- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
80.00 mi
yok artık o paraya ev alınır ya fazla lükse kaçtınız herhalde
Merhaba kızlar,
Ben Kasım ayında evlendim. Nişan,kına gecesi,evin perdeleri,halılar,banyo dolabı,tabak çanak, yatak yorgan (kız çeyizi işte) benim ailem yaptı. Nişan 1500 Tl (sadece düğün salonu) Kına gecesi 2000 TL'ye maal oldu. Diğer çeyizleri ve alınanları da düşünürsek yaklaşık 15-20 bin tutmuştur. Bunların dışında kalan şeyleri ise eşim aldı. Bunlar da tam 30.000 TL tuttu.
Üstelik tüm eşyaları indirimden aldıkMesela buzdolabı, fırınlı ocak, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi toplam 2600 TL, salon oturma takımı, yemek takımı ve yatak odası takımı da toplam 3300 TL tuttu. Ama gelinlik, düğün, gelin arabası, Gelin takı seti, kuaför ... vs. 30.000 Tl'yi buldu. O kadar ufak şeyler para tutuyor ki inanamıyor insan. örneğin sadece yatak odası takımı almak yetmiyor, yatak, baza da para tutuyor.
Eğer çeyiziniz yoksa yani bardaktan tabağa yastığa kadar herşeyi eşinizle birlikte yapacaksanız en az 40 bine ihtiyacınız var.
ALlah yeni evleneceklerin yardımcısı olsun. Bizim birikimimiz yoktu bu yüzden kredi çektik, bizim gibi kredi ödeyenlerin de ALlah yardımcısı olsun:44:
daha evlenmedik ama 4000 civarı ıvır zıvırı bardak çanak,40.000 civarı mobilyalar,20.000 civarı düğün, gelinlik damatlık takı vs saymıyorum bile...allah herkesin yardımcısı olsun...
coook pahalı coook benim sadece beyaz esyam 5 bin tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?