- 1 Ocak 2015
- 11
- 1
- 6
- 33
- Konu Sahibi pudrapembeilemor
-
kafanızda bu kadar büyütmeyin benim tanışmamla nışanım arasında 1 ay bile yoktu. birikmiş paramızda yoktu. nışanımızda herşeyimi yapıldı salonumuzda tutuldu. elbisemizde yapıldı. bohçamızda oldu. çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çeyizinizide düğüne kadar yaparsınız. zaten almaya başlayınca ucu geliyo durduramıyorsunuz kendinizi buda olsun oda olsun derken bir bakıyorsunuz bir ev dolusu eşyanız var. bende senin yaşında başladım şuan 25 yaşındayım. haziranda düğünüm var bu kadar eşyayı ne ara aldım diyorum.aklıma geldikçe de çok heycanlanıyorum salon tutcaz ev bakcaz tarih ayarlicaz eşya alcaz beceremicekmişiz gibi hissediyorum .
sanki hiç büyümedim hala çoçuğum bu arada 24 yaşına girdim
yani anlayacağınız baştan aşagı herşey çok zormuş gibi geliyor.
kafanızda bu kadar büyütmeyin benim tanışmamla nışanım arasında 1 ay bile yoktu. birikmiş paramızda yoktu. nışanımızda herşeyimi yapıldı salonumuzda tutuldu. elbisemizde yapıldı. bohçamızda oldu. çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çeyizinizide düğüne kadar yaparsınız. zaten almaya başlayınca ucu geliyo durduramıyorsunuz kendinizi buda olsun oda olsun derken bir bakıyorsunuz bir ev dolusu eşyanız var. bende senin yaşında başladım şuan 25 yaşındayım. haziranda düğünüm var bu kadar eşyayı ne ara aldım diyorum.
teşekkür ederim güzel dileğiniz için sizinde bu güzel zamanlarınızı ağız tadıyla geçirmeniz dileğiyle. musmutlu bir yuvanız olur inşallahinşallah güzel bir düğününüz ve mutlu bir evliliğiniz olur
Ailenin haberi var mi konuştun mu ailenlearkadaşlar herkese merhaba, bir yıllık bi ilişkim var . tabi ki evlenmeyi de düşünüyoruz ama ben korkuyorum şöyle ki evlilik öncesi yapılan hazırlıklar beni çok korkutuyo bunları nasıl yapcam başarabilcem mi bilmiyorum her şey çok zor görünüyor. çevremde arkadaşım da yok kimseden destek alamıyorum. akrabalarım da öyle pek kimsem yokk. nasıl gelcekler isteyecekler o telaşı nasıl kaldırcaz inanın hiç bilmiyorum. bu hazırlıkları yapmış insanların yorumlarını bekliyorum yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?