• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ilişki

UmutDefne

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
247
53
13
45
Merhabalar.
2 senelik evliyiz, hiç doğru düzgün ilişki yaşamıyoruz. Takvimim var, adet günü, yumurtlama günü ilişki gününü not aldığım kadınlara özel takvim. Dün merak için inceledim. 3 ay arka arkaya düzenli ilişkimiz olmamış ki, bebek nasıl oluşsun?
Haftada 1 ilişki ile hamilelik olmuyor ki. Yumurtlama günü ya kavgalı oluruz, ya işten herzamanki gibi daha da yorgun gelir yada herneyse... 2 senelik evliyiz. 1 sene 4 aydır çocuk yapıyoruz guya. Ben artıstlık yapmaktan bizimkine senaryolar çizmekten yoruldum. Kadınsın sen de istiyorsun karşındaki seni uyandırsın... İhtiyac moduna girerse yapar bu da 10 gün, 15 gün oluyor.
Geçen sene zar zor kontrole gitti. Sayı çok az cıktı ve ilaçlarla tedaviye başladı. 1 senedir sabah akşam ilaç içiyor. Değerler yükseldi zaten. Akşamki ilacı hatta daha da güc verici ilac. Ama nafile. 1 tencere bal ceviz yedir ihtiyac moduna girmediyse tık yok. Ha bide ben kılıftan kılıfa girip oyun oynamazsam yine tık yok. Bide düşünün hazırlanmış cilve naz karşına çıkmışsın, yorgunum diyor. Bu daha berbat... Zaten 10 günde 1 ilişkide meni fazla olduğu için spermler kafalarını kaybediyorlar ve ireli yürüyemiyorlar.
Mart ve Nisan aylarında aşılama denedik. O da olmadı. Artık aşılama yaptırmak istemiyorum. Birsürü stres, gerginlik ve sonuç sıfır. Bunu keyifle yapmak varken, neden aşılama. Ve bakıyorum bizimki rahat, aşılamaya yaslamış sırtını.
Yumurtlama dönemlerinde bugün uygun gün derim mesela, karnım ağrıyor, çok yedim, yorgunum lafları oluyor.
Çocuk yapmak için sorumluluk almıyor sanki. Sanki değil gerçekten. Bu işin bir üretimi var, önemsemiyor. Leylekler göndermeyecek ya...
Evlendik, ilk 6 ay korunduk diye pişmanım. O zamanlar en azından 3 günde bir olurduk. 6 aya birgün denk gelirdi tutardı...
Kısmet artık.
Ben yorulanlardanım. Fakat karsılıklı düzenli ilişki yaşayıp sonuç almayanlardan değilim. Keşke öyle olsam ve bu işi tıp yapacak derim rahat olurum.
Benim gibi olan var mı aranızda. Tecrübelerinizden anlatır mısınız?
Bu arada eşim 35 ben 38 yaşındayım

Son düzenleme:
Bence o sözde kalmış gibi yaaa etraflıca konuşmak lazım ayıp umitlendiriyor bide seni

Bence o sözde kalmış gibi yaaa etraflıca konuşmak lazım ayıp umitlendiriyor bide seni
Konuşuyorum. Karnı midesi ağrıyınca, napayım, sen böyle olsan nasıl olur diyor. E o zaman yediyine dikkat et, gece bana sönmez değil mi???
Ben artık aşılamaya girmek istemiyorum. 2 şansım kaldı. Doktora da 1 senedir cocuk olmuyor diye gittim. Doktor da sanıyor ki, 1 senedir düzenli ilişkimiz var

Bence esinizi de alip beraber doktora gitmebiz veya psikoloğa bir sekilde bu durumu cozmeniz gerek..gerci yaslarinizda tam yani baska birisinin anlatmasi gerekmez ama bu durumu bir sekilde cozumlemeniz gerek.
Cunku daha yeni evli sayilirsiniz insan sevdigiyle iliski yasamak ister
Insallah duzenli bir iliskiniz olur

Bu yeni nesil kocalar neden böyle anlamıyorum annemler anlatınca şok oluyorum günde iki üç kere ilişki...erkek dediğin ister aslında acaba bebek olayı onları cinsellikten soğutuyor mu? Konuşun bence bebeği düşünmeyelim canımız ne zaman isterse öyle yapalım diye adam rahatlar belki?

