valla cnm bu bütçeden bütçeye değişiyo bzde herşeyi çok araştrdık çok pahalı olmasın dedik evet eşyaları çok pahalı olmadan halledttik ama sadece düğün 20.000 civarında tuttu düşün sadece düğün mekanı
Bizimde o kadar tuttu beyaz eşyamız. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, Ankastre fırın seti ve buzdolabı toplam 5.100tl tuttu. Daha bunun eşyası var, tadilatı var. var da var.. Allah yardımcımız olsun ne diyim :18:
Sadece dugun esya harıc 25000-27000 cıvarıydı bızımde
Ay inanmıyorum hiç o kadar tahmin etmezdimmm
nereden aldınız canım beyaz esyalarını?
bizde arastırmalardayız ama 8000 gibi rakamlar cıkıyo karsımıza 5000 tutsa öpüp basıma koyucam sanırım
fırın-ocak-bulasık makinesi ankastre olucak ondan mı fırlıyo böle anlamadım sen de ankastre almıssın merak ettim
topikte okuduklarım korkuttu beni valla.. seneye düğünüm olucak Allah nasip ederse bizim bir de ev tadilatımız var Allah yardımcımız olsun
Canım biz boschtan aldık bi tek çamaşır makinesi arçelikten oda bordo rengi hoşumuza gitti bi de indirimdeydi. Şuan 2000tl biz aldığımızda 1.200 civarıydı.. Aldıklarımızın resimlerini yükliyim bak istersen canım. Tadilat falan olucağı için birde eşya falanda alıncak o yüzden çok lükse kaçamadık ama yinede içimize sinerek aldık. Ayrıca benim bulaşık makinem ankastre değil canım sadece fırın setim ankastre. Biraz dikkat etmekte gerekiyo sanırım alırken iyi araştırmak lazım beyaz eşyaya 10.000 veren arkadaşlar eşyalarını 20.000e alıyolar heralde. Ben anlamadım bu işi. Kirada oturuluyo sonrada. 50.000 tl kadar bi masraf etmek çok aşırı bence. O para çok daha güzel değerlendirilebilir biraz daha tutumlu davranak. Mesela ev yoksa ev için birikim olabilir yada ev varsada başka bi daire için birikim yapılıp geleceğe yatırım ve ek gelir olabilir. çok fuzuli buluyorum aşırıya kaçılmasını. Resimleri bunlar canım.
Eki Görüntüle 414799 Eki Görüntüle 414800 Eki Görüntüle 414801 Eki Görüntüle 414802
Eki Görüntüle 414803 Eki Görüntüle 414804 Eki Görüntüle 414805
hem de bosch almıssınız canım yaa cok iyi teşekkür ederim bunları da inceliyim ben
indirimli de yakalamıssınız ne güzelll... benim bulasık da ankastre olcak bir de hepsini metalik istiyorum o da fark ediyor yoksa istedigim dolabın beyaz olanı daha uygun aslında
kirada olmıcam kendi evimde olucam o yuzden hersey kafamdaki gibi olsun diyorum ama burayı okuyunca korktum
ayrıca haklısın bazı masraflar cok abartı dün burda okuduktan sonra 29 mayısta evlencek kuzenime sordum avize ve perdeler 2000 i bile bulmadı dedi
demek ki makul olanları da var
Metalik ankstrede iyi duruyoda ben bulaşık ve buzdolabında sevmiyorum gümüş rengini. Hatta fiyat farkı bile çok yok metalikle. Bu modellerinde metalikleri vardı. Bir de mutfak dolaplarımızı mürdüm-krem düşünüyoruz. Yada vişne çürüğü-krem. Metalik hiç iyi durmazdı gibime geliyo nedense :44: Hatta ben ankastreyi de beyaz istedim ama ankastrenin özelliği buymuş zaten. Anlıycağın benim hepsi farklı bi renk oldu. Ama içime çok sindi modeller. Fiyatıda istediklerimizi beğenmemize rağmen iyiydi. Çok aşırıya kaçamadık tabi bütçemize uygun baktık ama yinede severek kullanıcağımı bi arıza çıkmazsa modelden dolayı pişman olmuycağımı düşünüyorum
Canım biz boschtan aldık bi tek çamaşır makinesi arçelikten oda bordo rengi hoşumuza gitti bi de indirimdeydi. Şuan 2000tl biz aldığımızda 1.200 civarıydı.. Aldıklarımızın resimlerini yükliyim bak istersen canım. Tadilat falan olucağı için birde eşya falanda alıncak o yüzden çok lükse kaçamadık ama yinede içimize sinerek aldık. Ayrıca benim bulaşık makinem ankastre değil canım sadece fırın setim ankastre. Biraz dikkat etmekte gerekiyo sanırım alırken iyi araştırmak lazım beyaz eşyaya 10.000 veren arkadaşlar eşyalarını 20.000e alıyolar heralde. Ben anlamadım bu işi. Kirada oturuluyo sonrada. 50.000 tl kadar bi masraf etmek çok aşırı bence. O para çok daha güzel değerlendirilebilir biraz daha tutumlu davranak. Mesela ev yoksa ev için birikim olabilir yada ev varsada başka bi daire için birikim yapılıp geleceğe yatırım ve ek gelir olabilir. çok fuzuli buluyorum aşırıya kaçılmasını. Resimleri bunlar canım.
Bak metalik renkli ankastre 1.180tl canım (3programlı)
Eki Görüntüle 415537 Eki Görüntüle 415538
İkincisi de 5 programlı 1.500 tl canım
Eki Görüntüle 415539 Eki Görüntüle 415540 Eki Görüntüle 415541
Bunlarda bizim aldıklarımızın gümüş rengi canım. Ama ben cif falan sürüldüğünde bu renk beyaz eşyaların zamanla çizilceğini ve temizlikte beyazın daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. :44:
Bak metalik renkli ankastre 1.180tl canım (3programlı)
Eki Görüntüle 415537 Eki Görüntüle 415538
İkincisi de 5 programlı 1.500 tl canım
Eki Görüntüle 415539 Eki Görüntüle 415540 Eki Görüntüle 415541
Bunlarda bizim aldıklarımızın gümüş rengi canım. Ama ben cif falan sürüldüğünde bu renk beyaz eşyaların zamanla çizilceğini ve temizlikte beyazın daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. :44:
aaaaaaaaaaa o 1180 olan cok iyiymiiiiiiişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?