Rüya Yorumları Evlilik İstiaresi

Sessizlikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
13
0
Arkadaşlar bilmiyorum konuyu doğru yeremi açtım ama sizlerdende fikir almak istiyorum.. Birisi aracılığıyla iyi bir hocaya(Hoca Kadın) evlilik için istiareye bakmasını istedim..Kendi adımı ve erkek arkadaşımın adını verdim..Hoca istiareye yatmış. Aradım konuştuk.. Beyaz bi tır gördüm geniş bir yolda gidiyodu yol kenarındada 2-3 tane çocuk gördüm dedi. Anlamını sordum; iyiye delalet bazen ilk istiarede çok kötü şeyler görüyorum ama sizinki gayet temiz güzeldi dedi..Bilirsiniz beyaz ve yeşil görmek hayra yorumlanır.Yeşil görmedim ama beyaz gördüm oda hayırlıdır dedi. Beyaz tır ve o geniş yol mutluluğu küçük çocuklarda müjdeye sevindirici bir habere işaretmiş.. Şimdi benim anlamadığım acaba ben erkek arkadaşımla evlenirsem şayet mutlu bir yuvayamı sahip olmuş olucam yoksa erkek arkadaşımla evlilikmi gözüküyor :44:

canım bence böyle şeylere çok inanma, inanacaksan bile, kendin yat ve öyle gör rüyanı. çünkü rüya dediğimiz şeyi günlük hayat etkiler. yemek yer yatarsın kabus görürsün, kolunun üstüne yatarsın kötü rüya görürsün, bu birçok etkene bağlı diye düşünüyorum. eğer illa yapmak istiyorsan da, namazı filan vardı sanırım onun, kendin yat, dua et, niyetini söyle, yol göster de, bence en hayırlısı en doğrusu böyle olur. başkalarının senin için öyle isim söyleyerek bir şeyler yapabileceğine inanmıyorum ben çok...
ama yorum dyorsan, beyaz ve yeşilin hayırlı olduğunu ben de duymuştum. tır da, daha zamanı olduğuna işarettir belki de..

Arkadaşlar bilmiyorum konuyu doğru yeremi açtım ama sizlerdende fikir almak istiyorum.. Birisi aracılığıyla iyi bir hocaya(Hoca Kadın) evlilik için istiareye bakmasını istedim..Kendi adımı ve erkek arkadaşımın adını verdim..Hoca istiareye yatmış. Aradım konuştuk.. Beyaz bi tır gördüm geniş bir yolda gidiyodu yol kenarındada 2-3 tane çocuk gördüm dedi. Anlamını sordum; iyiye delalet bazen ilk istiarede çok kötü şeyler görüyorum ama sizinki gayet temiz güzeldi dedi..Bilirsiniz beyaz ve yeşil görmek hayra yorumlanır.Yeşil görmedim ama beyaz gördüm oda hayırlıdır dedi. Beyaz tır ve o geniş yol mutluluğu küçük çocuklarda müjdeye sevindirici bir habere işaretmiş.. Şimdi benim anlamadığım acaba ben erkek arkadaşımla evlenirsem şayet mutlu bir yuvayamı sahip olmuş olucam yoksa erkek arkadaşımla evlilikmi gözüküyor :44:

istiareye kişinin kensinin yatması daha uygun die biliorum ben. ben bi kere yatmıştım. hiç bişi görmemiştim. evlendim gerçi şimdi eşimle. ama yedi gün boyunca yapmak gerekiomuş. kendin yapmalısın bence.

Konu içeriği nedeniyle "Rüya yorumları" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

X