Merhabalar.
2 senelik evliyiz, hiç doğru düzgün ilişki yaşamıyoruz. Takvimim var, adet günü, yumurtlama günü ilişki gününü not aldığım kadınlara özel takvim. Dün merak için inceledim. 3 ay arka arkaya düzenli ilişkimiz olmamış ki, bebek nasıl oluşsun?
Haftada 1 ilişki ile hamilelik olmuyor ki. Yumurtlama günü ya kavgalı oluruz, ya işten herzamanki gibi daha da yorgun gelir yada herneyse... 2 senelik evliyiz. 1 sene 4 aydır çocuk yapıyoruz guya. Ben artıstlık yapmaktan bizimkine senaryolar çizmekten yoruldum. Kadınsın sen de istiyorsun karşındaki seni uyandırsın... İhtiyac moduna girerse yapar bu da 10 gün, 15 gün oluyor.
Geçen sene zar zor kontrole gitti. Sayı çok az cıktı ve ilaçlarla tedaviye başladı. 1 senedir sabah akşam ilaç içiyor. Değerler yükseldi zaten. Akşamki ilacı hatta daha da güc verici ilac. Ama nafile. 1 tencere bal ceviz yedir ihtiyac moduna girmediyse tık yok. Ha bide ben kılıftan kılıfa girip oyun oynamazsam yine tık yok. Bide düşünün hazırlanmış cilve naz karşına çıkmışsın, yorgunum diyor. Bu daha berbat... Zaten 10 günde 1 ilişkide meni fazla olduğu için spermler kafalarını kaybediyorlar ve ireli yürüyemiyorlar.
Mart ve Nisan aylarında aşılama denedik. O da olmadı. Artık aşılama yaptırmak istemiyorum. Birsürü stres, gerginlik ve sonuç sıfır. Bunu keyifle yapmak varken, neden aşılama. Ve bakıyorum bizimki rahat, aşılamaya yaslamış sırtını.
Yumurtlama dönemlerinde bugün uygun gün derim mesela, karnım ağrıyor, çok yedim, yorgunum lafları oluyor.
Çocuk yapmak için sorumluluk almıyor sanki. Sanki değil gerçekten. Bu işin bir üretimi var, önemsemiyor. Leylekler göndermeyecek ya...
Evlendik, ilk 6 ay korunduk diye pişmanım. O zamanlar en azından 3 günde bir olurduk. 6 aya birgün denk gelirdi tutardı...
Kısmet artık.
Ben yorulanlardanım. Fakat karsılıklı düzenli ilişki yaşayıp sonuç almayanlardan değilim. Keşke öyle olsam ve bu işi tıp yapacak derim rahat olurum.
Benim gibi olan var mı aranızda. Tecrübelerinizden anlatır mısınız?
Bu arada eşim 35 ben 38 yaşındayım
Valla abla bende ayni sen gibiydim. Bende pko guatr da vardi tabi. Nasil olsa hamile kalamicam dedim hic korunmadim. Yeni evliyiz aralikta evlendik. Balayini kardes krdes gecirdik cnku ben korktum ilk bas. 2 hafta sonra iliski gerceklesti derken devami olsun istedim. Ilk bas yapamiyoruz diye hergun deneyen azim eden adam ilski gerceklesnce yayildi. Burda cok kisiye sordum esim isteksiz yeniyiz dha falan... haftada 1 belki 2 yapardik o da benim zorumla belki hamile kalirim diye. Sonra bu iyice azaldi bende takvime not ediyodum. Gecelik giydigimde hiii iyiymis diyip tvye donup bakan kocam var benmde :) en son kavga ettm ben cocuk istiyorm ztn hemen olan bsy degil diye