- 16 Nisan 2012
- 2.110
- 3.690
- 358
- Konu Sahibi mispremses
-
Allah kabul etsin canım rabbim gönlüne göre birini nasip etsinBu topik neden sessiz. Ben şimdi başlıyorum kızlar. Geçen hafta bir sürü yoğunluğum oldu okuyamadım.
Bugün 1. günüm bakalım neler olacak?
Yanıma gelen yok mu hadi birbirimizi motive edelim, başlayalım.
Allah kabul etsin canım rabbim gönlüne göre birini nasip etsin
Hadi canısı bende bugün den baslayimBu topik neden sessiz. Ben şimdi başlıyorum kızlar. Geçen hafta bir sürü yoğunluğum oldu okuyamadım.
Bugün 1. günüm bakalım neler olacak?
Yanıma gelen yok mu hadi birbirimizi motive edelim, başlayalım.
Hadi canısı bende bugün den baslayim
Amin insaAllah önemli olan oSüper. Hadi gönlümüze göre inşallah
Bende varımBaşka katılan yok mu kizlar
Evlilik duasının kabul olacağı tek zaman namaz sonrasıdır demedi demeyinMerhaba kızlar evlilik için yapılan ve Allahın izniyle murada ermeye vesile olan bir uygulamayı sizlerle paylaşıcam katılacak arkadaşlar isimlerini yazdırsın ve her hafta bir kişiye duamızı edelim inşallah .kızlar cuma günü sela ile ezan arası 21 Taha suresi okunursa ALLAHIN izniyle evlilik olurmuş. ama tek kişinin okuması mümkün değil.7kişi okunsa kişi başına 3 tane düşer olede oluyormuş.sela ile ezan arası 3 Taha suresi okuyabilcek kardeşlerimiz isimlerini yazsın.hayırlara vesile olsun inşallah selam ve dua ile.
1)BUUJUU
bu çok iyiiCanim 21 gün boyunca günlük birer tane okunuyor yani bir günde bir tane okumuş oluyorsun 21 gün boyunca günlük bir tane okuyacaksin
Tamamm canım bende birazdan başlıcam okumaya sen bizden birgün önce bitirmiş olursunKızlaaaar hadi bakalım ne yaptınız? Okudunuz mu? Bakın bırakmak yarım yok birbirimize gaz verelim
Kafiyesizsiir 5 528mucizemmm
2. gün de bitti kaldı 19
27 Ocak 2020 1. gün
28 Ocak 2020 2. gün
merhaba kızlar benim 3. günüm bitti araya özel günüm giricek sanırım onu hesaba katmamıştım baştan başlamam gerekir mi
teşekkür ederim iyi ki varsınızMerhaba canım, hayır başa dönmüyorsun. Bitip banyo yaptıktan sonra kaldığın yerden devam ediyorsun.
Neden istemiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?