• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik içi tecavüz girişimi

Konu sahte mi, konu sahibi o yüzden mi banlandı? Umarım sahtedir ve bir kadın bunları yaşamamıştır.

Ama konu gerçekse siz neyin kafasındasınız gerçekten anlamadım.
Tecavüz, şiddet, hakaret, aşağılama diyorsunuz ama kenarda 70 bin liranız var öyle mi?
Ayrılıp yeni bir hayat kurma sürecinde her şeye yeter o para. Daha neyi bekliyorsunuz?
Millet o parayla iş kuruyor. Siz isteseniz çoktan bir ev, hayat kurardınız.
Canınızdan, çocuklarınızın psikolojisinden daha mı değerli altınlarınız?
Bana da sahte geldi :(
Ağustosta 25 binlik altınım var demiş.5 ay sonra 70 bin olmuş.kocası 4 bin maaş alıyormuş.su bile almasa yine birikmez o kadar.
5 senedir bana bi tek elbise bile almadı demiş ama 70 binlik altın parası vermiş adam.
Bi mesajda 16 da evlendim diyor,biri 18
Tecavüzcü, iğrenç,paragöz bir adam portresi çizmiş ama lise üniversite okutmuş kocası.
Bilemiyorum bi tek ben mi böyle düşünüyorum ama, kocam bana değil tecavüz etmek buna yeltense bile o evde 1 dk durmam.bana eden çocuğuma da eder.cebimde simit parası bile olmasa çeker giderim.sığınma evleri ona uygun değilmiş.ortam çocuklarına uymazmış.
Şaka gibi

Eşiniz sadece ilgi ve şefkat istiyor bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyor muhtemelen yaptığı yanlışlar sizi buz gibi bir kadın haline getirdi haklısınız ancak o bunu ilginizi çekmeyi öfkeyle harmanlayarak size sunmuş 3 hafta kuralı var psikolojide 3 hafta boyunca ilgili sıcak hataları affetmis bir kadın olarak davranmaya çalışın inanın değişimleri gözlemlemeye başlarsınız boşanmak bu kadar zorsa geçmişe sünger çekip bir de bunu deneyin derim

bu tavsiyeyi verirken beyninin koşarak uzaklaştığını düşünmek istiyorum..
aksi halde aklı başında kimse bunu söyleyemez..

Ben zaten dikişi YouTube videolarından öğreniyorum. Kadının yanında ne kadar kalabilirsem kar. Daha sonra zaten hayalini kurduğum alan için kurslara katılacağım. (toplam 1 hafta, uzun değil) bu konuda ısrarcıyım çünkü yarın çıkıp gittiğimde, ya da birilerinden yardım istediğimde bana soracaklar "elinden ne iş gelir, ne yaparsın". Ben "şu zanaat üzerine çalışıyorum" diyebilmeliyim. Bulunduğum durumdan dolayı çok fazla plan kurup uygulayamıyorum.

Hiçbir şey yapamadım ya da artık ailem, ailesi hep beraber üzerime geliyor, hiç vaktim yok diyelim. O zaman 70 bin TL değerindeki altınımı bozdurur bir ege şehrine kaçar ev kiralar, oradaki kadın derneklerine yardım ister, sizlerin de desteğiyle sesimizi duyuyoruz. Bir asgari ücretli iş bulsam, akşamları da hali hazırda var olan dikiş bilgimle yaka paça tamiri yaparsam, e bir de nafakayla geçinir giderim.

Hayal kurmadan, ek bir zanaate gerek duymadan uygulayabileceğim B planım bu.
70 bin tl paran var 1 saniye bile beklememen lazım. kaçıp gitmek zor geliyor dimi dayak yiyip oturursun gerekirse ama kıçını kaldırıp çocuklarını ve kendi canını kurtarmazsın zavallı. youtube videosu, ege şehri bilmem ne canını kurtar canını. yaşadığın hayat normal bir hayat değil insan muamelesi görmüyorsun. çocuklara acıyorum allah onları korusun

Konunun gerçek bir konu olduğunu düşünerek yazıyorum; sahte konuysa bu kadar insanı üzüp dertlendirdiğiniz için yeterince vebal aldınız zaten benim ekstra bir şey dememe gerek yok.