ilk aydan tartsma cikti bile. 2. Ay yine adam isteksiz ve benm tek hayalim bebekti.. int.ten ovulasyon testi aldim. Bari yumurtlama gunu 1 kez yapalim diye. Onada soyledim bu ay benm dedigm olcak ne zaman istersem yapicaksin diye. Tmm anlastik zorda gelse bgn cck yapicaz dedigmde adam geliyodu yanima. Bi gun test pik yapti bende yumurtlama sorunu var diye biliyodum oturdum agladim ben yumurtladim diye bunu aradim soyledim. O gece adam bi heycanlandi iliski yasayamadik. Gun gecmesin die 6 saat adamla ugrastim ama yok bsy hissetmedi olmadi. Ertesi gun 5karis suratla kalktim bdha yaklasma snn istedignde ben yapmicm ymurtlamam gecti bitti fln burnundan getrdim. Ertesi gun o zorladi yapcazda yapcaz falan ama hamile kalcagmi dusunmuyodum bile 1 gun gecmisti yumurtlamadan. Neyse biz yaptik ertesi gun. Snra nsl olduysa diger gun hadi bgnde yapalm bi umut diye dusunerek o gunde yaptik. Sonra biraktik. Tabi moral 0 bendede. Sehir disina ciktik 2hafta sonra fln. Geziyoruz cocuk parkinda oyun oynuyoruz kopegimizle atlayip zipliyoruz derken. Akintimin hic bitmedigini farkettim. Surekli acikmaya basladim. Araba tuttu beni. Annem uyardi eve gidince bi test yap var sende bsyler diye. Ben tabi duzenli ilski olmadigi icin ihtimal vermiyorum. Eve gittik ben test yaptim cikmadi. Ertesi gun testi cope atiim die aldigimda daginik bi kirmizi cizgi gordum yine ihtimal vermedim ama içimde bi sevinc oldu. Tekrar test yaptim. Gozlerim sasi olcak kdr zor görülen 2. Cizgi vardi. Erken gebelik testi aldik onda daha belirgindi ama yine silikti. Acile gittik ebeler tersledi beni gebelik yok ne geldin fln. Ztn moral ve kendime gebelk knusunda güvenm yok. Gozlerim doldu ciktim eve gidelim dedim. Bakmadilar kimse yoktu dedim. Gebelk yok dedigini söyleyemedim bile utandm ndnse. Calisanlar kizdi bana dedim sdce. Adama bi hirs geldi baska hastaneye göturdu beni. Kan verdim 1 saat sonra 16idi degerim. Esim varmi dedi evet var dedim ama fena oldum garip bi duygu. Adam beni birakip dr a kostu hamilemiyiz diye: ) dr evet diyince havalara uctu eve girmedi gece sokaklarda gezdik. Yani anlicagin veren Allah mutlaka verir vakti gelince ve esin caba gostermedigi icin bebegi olcagini ogrendiginde yanlis yaptigini anlicak bence. Benm esim smdi gun sayiyo. Insallah sende hamile kalirsin. Iliski konusuna gelince hamileligm boyunca 1 kez brbr olduk. Adam isteksizse kafasi rahatta olsa israrda edilse fark etmiyo yani... bekarlardan pek farkim yok ilski konusunda. Iliskiye alisik olmadigim icin alttan muayeneden cok korkuyorum ve son 2 ayim :( insallah sende mtlu haberi alirsin ondan sonra zaten onemsemiyosun. Kusura bakma uzun yazdim ama bende sen gibiydim. Insan rahatliyo icini dokunce

