- 24 Ocak 2021
- 12.797
- 29.541
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Çok teşekkür ederim, artık şikayeti bıraktım zaten yoksa olay çıkıyor sizi dikkate alcam , çok mantıklı yazmışsınız inşallah sorunları aşarız eşimleŞoyle soyleyim esinize ailesini kotulemeyin şoyle dediler boyle yaptilar seklinde yeri geldiginde inceden lafinizi sokun caninizi sıktıkları durumlar da ve orda kalsin konu ne kendinizi üzün ne esinizi heee cok da tahammul edemiyorsaniz kendinizi savunamiyorsaniz alindiginizi uzuldugunuzu belirtin karsi tarafa anlamiyorlarsa da susun mesafeyi koruyun ne deseniz fayda etmez cunku
Esinize de sikayet ederek degilde dertlesmek babinda konusun kendi ailenizdrn ornek vererek mesela,
Yasanmamista olsa annem bole dedi cok uzuldum kirildim gibi
Sonra sıkıntinizi esinize anlatin cok tepki veriyorsa kime anlatayim canim sıkıldı sen kocam degil misin kv canimi sıktigini ailememi anlatayim deyin sikayet etmediginizi uzuldugunuzu belirterek konusun.kendi aileniz de olsa caninizi sıkan esinize soyleyin ki sikayet olarak degil de dertlesmek seklinde algilasin inanin tepkisi savunmak olmaz
Erkekler biyerden sonra haklisin karicim diyen bile olsa bi sure sonra ailesini tutmaya savunmaya basliyor cunku kimsenin hosuna gitmez ailesi hakkinda kotu konusulmasi oyle bile olsa siz de olsaniz bi yerden sonra ailenizi savunmaya gecersiniz