Evlilik ile ilgili kurtarıcı tüyolar neler

Mihrimah Sultann

Nev-i şahsına münhasır 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
12.804
29.545
548
Bayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Evlilik tüyolarınız nelerdir bana akıl verin . Ben hemen sinirleniyorum ve bu bana pahalıya patlıyor...

Bayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Evlilik tüyolarınız nelerdir bana akıl verin . Ben hemen sinirleniyorum ve bu bana pahalıya patlıyor...
Sana kendini degersiz hissetiren herkese herşeye mesafeli ol yeterli 💁🏼‍♀️

Her doğruyu her yerde söylemeyeceksin, daima güçlü olacaksın ve fazla iyi olmaktan sakınacaksın.
O zaman evlilikte başarılı olursun. Kimseye gereğinden fazla iyi olmanın anlamı yok. Ne eşe ne eşin ailesine. Bol şans.

Her doğruyu her yerde söylemeyeceksin, daima güçlü olacaksın ve fazla iyi olmaktan sakınacaksın.
O zaman evlilikte başarılı olursun. Kimseye gereğinden fazla iyi olmanın anlamı yok. Ne eşe ne eşin ailesine. Bol şans.
Teşekkürler 😊

Kime hemen sinirleniyorsunuz eşinize mi ailesine mi

En onemli konu sinirlensende belli etmeyip kendini tutacaksin
Esinin ailesiyle derdin olsa gidip esine soylemek yerine kavga Eder gibi degilde nazikce lafini soyleyeceksin
Kendinden olsun vermeyeceksin
Ve mesafeyi elden birakmayacaksin

En onemli konu sinirlensende belli etmeyip kendini tutacaksin
Esinin ailesiyle derdin olsa gidip esine soylemek yerine kavga Eder gibi degilde nazikce lafini soyleyeceksin
Kendinden olsun vermeyeceksin
Ve mesafeyi elden birakmayacaksin
Teşekkür ederim artık öyle yapmaya çalışıyorum inanın

Çok zeki olmaya gerek yok böyle konularda.Tüyolara filanda bence. Siz kendiniz olun.

Gülerek geçmesini tınlamamayı öğren.

Benim eşimin ailesiyle hiç bi zaman problemim olmadı. Kız kardeşiyle ufak bişeyim oldu onu da umursamadım hiç. Bugün problemim olsa takar mıyım ? Hiç sanmıyorum. Yuvama bakarım ben. Evimin içindeki huzuru neden bozayım ki. Gelin kaynana muhabbetlerini okuyunca Saçma geliyor bana bilemiyorum. Evinizin iç huzurunu sağlayın başka taktiğe lüzum yok bence. Kavgalar, tartışmalar yorgunluktan başka bişey getirmeyecektir.

Ki

Bazen dayanmasi cok zor biliyorum ama ilk sizi nasil kabul ederlerse oyle devam eder ne olursa olsun onlar yuzunden esinle kavga etmemeye calis
Yok artık mesafe koydum eskisi gibi davranmayı bıraktım, onlar hep aşırı bağlı olmamı beklediler bende elimden geleni yapmaya çalıştıkça daha fazlasını beklediler

Şoyle soyleyim esinize ailesini kotulemeyin şoyle dediler boyle yaptilar seklinde yeri geldiginde inceden lafinizi sokun caninizi sıktıkları durumlar da ve orda kalsin konu ne kendinizi üzün ne esinizi heee cok da tahammul edemiyorsaniz kendinizi savunamiyorsaniz alindiginizi uzuldugunuzu belirtin karsi tarafa anlamiyorlarsa da susun mesafeyi koruyun ne deseniz fayda etmez cunku
Esinize de sikayet ederek degilde dertlesmek babinda konusun kendi ailenizdrn ornek vererek mesela,
Yasanmamista olsa annem bole dedi cok uzuldum kirildim gibi
Sonra sıkıntinizi esinize anlatin cok tepki veriyorsa kime anlatayim canim sıkıldı sen kocam degil misin kv canimi sıktigini ailememi anlatayim deyin sikayet etmediginizi uzuldugunuzu belirterek konusun.kendi aileniz de olsa caninizi sıkan esinize soyleyin ki sikayet olarak degil de dertlesmek seklinde algilasin inanin tepkisi savunmak olmaz
Erkekler biyerden sonra haklisin karicim diyen bile olsa bi sure sonra ailesini tutmaya savunmaya basliyor cunku kimsenin hosuna gitmez ailesi hakkinda kotu konusulmasi oyle bile olsa siz de olsaniz bi yerden sonra ailenizi savunmaya gecersiniz

Benim eşimin ailesiyle hiç bi zaman problemim olmadı. Kız kardeşiyle ufak bişeyim oldu onu da umursamadım hiç. Bugün problemim olsa takar mıyım ? Hiç sanmıyorum. Yuvama bakarım ben. Evimin içindeki huzuru neden bozayım ki. Gelin kaynana muhabbetlerini okuyunca Saçma geliyor bana bilemiyorum. Evinizin iç huzurunu sağlayın başka taktiğe lüzum yok bence. Kavgalar, tartışmalar yorgunluktan başka bişey getirmeyecektir.
Bakın sürekli yanyana olmak istiyorlar yani bende isterim kapımı kapatıp oturayım ama ya biz gidelim onlara ya onlar gelsin bize, benim özelim kalmıyor o yüzden bu sitemim , eşim de onlar nasıl istese onu yapmaya çalışıyor arada ben yıpranıyorm

Ailesiyle hiç samimi olma mutlaka araya sınır koy yani çok güleryüzlü olma lafını haklı olduğun zaman ister eşin ister ailesi olsun sakın söylemekten kaçınma başta nasıl davranırsan onlarda sana göre şekil alır

Bakın sürekli yanyana olmak istiyorlar yani bende isterim kapımı kapatıp oturayım ama ya biz gidelim onlara ya onlar gelsin bize, benim özelim kalmıyor o yüzden bu sitemim , eşim de onlar nasıl istese onu yapmaya çalışıyor arada ben yıpranıyorm
Eşinize karşı hep sempatik cilveli ve güleryüzlü olun ki sizinle daha fazla vakit geçirmek istesin

Back
X