Valla abla bende ayni sen gibiydim. Bende pko guatr da vardi tabi. Nasil olsa hamile kalamicam dedim hic korunmadim. Yeni evliyiz aralikta evlendik. Balayini kardes krdes gecirdik cnku ben korktum ilk bas. 2 hafta sonra iliski gerceklesti derken devami olsun istedim. Ilk bas yapamiyoruz diye hergun deneyen azim eden adam ilski gerceklesnce yayildi. Burda cok kisiye sordum esim isteksiz yeniyiz dha falan... haftada 1 belki 2 yapardik o da benim zorumla belki hamile kalirim diye. Sonra bu iyice azaldi bende takvime not ediyodum. Gecelik giydigimde hiii iyiymis diyip tvye donup bakan kocam var benmde :) en son kavga ettm ben cocuk istiyorm ztn hemen olan bsy degil diye ilk aydan tartsma cikti bile. 2. Ay yine adam isteksiz ve benm tek hayalim bebekti.. int.ten ovulasyon testi aldim. Bari yumurtlama gunu 1 kez yapalim diye. Onada soyledim bu ay benm dedigm olcak ne zaman istersem yapicaksin diye. Tmm anlastik zorda gelse bgn cck yapicaz dedigmde adam geliyodu yanima. Bi gun test pik yapti bende yumurtlama sorunu var diye biliyodum oturdum agladim ben yumurtladim diye bunu aradim soyledim. O gece adam bi heycanlandi iliski yasayamadik. Gun gecmesin die 6 saat adamla ugrastim ama yok bsy hissetmedi olmadi. Ertesi gun 5karis suratla kalktim bdha yaklasma snn istedignde ben yapmicm ymurtlamam gecti bitti fln burnundan getrdim. Ertesi gun o zorladi yapcazda yapcaz falan ama hamile kalcagmi dusunmuyodum bile 1 gun gecmisti yumurtlamadan. Neyse biz yaptik ertesi gun. Snra nsl olduysa diger gun hadi bgnde yapalm bi umut diye dusunerek o gunde yaptik. Sonra biraktik. Tabi moral 0 bendede. Sehir disina ciktik 2hafta sonra fln. Geziyoruz cocuk parkinda oyun oynuyoruz kopegimizle atlayip zipliyoruz derken. Akintimin hic bitmedigini farkettim. Surekli acikmaya basladim. Araba tuttu beni. Annem uyardi eve gidince bi test yap var sende bsyler diye. Ben tabi duzenli ilski olmadigi icin ihtimal vermiyorum. Eve gittik ben test yaptim cikmadi. Ertesi gun testi cope atiim die aldigimda daginik bi kirmizi cizgi gordum yine ihtimal vermedim ama içimde bi sevinc oldu. Tekrar test yaptim. Gozlerim sasi olcak kdr zor görülen 2. Cizgi vardi. Erken gebelik testi aldik onda daha belirgindi ama yine silikti. Acile gittik ebeler tersledi beni gebelik yok ne geldin fln. Ztn moral ve kendime gebelk knusunda güvenm yok. Gozlerim doldu ciktim eve gidelim dedim. Bakmadilar kimse yoktu dedim. Gebelk yok dedigini söyleyemedim bile utandm ndnse. Calisanlar kizdi bana dedim sdce. Adama bi hirs geldi baska hastaneye göturdu beni. Kan verdim 1 saat sonra 16idi degerim. Esim varmi dedi evet var dedim ama fena oldum garip bi duygu. Adam beni birakip dr a kostu hamilemiyiz diye: ) dr evet diyince havalara uctu eve girmedi gece sokaklarda gezdik. Yani anlicagin veren Allah mutlaka verir vakti gelince ve esin caba gostermedigi icin bebegi olcagini ogrendiginde yanlis yaptigini anlicak bence. Benm esim smdi gun sayiyo. Insallah sende hamile kalirsin. Iliski konusuna gelince hamileligm boyunca 1 kez brbr olduk. Adam isteksizse kafasi rahatta olsa israrda edilse fark etmiyo yani... bekarlardan pek farkim yok ilski konusunda. Iliskiye alisik olmadigim icin alttan muayeneden cok korkuyorum ve son 2 ayim :KK43: insallah sende mtlu haberi alirsin ondan sonra zaten onemsemiyosun. Kusura bakma uzun yazdim ama bende sen gibiydim. Insan rahatliyo icini dokunce
Merhabalar,

