- Konu Sahibi mispremses
-
Ben de varım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım her hafta bir kişiye sela ezan arası bölüşcez 18 cuma suresi okucaz5.tulipa
Neye karar verdiniz ben giremedim iki gün.?Ne okuyoruz?
Geçmişe bakamıyorum,kafam allak bullak:)
Ben de varım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5.tulipa
Neye karar verdiniz ben giremedim iki gün.?Ne okuyoruz?
Geçmişe bakamıyorum,kafam allak bullak:)
bende varım
kızlar yarın benim günüm sela ezan arası 18 cuma suresi okucaz şuan 5 kişiyiz sizler 3 okursanız bana 6 düşüyor 4 okuyabilcek olan varsa yazsın eşit bölünmüyor malum herkes farklı illerde sela ezan saatleri farklı artık onu ayarlarsınız okuyamıcak olan varsa haber etsin duamıda yazım .bu şekilde her hafta 1 kişiye okuyarak ilerleyelim inşallah3. NARA 87- yani ben :)
canlar benim duam kabul oldu. :) Allah hepinizden razi olsunkızlar uygulayıp sonuç alanlar oldu muya birde merak ettiğim birşey var cuma günü selayla öğle namazı arasında alyansın üzerine Allah ın isimlerinden yazdırınca evleniliyor diye görüyorum bunu deneyip evlenip mutlu olan varmı.
Canım sen nasıl dua ettin. Ay bende istiyorum ama olmuyor. Yani birileri çıkıyor ama beğenmiyorum. Neden olmuyocanlar benim duam kabul oldu. :) Allah hepinizden razi olsun
Bu arada hayırlı olsun canım sevindim senin içincanlar benim duam kabul oldu. :) Allah hepinizden razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?