- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.209
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir ev kuruluyor.
Bir evde toplu igneye bile ihtiyac oluyor.
Ama bolluk devrindeyiz; ne lazimsa cik al yani. O yuzden eksiklerle evlenmeyi dert etmemek lazim, zaten bir seylerin eksik olmamasi mucize.
Bence siz mutfaktaki eksiklere yogunlasabilirsiniz. Ufak gorulen seyler buyuk masraf olabiliyor. Kuxuk ev aleti falan hic girismeyin, sade zorunlu seyleri alin. Beyaz esya ve mobilyayi da taksitlendirebilirseniz kisa surede toparlarsiniz.
Çok haklısınız sevgilim burada değil onun Damatligina bile benim karar vermem gerekiyor düşünmekten yıprandım birde harekete geçince..Eğer mümkünse düğünü seneye yapın, tadını çıkara çıkara düğün hazirliginizi yaparsınız. Ayrı yerlerde olup da kisa zamanda düğüne hazırlanmak gerçekten zor oluyor. Her şey aceleye geliyor. Ki basit gibi görünüyo ama işin içine girince bir sürü teferruat oluyor.
Koca varsa para varsa her sey bir gunde hazir oluyor. Neyi kim alacak seklinde es adayinizla konusun anlasin. Ev tutmadan esya almayin. Esya eve gore alinir. Sadece para biriktirin o sureye kadar
Para varsa çeyiz bir günlük iş,doğuya gideceksende hiç çeyiz yapma. Orada kullanacağın kadar eşya alırsın zaten mininum düzeyde.Temel ihtiyaçlar önceliğin olur.
Sana da bol şans diliyorum, umarım uzun yazmam gözünü korkutmaz. :)
Korkutmak ne demek bilakis çok rahatlatıcı geldi çok çok teşekkür ederim şuan daha tanışma faslına geçmeden beni bir telaş kapladı annem de pek istiyor gibi görünmüyor yani olabildiğince ağır yaklaşıyor fikir alabilecek tam anlamıyla kimseyi bulamadım tekrar teşekkür ederim hayırlı olsun umarım herşey gönlünüzce olur
Rica ederim:) Tatlı telaşlar bunlar.