İnan yazdığın mesaja çok duygulandım, gözümden yaş geldi. Çok tsk ederim içini döktüğün için.
Bana ne kadar moral oldun bilemezsin. Okadar rahatladı ki içim.
Kaybettiğim umudum tekrar başkaldırdı. Çok tşk ediyorum sana.
Ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Allah isteyen herkese sağlıklı bebek versin inşallah

Merhabalar,

İnan yazdığın mesaja çok duygulandım, gözümden yaş geldi. Çok tsk ederim içini döktüğün için.
Bana ne kadar moral oldun bilemezsin. Okadar rahatladı ki içim.
Kaybettiğim umudum tekrar başkaldırdı. Çok tşk ediyorum sana.
Ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Allah isteyen herkese sağlıklı bebek versin inşallah
Insallah sana da en yakin zamanda nasip eder Allah im. Insan ne yapcagini ne dusuncegini inan bilmiyo. Ben esimi brbrlik olmuyo isteksiz diye ib..e bile ilan etmistim gozumde :D sonra baktim cabaliyo oluyo bu defada bu sisko cocugu zor olur yag baglamistir diye dusunmeye basladim. Sonra dedim adamda belki hic bi sorun yok benim kistlerim hormon duzensizligim zaten engel olcak... hep kotu seyler dusundum. Daha yeni evliyken 1 ay sonra biz bisey yapamiyoruz demekki sevmiyosun bosanalim bile dedim. Gece kalkar aglardim mutfakta. En son 2. Ayda nasil olsa gun gecti diye dusunduk 2mizde derken biraktik kendiligine. Heycan panik olmayinca adama rahatlama geldi basarili oldukca hosuna gitmeye basladi. Bende cocuk mevzusunu kapattim tabi nasilsa o ay gecti diye :) meger kismetmis oldu. Dicegim o ki eger bebek istiyosan sakin esine gel hadi yumurtlama zamanim bebek yapalm falan deme. Benim hatam o oldu. Burda kizlara söyledim esim yapmiyo istemiyo diye bana dedikleri sey esine bebekten bahsetme ymurtlama gecti bosver de dediler. Oyle dedim adam duzeldi :) insallah seninde yoluna gircek sakin brbrnizi kirmayin biz cok kavga ettik ilk zamanlar stresten.

Insallah sana da en yakin zamanda nasip eder Allah im. Insan ne yapcagini ne dusuncegini inan bilmiyo. Ben esimi brbrlik olmuyo isteksiz diye ib..e bile ilan etmistim gozumde :KK70: sonra baktim cabaliyo oluyo bu defada bu sisko cocugu zor olur yag baglamistir diye dusunmeye basladim. Sonra dedim adamda belki hic bi sorun yok benim kistlerim hormon duzensizligim zaten engel olcak... hep kotu seyler dusundum. Daha yeni evliyken 1 ay sonra biz bisey yapamiyoruz demekki sevmiyosun bosanalim bile dedim. Gece kalkar aglardim mutfakta. En son 2. Ayda nasil olsa gun gecti diye dusunduk 2mizde derken biraktik kendiligine. Heycan panik olmayinca adama rahatlama geldi basarili oldukca hosuna gitmeye basladi. Bende cocuk mevzusunu kapattim tabi nasilsa o ay gecti diye :) meger kismetmis oldu. Dicegim o ki eger bebek istiyosan sakin esine gel hadi yumurtlama zamanim bebek yapalm falan deme. Benim hatam o oldu. Burda kizlara söyledim esim yapmiyo istemiyo diye bana dedikleri sey esine bebekten bahsetme ymurtlama gecti bosver de dediler. Oyle dedim adam duzeldi :) insallah seninde yoluna gircek sakin brbrnizi kirmayin biz cok kavga ettik ilk zamanlar stresten.
Tamamdır.. Dikkat edecem. Cok tskler.
Sağlıklı doğum diliyorum sana da

