merhaba 25 yaşındayım, 2018 de üniversite de biriyle tanıştım . bu zamana kadar çok kez ayrıldık(ben ayrıldım hep) ama sonunda dayanamadım annem biliyor ailemden herkes biliyor (babam hariç) herkes onaylıyor. Onunda babası hariç ailesi biliyor. o kadar güzel seviyor ki onunla evlenirsem mutlu olacağımı biliyorum. Biz ilk konuşmaya başladığı zaman denizlide yaşıyordu şuan malatyada yaşıyor ben ise İstanbul'da yaşıyorum. ona ilk zaman da söylemiştim mesafeler benim için çok önemli o da bunu aşarız demişti hep bu uzak olduğumuz için ayrılmıştım. Benim annem ve babam ayrı ve aileme ben bakıyorum erkek kardeşim var ama aşırı sorumsuz birde 11 yaşında bi kız kardeşim var. Ben ona da bak asla ailemi bırakıp gelemem diyordum o da tamam ben gelirim diyordu şuan inşaat mühendisi ve işe daha yeni başladı şimdilik nereden baksanız iki fabrikanın bitmesi 3-5 yılı alır, şimdi gelemeyeceğini burada işinin olduğunu söylüyor benim gelmemi orada yaşamamızı ya da evlenelim işlerim bitsin istanbula gideriz diyor. Farkındayım ailesine de diyemiyor ailesi de benim için burada yaşamasına onay vermez biliyorum. Kaç sene bekleyeceğim bunu da bilmiyorum. Ve annem asla malatyada yaşamamı istemiyor. Ve bende asla istemiyorum. Ailesi çok kalabalık benim orada asla kimsem yok. Kafayı yiyeceğim lütfen bana bi akıl verin ayrılmakta istemiyorum, ailemi bırakıp oraya taşınmakta.