Kadir Şeker'in uğruna istismarcısını öldürdüğü kadın için de aynı şeyleri yazmıştım; şimdi de yazıyorum. Şiddete kadın dur demedikçe, buna bile isteye katlandıkça sonu yok. İster o evden çekin alın, ister koruma verin, kadın bunu kendine reva görüyorsa yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Bu kadın kenarda ister 70 bini ister 70 milyon lirası olsun burada ahlanıp vahlanıp, sanki huzurlu mutlu bir yuvada emeklilik hayalleri kuruyormuşçasına "Ege'de sahil kenarı bir ev alıp yerleşcem yaa" diye kendince hayaller kurup, evde Youtube'dan dikiş videosu izlemeye devam edecek. Sizler de dertlendiğinizle kalacaksınız.

Bu insanlarla evli kalmak tamamen siz ve sizin gibi kadınların seçimi. İnsanların bir özgür iradesi vardır ve bu hayatta insanlar yaptıkları seçimlerin sorumlululuğunu alıp sonuçlarına katlanmak zorundadır. Siz de bu istismarcı erkekle evli kalmayı seçiyorsunuz ve bunun sonuçlarına katlanacaksınız. Sadece öz saygınızı yitirdiğiniz ve ne kendinize ne çocuklarınıza şuncacık değer vermediğiniz için size üzülebilirim.

Son düzenleme:
Bana da sahte geldi :(
Ağustosta 25 binlik altınım var demiş.5 ay sonra 70 bin olmuş.kocası 4 bin maaş alıyormuş.su bile almasa yine birikmez o kadar.
5 senedir bana bi tek elbise bile almadı demiş ama 70 binlik altın parası vermiş adam.
Tecavüzcü, iğrenç,paragöz bir adam portresi çizmiş ama lise üniversite okutmuş kocası.
Bilemiyorum bi tek ben mi böyle düşünüyorum ama, kocam bana değil tecavüz etmek buna yeltense bile o evde 1 dk durmam.bana eden çocuğuma da eder.cebimde simit parası bile olmasa çeker giderim.sığınma evleri ona uygun değilmiş.ortam çocuklarına uymazmış.
Şaka gibi
Bence de gerçek değil bunlara bakinca. Ama konuyu açan ağır ruh hastası. Bu bir gerçek.

köpek gibi yaşamayı kendilerine reva görüyorlar biz burda okuyup sinirleniyoruz

Sokaktaki köpekler bunlardan daha asil ve gururlu. Git deyince gidiyorlar en azından. Bunun gibi kadınları öldürsen gitmiyor. Ben bu bdv ye takılmadan önce bu kadar zavallı ruhlu kadın olduğunu bilmiyordum gerçekten.

Canım ben kadınların burada bu şekilde çaresizliklerini gördükçe çok üzülüyorum nasıl yardımcı olurum diyorum ama elimdrn birşey gelmiyor ama şöyle bir şey buldum çok çaresiz kalırsan düşünebilirsin ki çok çaresizsin gördüğüm kadarıyla önce git darp raporu al sonra burayı düşünebilirsin...😔😔😔alıntıdır bir üye yazmış önceden