Insallah sana da en yakin zamanda nasip eder Allah im. Insan ne yapcagini ne dusuncegini inan bilmiyo. Ben esimi brbrlik olmuyo isteksiz diye ib..e bile ilan etmistim gozumde :KK70: sonra baktim cabaliyo oluyo bu defada bu sisko cocugu zor olur yag baglamistir diye dusunmeye basladim. Sonra dedim adamda belki hic bi sorun yok benim kistlerim hormon duzensizligim zaten engel olcak... hep kotu seyler dusundum. Daha yeni evliyken 1 ay sonra biz bisey yapamiyoruz demekki sevmiyosun bosanalim bile dedim. Gece kalkar aglardim mutfakta. En son 2. Ayda nasil olsa gun gecti diye dusunduk 2mizde derken biraktik kendiligine. Heycan panik olmayinca adama rahatlama geldi basarili oldukca hosuna gitmeye basladi. Bende cocuk mevzusunu kapattim tabi nasilsa o ay gecti diye :) meger kismetmis oldu. Dicegim o ki eger bebek istiyosan sakin esine gel hadi yumurtlama zamanim bebek yapalm falan deme. Benim hatam o oldu. Burda kizlara söyledim esim yapmiyo istemiyo diye bana dedikleri sey esine bebekten bahsetme ymurtlama gecti bosver de dediler. Oyle dedim adam duzeldi :) insallah seninde yoluna gircek sakin brbrnizi kirmayin biz cok kavga ettik ilk zamanlar stresten.

Anladığım kadarıyla siz ovulasyon testi ile gününüzü bildikten sonra ilişki yaşadınız ve bu ilişkiden hamile kaldınız dimi

Anladığım kadarıyla siz ovulasyon testi ile gününüzü bildikten sonra ilişki yaşadınız ve bu ilişkiden hamile kaldınız dimi
Evet ama ben aslinda ovulasyon testiyle hamile kalcagimi blmiyodum. Dr lar hep bana kac yildir evlenince zor cocugun olur diyodu bu pko yzunden bide kg aliyorum diye. Bu sayfada ovu testini ogrendim. Aklinda olsun loboquick testin adi cok hassas bi test. Yaninda hediye 5 adet gebelik testi de vardi. 20 gun ovulasyon testi yaptim sirf yumurtlama var mi diye meragimdan. 19.gun yumurtlamistim. E tabi yumurtlayinca neden bebegim olmasin ki dusuncesi basladi :) yumurtlamadan 1gun sonra 2 gun sonra iliski oldu hamile kalmisim. Istersen sende testle dene. En azindan bugunmu yapsak yarinmi diye dusunmezsin. O ay 3 kere yapsaniz yeter bence. Mesela ovulasyon cizgisi koyulasmaya basladiginda esinle brbr ol spermler tazelensin. Sonra bekle yumurtlama gunu veya sonraki 2 gun dene en azindan o da belki yorgunum demez cok ustune dusmedigin icin. Bu arada ovulasyndan sonraki gun ilski olursa erkek onceki gun olursa kiz diyolardi. Benm sonraki gun oldu ve dedikleri gibi erkek bebegim. Insallah seninde mtlu haberlerini duyariz

