Evlilik kararı?

Tiyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
84
13
3
37
Arkadaşlar, erkek arkadaşım'la ayrılalı 5 ay oldu. Bu süreç içinde yüzyüze görüşmedik ama arasira mesajlaşmalar oldu onlarda tartışma şeklinde. Ben beş vakit namaz kılan, yüksek lisans mezunu, uysal efendi bir kızım. O ise alkol kullanan namaz kılmayan lise mezunu ve agresif bir insan. Bunların yanında tabi olumlu yanlarıda var, bir derdim olsa mutlaka çözmeye çalışır beni dinler sahiplenir ilgi gösterir. Ama küsme huyu vardır ve beni kırdığında da gönül almayı bilmez. En son annesini gönderdi annemle tanışması için ve bizim barışmamızı sağlaması için, lakin kendisi beni karşısına alıp konuşsaydı daha iyi olurdu bana göre. Annesi oğlunun alkolü bıraktığını ve beni sevdiğini söyledi. Yüz yüze görüştük kendiside bunları doğruladı ancak bir yıllık ilişki sürecimizde daha öncede iki kere söz vermişti ve bırakmamıştı . Benim ilerde çalışıp çalışmamam hakkındada ilk zamanlar istersen çalışırsın istemezsen ben geçindiririm diyordu şimdi ise çalış diyor yani deyeceğim başta söyledikleriyle şimdi söyledikleri birbirini tutmuyor. şimdi ben nasıl güveniyim ve annem de istemiyor barışmamı, seni sürekli ağlatıyor mutsuz olursun alkolü de bırakmaz, birde geçim sıkıntısı çekersiniz evide yok diyor. Kızlar ben ne yapmalıyım 31 yaşındayım bir taraftan evlenip yuva kurmam gerekiyor artık e seviyorum da bu adamı ama güvenmiyorum

Çok akıllı ve makul biri olmalısın diye düşündüm. Dini konularda kadına uymayan erkeğe tahammül edilemez. Sen de edemezsin. Mesela biz evlendigimizde eşim namaz kılıyordu, aradan bir sene geçmedi durduk yere namazı terk etti ve ben ciddi ciddi boşanmayı düşündüm. Alkol alıyor olmasını düşünemiyorum. Lütfen kendine gel, hayatını, gençliğini yakma. Aşk karın doyurmuyor.

31 yaşındasınız diye bile bile başınızı yakmayın anneniz haklı ne alkolü bırakır ayrıca maddi durumu da sıkıntılı evi yok kira ileride çocukta olacak onun masrafı bence bunca sene hiç evlilik yapmamışsınız aman evleneyim diye başınızı yakmayın sevmek herşeyi düzeltmiyor size verdiği sözü bile tutamamış biri unutun gitsin

Bence yol yakınken ayrılın. Evlendiğinizde hiçbir şey değişmeyecek aksine mutsuz olacaksınız. Karşınıza size uygun biri çıkar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…