İyi aksamlar.durumuna cok uzuldum.zamaninda oraya gidip kaldigim icin bilgi sahibiyim.oncelikle ariyorsun bilgi veriyorsun.en yakin eve goturuyorlar.iceri giriyorsun her yerin ve esyalarin araniyor.altin tl ve paran aliniyor.kasada saklaniyor bilgilerin aliniyor hangi sebeble oraya geldigin soruluyor.bir odaya yerlestiriliyorsun.odalar 2 3 4.kisilik oluyor.yemekler yapilmis olarak geliyor.yemek saatleri var o saatte yedin daha sonra mutfak kapali.cay surekli ocakta demli oluyor.ikindi vakti cay saati var.aksamlari meyve saati.ev uzun duvarlarla kapli icerisi gorulemiyor.guvenlik iceride 7.24.devriye geziyor.evin hemen karsisinda bir kres var donusumlu calisan ogretmenler var hepsi cok iyiler.ordaki sistem sudur.size is buluyorlar.yada bi kac gun sonra siz cikip aramaya basliyorsunuz.gunduz calisan cocuklu annelerin cocuklari kreste bakiliyor.geldikten iki uc gun kadar sizden is istenmiyor.size henen bir psikolog veriliyor.randevulu sistemde zamanu gelince gidiyorsunuz yada cik kisisiyseniz oranin arabasi goturuyor.sonra kurayla size kurum ici is veriliyor.bulasik yemek dagitimi temizlik gibi.camasir gunu var.o gun camasirinizi yikiyorsunuz.isten gelince yada is aramak icin disari cikincada araniyorsunuz cantaniza varana kadar.iceri tl yiyecek sokmak yasak.cocuklara cok onem veriliyor.ben kizima dogum gunu yapmistim.kendimizi iyi hissedelim diye eglenceler duzenleniyor.ve size 100 varsa cocugunuz cocuk basi 25 tl aylik veriliyor.2010 yilinda bu kadardi.ama bana verilmedi benim hem param hemde altinim vardi.bende istemedim.cok guzel dostluklar edindim.cok dertli ibsanlarin varoldugu bir kurum.tabi adam kayirma ve haksizlik her yerde oldugu gubi ordada var.her cesit insan var iyisi kotusu kimseye bulasmassan kafan sakin olur.benimki oleydi.yani hapishaneden hallice bu ceza almadan bu hayati yasiyorsun kurallari var.kiler odasu mevcut.kisisel ihtiyaclarinu istiyor gidip aliyorsun cocuk mamasi bezi mendili her sey var.kendini cok yanliz hissediyorsun kimsesiz gibi artik hayatin o ev o insanlar ve bulup gittigin isin oluyor.orada 6 ay kadar kalmana izin veriliyor.o sure icinde birikim yapip bi ev tutman istemiyor.eger yapamadiysan ya orda kalmaya devam ediyorsun izin verirlerse.yada baska eve naklediliyorsun.eger cok zor durumda isen gercekten guvenle kalinacak bir yer.baska sormak istersen severek cevaplarim.insallah sorununa care bulursun.

Evet on yildir burdasin ve 2017den beri konu açiyorsun esin üzerine. Su an 2020deyiz ve halen degisen birsey yok. Derdin var ise, bdv'de konu açarak çözülmez.

Ki çok tuhaf erken yasta yurtlara yollanan, 18inde evlenen bir kadinin derdini bu kadar iyi bir sekilde ifade etmesi. Imla hatasi bile yok konularinda. Ki ögretmenim diyen konu sahibleri bile hata yapiyorlar konularinda.

Bana konularin giderek inandiriciligini kaybediyor. Bana yönelik tepkin bunu destekliyor. Hali ile son yorumum olacak. Iyi forumlar.

16 sayfadir okuyorum ve iste aradiğım yorum bu. Bir konu okurken hemen nasıl inanıyoruz, normalde yazım hataları gözümü tırmalar konuya kendimi veremem ama bu konuda ilk andan itibaren roman okuduğumu hissettim.

Bu durumu gerçekten yaşayan kadinlara Allah kolaylik versin ama insanların duygularını suistimal edenlere ne diyeceğimi bilemiyorum.

Çalışan nice kadının yanında 70 bin lirası yok
Daha ne kadar birikmesi lazım yeni bir hayat kurabilmeniz için

Ben konu sahibinin konularıyla dertlendim
Dediği gibi erken yaşta evlendirilmiş aileden yana şansı olmayan kocası sübyancı biri olarak gördüm
Ama gerçekten bir insan kendisi istemeden kimse onu kurtaramıyormış

Çalışan nice kadının yanında 70 bin lirası yok
Daha ne kadar birikmesi lazım yeni bir hayat kurabilmeniz için

Ben konu sahibinin konularıyla dertlendim
Dediği gibi erken yaşta evlendirilmiş aileden yana şansı olmayan kocası sübyancı biri olarak gördüm
Ama gerçekten bir insan kendisi istemeden kimse onu kurtaramıyormış