Evet ama ben aslinda ovulasyon testiyle hamile kalcagimi blmiyodum. Dr lar hep bana kac yildir evlenince zor cocugun olur diyodu bu pko yzunden bide kg aliyorum diye. Bu sayfada ovu testini ogrendim. Aklinda olsun loboquick testin adi cok hassas bi test. Yaninda hediye 5 adet gebelik testi de vardi. 20 gun ovulasyon testi yaptim sirf yumurtlama var mi diye meragimdan. 19.gun yumurtlamistim. E tabi yumurtlayinca neden bebegim olmasin ki dusuncesi basladi :) yumurtlamadan 1gun sonra 2 gun sonra iliski oldu hamile kalmisim. Istersen sende testle dene. En azindan bugunmu yapsak yarinmi diye dusunmezsin. O ay 3 kere yapsaniz yeter bence. Mesela ovulasyon cizgisi koyulasmaya basladiginda esinle brbr ol spermler tazelensin. Sonra bekle yumurtlama gunu veya sonraki 2 gun dene en azindan o da belki yorgunum demez cok ustune dusmedigin icin. Bu arada ovulasyndan sonraki gun ilski olursa erkek onceki gun olursa kiz diyolardi. Benm sonraki gun oldu ve dedikleri gibi erkek bebegim. Insallah seninde mtlu haberlerini duyariz
Tamam
Ben de testi deneyim ozaman. Peki bu testi adet bittikten sonra mı yapıyorsun. İdrarla yapılır dimi. Dediyin test 1 kutuda baya oluyor mu? Yoksa kaç tane almalıyım?
Ben yumurtluyorum. Hatta 2 defa aşılama da yaptırdık ama tutmadı.

Tamam
Ben de testi deneyim ozaman. Peki bu testi adet bittikten sonra mı yapıyorsun. İdrarla yapılır dimi. Dediyin test 1 kutuda baya oluyor mu? Yoksa kaç tane almalıyım?
Ben yumurtluyorum. Hatta 2 defa aşılama da yaptırdık ama tutmadı.
Benim 30tane testim 5 tanede gebelik testim vardi kutuda. Izmirde uretiliyomus bu sanirim. Nette yazinca cikar zaten ama ben 45 50gunde adet gordugum icin 30lu almistim yetsin diye. Adetin 1. Gununden itibaren saydim 10.gun teste basladim. Testin ustune tarihleri saatleri yazdim. 18.gun silikti testim. 19.gun sabah yine test yaptim silikti. Esim isteydi canim skldi oglen bidaha yapiyim dedim bi baktim kipkirmizi olmus. Kasik agrimda vardi. Meger kasigim agridiginda yumurtluyomusum ilk ay adet gorcem diye dusunuyodum. 30ovu 5gebelk olan varsa ondan al. Benim artan testlerim oldu hala kutuda duruyo. Adet basladigi gun saymaya basla. Ben 5 gun adet goruyordum 10.gun basladim yapmaya. Ates olcme yonteminide deniyodum ayni zamanda ama pek anlamadim onu. Bu daha garanti. Gunde 2 kez test yaparsan daha iyi olur. Ben oglen 2. Testi yapmasaydim diger gun hala silik diye dusuncektim gecmis olcakti. Yumurta aki kivamndaki akintimda yumurtlamadan 4 gun onceden basladi

Benim 30tane testim 5 tanede gebelik testim vardi kutuda. Izmirde uretiliyomus bu sanirim. Nette yazinca cikar zaten ama ben 45 50gunde adet gordugum icin 30lu almistim yetsin diye. Adetin 1. Gununden itibaren saydim 10.gun teste basladim. Testin ustune tarihleri saatleri yazdim. 18.gun silikti testim. 19.gun sabah yine test yaptim silikti. Esim isteydi canim skldi oglen bidaha yapiyim dedim bi baktim kipkirmizi olmus. Kasik agrimda vardi. Meger kasigim agridiginda yumurtluyomusum ilk ay adet gorcem diye dusunuyodum. 30ovu 5gebelk olan varsa ondan al. Benim artan testlerim oldu hala kutuda duruyo. Adet basladigi gun saymaya basla. Ben 5 gun adet goruyordum 10.gun basladim yapmaya. Ates olcme yonteminide deniyodum ayni zamanda ama pek anlamadim onu. Bu daha garanti. Gunde 2 kez test yaparsan daha iyi olur. Ben oglen 2. Testi yapmasaydim diger gun hala silik diye dusuncektim gecmis olcakti. Yumurta aki kivamndaki akintimda yumurtlamadan 4 gun onceden basladi
Tamam cnm. Ben Azerbaycan da yasıyorum. Eczanelere bakıcam, bulurum inşallah. 5 Eylül adet günüm.

Back