ailemin yanında kalmış olurum. korku var onu çözemiyorum

evet sorunları çözdük, ailesi de ılımlı bi aile, sadece şunu dusunuyorum acaba biraz daha mı beklesem evlilik için biraz daha ailemin yanında kalmış olurum. korku var onu çözemiyorum
Evlilik korkusu geçmişten gelen travmalar aile sorunlarından kaynaklı olabilir, muhakkak yardım alın derim..

borca girdi nişan için bu kadar para muhabbeti ypması normal mi sizce?
sigara param kalmadı vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…