Sübyancı olduğuna dair bir ibare yok aslında. İkinci çocuk doğana kadar normal giden bir evlilik var hatta. İkinci doğumdan sonra lohusalık esnasında, bebeğin stresten ötürü vaktinden önce doğduğunu söyleyince doktorlar, eşe karşı bir öfke başlıyor.
Biz olayları sadece konu sahibinin baktığı pencereden bize ne yansıtılırsa onunla değerlendiriyoruz. Acaba eş tarafından durum nasıl görünüyor çok merak ediyorum. Çalışan bir devlet memuru,çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayan, çocuğunun elinden tutup saatlerce dışarıda birlikte vakit geçirebilecek kadar çocuğunu seven, eşinin altınlarına göz dikmemiş, karısının arttırdığı parayı bildiği halde hesabında tutmasına izin veren, muhafazakar ama karısının lise ve ünv. bitirmesine karşı çıkmayan bir adam var konularında yazdığı kadarıyla. Adam eve geliyor , temizlik yok, bulaşıklar her daim mutfakta buna tepki gösteriyor sürekli. Sonra birden bir gün karısı sevişmek istemiyor kendisiyle. Kollarımdan tuttu, yatağa bastırdı tecavüze kalkıştı dediği olay eş tarafından şöyle görünüyor ;
Güç kullanarak zaptetmeye çalıştı. Boynum kollarım çok acıdı ama benim bu tür durumlar karşısındaki istemsiz tepkim gülmek oluyor. Bu tamamen bilinç dışı olsa da eşim gerçek anlamda güldüğümü düşünüyor.
Yani adam aslında bunu bir tür naz ve cilveleşmek sanıyor. Tecavüz diye betimleyince herkesin tepkisini aldı ama malesef onun nazarında bu bir tecavüz değil. Forumda kocası kendisiyle sevişmek istemeyen kadınların duygularını okuyoruz sürekli. Kadınlık gururum kırılıyor, kendimi çok çirkin hissediyorum, eşim tarafından beğenilmediğimi düşündükçe mutsuz oluyorum , ev arkadaşı gibi yaşayacaksak neden evlendik ki diye soruyorlar. Merak ediyorum evine ve çocuklarına sorumluluklarını yerine getiren ama yatakta sürekli reddedilen, yüzüne bakılmayan ama boşanılmayan da bu erkeklerden ne yapmasını bekliyor hanımlarımız. Çalışsın, parasını evine getirsin, tüm ihtiyaçlarımızı karşılasın, temizlik ve yemek beklemesin , bunlara laf etmesin ve elbette seks yapmayı kafasından silsin. Peki erkek ne uğruna hayatını feda edip , karısının bakımını üstlensin?

Bana da sahte geldi :KK43:
Şaka gibi

Konuları hep aynı. Bir insan neden benzer olaylarla ilgili sahte konu açar bilemedim.
Tutarsız şeyler var, bir yandan da gerçek gibi duruyor, garip.
Umarım sahtedir ama eğer öyleyse de çok ayıp.

Konuları hep aynı. Bir insan neden benzer olaylarla ilgili sahte konu açar bilemedim.
Tutarsız şeyler var, bir yandan da gerçek gibi duruyor, garip.
Umarım sahtedir ama eğer öyleyse de çok ayıp.
Yani ağır bir buhran geçirdiği kesin.allah aşkına tecavüze uğradığını düşünen, kocamdan iğreniyorum diyen bir kadın terzi yanında yaka paça tamiriyle biriktireceği parayı bekler mi?bunu evi terk edince de yapabilir.üstelik kenarda 70 bin lirası varken bunu b planı olarak görmesi enteresan.nerden baksak 3 sene kimseye muhtaç olmadan geçinir.sonrasında çocuklar büyür ve daha sağlam işlere girer.

Sübyancı olduğuna dair bir ibare yok aslında. İkinci çocuk doğana kadar normal giden bir evlilik var hatta. İkinci doğumdan sonra lohusalık esnasında, bebeğin stresten ötürü vaktinden önce doğduğunu söyleyince doktorlar, eşe karşı bir öfke başlıyor.
Biz olayları sadece konu sahibinin baktığı pencereden bize ne yansıtılırsa onunla değerlendiriyoruz. Acaba eş tarafından durum nasıl görünüyor çok merak ediyorum. Çalışan bir devlet memuru,çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayan, çocuğunun elinden tutup saatlerce dışarıda birlikte vakit geçirebilecek kadar çocuğunu seven, eşinin altınlarına göz dikmemiş, karısının arttırdığı parayı bildiği halde hesabında tutmasına izin veren, muhafazakar ama karısının lise ve ünv. bitirmesine karşı çıkmayan bir adam var konularında yazdığı kadarıyla. Adam eve geliyor , temizlik yok, bulaşıklar her daim mutfakta buna tepki gösteriyor sürekli. Sonra birden bir gün karısı sevişmek istemiyor kendisiyle. Kollarımdan tuttu, yatağa bastırdı tecavüze kalkıştı dediği olay eş tarafından şöyle görünüyor ;

