Evlilik ile ilgili kurtarıcı tüyolar neler

Şoyle soyleyim esinize ailesini kotulemeyin şoyle dediler boyle yaptilar seklinde yeri geldiginde inceden lafinizi sokun caninizi sıktıkları durumlar da ve orda kalsin konu ne kendinizi üzün ne esinizi heee cok da tahammul edemiyorsaniz kendinizi savunamiyorsaniz alindiginizi uzuldugunuzu belirtin karsi tarafa anlamiyorlarsa da susun mesafeyi koruyun ne deseniz fayda etmez cunku
Esinize de sikayet ederek degilde dertlesmek babinda konusun kendi ailenizdrn ornek vererek mesela,
Yasanmamista olsa annem bole dedi cok uzuldum kirildim gibi
Sonra sıkıntinizi esinize anlatin cok tepki veriyorsa kime anlatayim canim sıkıldı sen kocam degil misin kv canimi sıktigini ailememi anlatayim deyin sikayet etmediginizi uzuldugunuzu belirterek konusun.kendi aileniz de olsa caninizi sıkan esinize soyleyin ki sikayet olarak degil de dertlesmek seklinde algilasin inanin tepkisi savunmak olmaz
Erkekler biyerden sonra haklisin karicim diyen bile olsa bi sure sonra ailesini tutmaya savunmaya basliyor cunku kimsenin hosuna gitmez ailesi hakkinda kotu konusulmasi oyle bile olsa siz de olsaniz bi yerden sonra ailenizi savunmaya gecersiniz
Çok teşekkür ederim, artık şikayeti bıraktım zaten yoksa olay çıkıyor sizi dikkate alcam , çok mantıklı yazmışsınız inşallah sorunları aşarız eşimle

Yok artık mesafe koydum eskisi gibi davranmayı bıraktım, onlar hep aşırı bağlı olmamı beklediler bende elimden geleni yapmaya çalıştıkça daha fazlasını beklediler
Zaten insanlara ne kadar iyi davransan o kadar kotu oluyorsun zamanla herseyi farkediyorsun onemli olan basindan dikkatli olmak

Bakın sürekli yanyana olmak istiyorlar yani bende isterim kapımı kapatıp oturayım ama ya biz gidelim onlara ya onlar gelsin bize, benim özelim kalmıyor o yüzden bu sitemim , eşim de onlar nasıl istese onu yapmaya çalışıyor arada ben yıpranıyorm
Sürekli onun ailesini eleştirme kendi ailenide dozunu kaçırmadan eleştir ki adaletli davrandığına inansın mesela senin ailen gelince of ya bi rahat bırakmıyolar eşimle beni evimizde

Gerçekten öyle suç birazda bende çok sustum alttan aldım, samimi davrandım
Ilk evlendigimiz senelerde hepimiz yanlislar yaptik sonra alisiyorsun ama konu acman cok akillica 😌Evet tek hâta zaten susmak oluyor ne kadar sakin alttan alan olursan o kadar pasif gorunuyorsun

Ailesiyle hiç samimi olma mutlaka araya sınır koy yani çok güleryüzlü olma lafını haklı olduğun zaman ister eşin ister ailesi olsun sakın söylemekten kaçınma başta nasıl davranırsan onlarda sana göre şekil alır
Artık öyle yapıyorum saygılıyım ama mesafeliyim

Sürekli onun ailesini eleştirme kendi ailenide dozunu kaçırmadan eleştir ki adaletli davrandığına inansın mesela senin ailen gelince of ya bi rahat bırakmıyolar eşimle beni evimizde
Zaten ailem burda değil ailem hiç sorun olmadi ama diyorum ailemde olsa bunalırım falan..

Ilk evlendigimiz senelerde hepimiz yanlislar yaptik sonra alisiyorsun ama konu acman cok akillica 😌Evet tek hâta zaten susmak oluyor ne kadar sakin alttan alan olursan o kadar pasif gorunuyorsun
Konu açtım diye kızanlar oluyor ama napayım bu benim yaşadığım bir sorun keyfi yazmıyorum ki , yaşım küçük büyüklerimin nasihati önemli, annem babam yok o yüzden desteğe ihtiyacım vardı

Konu açtım diye kızanlar oluyor ama napayım bu benim yaşadığım bir sorun keyfi yazmıyorum ki , yaşım küçük büyüklerimin nasihati önemli, annem babam yok o yüzden desteğe ihtiyacım vardı
Herkes istedigi konuyu acabilir bosver sen hep yaz ac konu cevrendekilere veya esinin ailesine anlatmaktansa buraya yaz yardimci olur kk hepimiz soruyoruz biseyler 🥰

Herkes istedigi konuyu acabilir bosver sen hep yaz ac konu cevrendekilere veya esinin ailesine anlatmaktansa buraya yaz yardimci olur kk hepimiz soruyoruz biseyler 🥰
Gerçekten çok teşekkür ederim bir konu açarken linç edilir miyim diye korkarak açıyorum, bazı kişiler direk kızıyor neden böyle konular acıyorsun diye

Bakın sürekli yanyana olmak istiyorlar yani bende isterim kapımı kapatıp oturayım ama ya biz gidelim onlara ya onlar gelsin bize, benim özelim kalmıyor o yüzden bu sitemim , eşim de onlar nasıl istese onu yapmaya çalışıyor arada ben yıpranıyorm
Açtığınız konu başka derdiniz başka. Eşin bu duruma çözüm üretmiyorsa yapacak pek bişeyiniz yok neredeyse. Diğer yolu ise Kv. İle kenara çekip kadın kadına konuşabilirsiniz. Ama bu kırmadan olmalı. Ve size hakvereceği şekilde olmalı. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Gerçekten çok teşekkür ederim bir konu açarken linç edilir miyim diye korkarak açıyorum, bazı kişiler direk kızıyor neden böyle konular acıyorsun diye
Bazilari kizsada takma hepimize kiziyorlar bosver internet ortaminda bari rahat olalim ama bazilari candan gonulden yardim edip rahatlatiyor insani 😅

Açtığınız konu başka derdiniz başka. Eşin bu duruma çözüm üretmiyorsa yapacak pek bişeyiniz yok neredeyse. Diğer yolu ise Kv. İle kenara çekip kadın kadına konuşabilirsiniz. Ama bu kırmadan olmalı. Ve size hakvereceği şekilde olmalı. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Kv ile konuşmak çözüm değil olayı farklı yansıtır, ya konu ile ilgili de konuşa konuşa konu değişti 😕

Back
X