- 3 Aralık 2016
- 67
- 19
- 33
-
- Konu Sahibi Kaldimoyle
Agziyla icmeyi bilmiyorsa alkol tedavisi alsi
Sizin kadar evliliğini düşünüyorsa tedavi olsun. O bağırış cagirislardan etkilenen çocuklar için bir aksiyon almanız lazım. Ya tedavi ya boşanma.Herkese selam...eşimin alkol kullandığını bilerek evlendim. Ki ben de onun kadar hergün olmasa da arkadaş olmak adına bir tane içerdim. İki yavrum var 5,8 yaşlarında... Tartışmışsak ve akşamında alkol alıyorsa gece 2 de 3 te bagırarak beni uyandırıp konuyu acıyor. Başlarda bosanalım falan derdi. Bosanmıs bir ailenin cocugu oldugım için korkunç birşeymiş gibi gelirdi bana. Artık dememesi gerektiğini ögrendi.Çok konuşuyor saatlerce anlatıyor bagırıyor. Bi ara içmedi ama yine başladı. Psikilojık şiddeti çok fazla. Bazen korkarak uyuyorum yine uyandıracak diye. Saçma sapan kıskanmaları var. Aramızda 9 yaş var. Bu kadarıyla ne anlasılır bilmiyorum. Ama yalnızım ve bi yorum bi akıl almak istiyorum.ben eğlenceli biriydim neşeli güler yüzlü . Ama artık gözümde o ışık yok . Teşekkür ederim vaktinizi ayırıp okuduğunuz için. Sevgiler.
Neden boşanmıyorsunuz? 3 yıl öncede benzer konu açmışsınız babanız size kapısını açacağını söylemiş mutsuzmuşsunuz da, insan kendi evinde eşinden korkarak uyuyorsa boşanmalı bugün siz korkarak uyuyorsunuz yarın çocuklarınız korkarak uyuyacak çünkü aynı psikolojik şiddeti onlara da uygulayacak.Psikilojık şiddeti çok fazla. Bazen korkarak uyuyorum yine uyandıracak diye. Saçma sapan kıskanmaları var
Bosanıp yolunuza bakın herkes kendi beden ve ruh tedavisiyle ilgilensin.Tedavi olmak istemediğini söyledi. Seven insan biraz olsun gösterir... Yüzüme bakmadığı anlar oluyor. Beklentim kalmadı sanırım
Kapısını çalacagım kımsem yok.işimde yok. Ama üç yıl önceden farklı olarak cesaretim var. Cok yorgunum sadece... Bitkinim. 33 yasımdayım ama yaşadıgım şeyler hayatımdan aldı götürdü.Neden boşanmıyorsunuz? 3 yıl öncede benzer konu açmışsınız babanız size kapısını açacağını söylemiş mutsuzmuşsunuz da, insan kendi evinde eşinden korkarak uyuyorsa boşanmalı bugün siz korkarak uyuyorsunuz yarın çocuklarınız korkarak uyuyacak çünkü aynı psikolojik şiddeti onlara da uygulayacak.
Çok düsünüyorum... Ya çocuklara yetemezsem... Ben akraba yanında büyüdüm. Fazlalık gibi..... Yani onları yeni hayata hazırlamak?Sizin kadar evliliğini düşünüyorsa tedavi olsun. O bağırış cagirislardan etkilenen çocuklar için bir aksiyon almanız lazım. Ya tedavi ya boşanma.
Çok teşekkür ler yorumunuz için.. Olayın içindeyken birşey düsünemiyor insan. Sizler böyle deyınce normal olmayan seylerı daha iyi görüyorum. Çünkü eşim bi garıp olmuyor yaşanılanlar danTedavi olmayı kabul etmiyorsa sal gitsin yahu. Hadi seni geçtim evde iki çocuk var. İçip gece bağıran kavga çıkaran baba ne demek yazık çocuklara.
Rica ederim. Yalnız kalsin gece kendi kendine bağırsın polis falan çagrılsın aklı basina gelir belki. Asla normal değil asla.Çok teşekkür ler yorumunuz için.. Olayın içindeyken birşey düsünemiyor insan. Sizler böyle deyınce normal olmayan seylerı daha iyi görüyorum. Çünkü eşim bi garıp olmuyor yaşanılanlar dan
Bilerek evlendikten sonra, bu adamdan iki de bebe yaptıktan sonra şimdi sorun ne? Şimdi neden sorun oldu yanii? Biliyormussunuz, evlenmissiniz, bebeleri de yapmissiniz, ne diyelim ki simdi? Korkudan uyuyamadiginiz heriften boşanmamissiniz da, bosanmiyorsunuz da, ne dememizi bekliyorsunuz?eşimin alkol kullandığını bilerek evlendim. Ki ben de onun kadar hergün olmasa da arkadaş olmak adına bir tane içerdim.
Kocanız ölmedi , baba olmaya devam edebilir. Tabi edebilirse. Şuanda da çok mutlu bir ailede değiller sürekli ;" bu akşam da babam anneme bagiracak mi ?" Diye tetikteler. Anlamıyor, duymuyor demeyin lütfen.Çok düsünüyorum... Ya çocuklara yetemezsem... Ben akraba yanında büyüdüm. Fazlalık gibi..... Yani onları yeni hayata hazırlamak?
Sanki eşiniz çocukları için çok iyi bir baba profili çiziyor, her eksiklerini karşılıyor da siz boşanırsam çocuklarıma yetemem diye kaygılanıyorsunuz. Böyle bir ortamda büyüyen çocukların çok büyük psikolojik sorunları olabileceğini biliyorsunuz dimi? Adam ne tedavi olmayı düşünüyor ne de düzelmeyi. Kendinize ve çocuklarınıza layık gördüğünüz hayat bu mu gerçekten? Sanki başka bir yol yokmuş gibi bu hayata hapsolmayın. Verin mahkemeye, pişman olursa da gitsin tedavi olsun sizi kazanmak için bir taraflarını yırtsın.Çok düsünüyorum... Ya çocuklara yetemezsem... Ben akraba yanında büyüdüm. Fazlalık gibi..... Yani onları yeni hayata hazırlamak?