Yani adam aslında bunu bir tür naz ve cilveleşmek sanıyor. Tecavüz diye betimleyince herkesin tepkisini aldı ama malesef onun nazarında bu bir tecavüz değil. Forumda kocası kendisiyle sevişmek istemeyen kadınların duygularını okuyoruz sürekli. Kadınlık gururum kırılıyor, kendimi çok çirkin hissediyorum, eşim tarafından beğenilmediğimi düşündükçe mutsuz oluyorum , ev arkadaşı gibi yaşayacaksak neden evlendik ki diye soruyorlar. Merak ediyorum evine ve çocuklarına sorumluluklarını yerine getiren ama yatakta sürekli reddedilen, yüzüne bakılmayan ama boşanılmayan da bu erkeklerden ne yapmasını bekliyor hanımlarımız. Çalışsın, parasını evine getirsin, tüm ihtiyaçlarımızı karşılasın, temizlik ve yemek beklemesin , bunlara laf etmesin ve elbette seks yapmayı kafasından silsin. Peki erkek ne uğruna hayatını feda edip , karısının bakımını üstlensin?

insan istemediği bir şeye(konu sahibinin değimi ile "tecavüz") zorlandığında nasıl gülebilir ki ?

gerçekten anlayamadigim için soruyorum 🤔

insan istemediği bir şeye(konu sahibinin değimi ile "tecavüz") zorlandığında nasıl gülebilir ki ?

gerçekten anlayamadigim için soruyorum 🤔

Oluyor öyle kendimden biliyorum. Stres altındayken beyin öyle bir tepki de verebiliyor. Sinirden gülmek denir hatta. Siz onun aslında sinirden olduğunu bilirsiniz ama karşınızdaki asla ciddiye almaz çünkü gülüyorsunuzdur. Sinirden gülüyorum dediğimde daha ciddiye alan bir kişi ile karşılaşmadım , anlamlandıramıyor insanlar bunu.

Oluyor öyle kendimden biliyorum. Stres altındayken beyin öyle bir tepki de verebiliyor. Sinirden gülmek denir hatta. Siz onun aslında sinirden olduğunu bilirsiniz ama karşınızdaki asla ciddiye almaz çünkü gülüyorsunuzdur. Sinirden gülüyorum dediğimde daha ciddiye alan bir kişi ile karşılaşmadım , anlamlandıramıyor insanlar bunu.

ama bu normal bir sinir hali değil sonuçta yani basit bir şeye sinirlenip gülmüyor..
ortada tecavüz var buna yasayan birinin gulebilecegini düşünmüyorum
vereceği tepki vurmak bagirmak kaçmaya çalışmak ne bileyim ağlamak olur..

tuhaf bir ilişkileri var sanki tam anlamıyla çözemedim konu gerçekse tabi.

Valla artık evlilik içi tecavüz suç ağır hakaretlerinde var niye çekiyorsunuz ki oturup konusun eğer adam olmazsan bitiririm bu evliliği memurluktanda olursun yok istemiyorsan bosanalım kiramı öde düzenim bozulmasın çek git de nafakasını versun bi bakıcı tut annen gelebilirse de o baksın sen çalıs

Konu fake galiba 😳 Bi portal vardı. Hikaye kitap denemeleri yazanlar vardı adını unuttum şimdi. Ordan biri yazmış gibi. Bütük ihtimalle de öyle birşey cıkar altından. Çünkü normalde kimse bu tür bir dramı böyle hikayeleştirmeye çalışmaz.

Bunu şimdi okudum. Senin ceninde şuan 70bin var ve sen tecavüze ugrayip o evde mi kalıyorsun ??? Çekip gitmiyorsun yani tecavüze ugrayip youtubedan dikiş videosu mu izliyorsun.
Ay allah aşkına çok şey demek istiyorum şuan ama değmez.
Sana birşey diyeyim mi sen hiçbirşey yapamazsın.
Önceki sayfalarda bende böyle yazdım kimse beğendi :110:

Back