Kız İsteme Evlilik hazırlığı yaparken ayrıldık

Nlyhrsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
7
0
35
Eblilik hazırlığı yaparken isteme olacakken aile içi sebeplerden tartıştık kavga ettik ve şimdi asla bu durumu düzeltemiyoruz ailelerimize karşı edilmiş bir laf bir saygısızlık yok ama yanlış anlamalar var. Ve sevgilimin kızgınlıkla ettiği yeminler şimdi bu durumu düzeltemiyoruz muhtemelen karşı taraf kavgalarımızı olmayacak gözüyle değerlendiriyor. Ve istemiyor. Ama beni çok seviyor ağlıyor bende öyle çok çaresizim

Eblilik hazırlığı yaparken isteme olacakken aile içi sebeplerden tartıştık kavga ettik ve şimdi asla bu durumu düzeltemiyoruz ailelerimize karşı edilmiş bir laf bir saygısızlık yok ama yanlış anlamalar var. Ve sevgilimin kızgınlıkla ettiği yeminler şimdi bu durumu düzeltemiyoruz muhtemelen karşı taraf kavgalarımızı olmayacak gözüyle değerlendiriyor. Ve istemiyor. Ama beni çok seviyor ağlıyor bende öyle çok çaresizim
Neden ağlıyorki, karşı taraf dediğiniz ailesi ise , sevgiliniz durumu anlatsin. Bir yanlış anlaşılma varsa çözülür bir şekilde. Ağlayacak kadar seviyorsa , ailesine durumu anlatacak kadar seviyordur herhalde.

Birbirinizi seviyorsaniz... Durumun dogrusunu anlatip ortaligi yatistirmaya calisin... herkes ailesini ikna etsin...

Durumun doğrusunu ailesinden birilerini zor durumda bırakmamak için anlatamıyoruz. İhalede bana kalmış oluyor
Neden ağlıyorki, karşı taraf dediğiniz ailesi ise , sevgiliniz durumu anlatsin. Bir yanlış anlaşılma varsa çözülür bir şekilde. Ağlayacak kadar seviyorsa , ailesine durumu anlatacak kadar seviyordur herhalde.
Hiç konuşturmuyolar ve sağlığını kuallanıyo annesi oda bişey demeye korkuyo. Bişey olurda sebep olmuş olur diye

Biraz zaman tanıyın, aileler daha çok gerilmesin. Sevgiliniz de yemin kefareti versin. Düzelmeyecek bir durum yok sanki

Ailler aryaa girdimi toparlanması zor oluyor maaleseff ama birbirinizi çok seviyosanız bunuda atlatabilirsiniz ikinizde ailenize söylersiniz bizim fikrimiz diye

Üzülünce ne dediğini bilmiyor mu her üzüldüğünde yemin mi edecek sonra hep ağlayacak mi bence oturaklı bi es bulun

Sevgiliyken bu kadar iliskinizin icinde olan bi kayinaile evlenince neler yapar size. Dunyadaki tek erkek o degil. Verilmis sadakam varmis deyip kesin baginizi. Zaten sizin askinizdan ölüyo olsa kmseye laf dusurmezdi. Onun onune, kendi dogurdugunun onune yapilani her firsatta sunan ailesi evlenseniz sizin onunuze neler sunacak

Eblilik hazırlığı yaparken isteme olacakken aile içi sebeplerden tartıştık kavga ettik ve şimdi asla bu durumu düzeltemiyoruz ailelerimize karşı edilmiş bir laf bir saygısızlık yok ama yanlış anlamalar var. Ve sevgilimin kızgınlıkla ettiği yeminler şimdi bu durumu düzeltemiyoruz muhtemelen karşı taraf kavgalarımızı olmayacak gözüyle değerlendiriyor. Ve istemiyor. Ama beni çok seviyor ağlıyor bende öyle çok
Kendi aramızda çözdük ama maalesef karşımızda onu asla konuşturmayan bir ailesi var sinirinden öfkesinden ettiği yeminleri sürekli hatırlatıyolar
İsteyen öyle ikna ediyo,öyle çıkış yolu buluyo ki
Bu çözümsüz bi konu değil.
Daha fazla üzerine giderseniz değersizleşirsiniz.
Gerçekten akışına bırakın.
Yoksa devam etse bile tonlarca özveride bulunurken bulursunuz kendinizi
Bu sizlik bi konu değil o ve ailesi şimdi nasıl yöneteceğini öğrenmesi lazım
Yoksa bir ömür annesi konuşur, sen ezilirsin
Denge kurmayı öğrenicek bilicek bu kadar net

Üzülünce ne dediğini bilmiyor mu her üzüldüğünde yemin mi edecek sonra hep ağlayacak mi bence oturaklı bi es bulun

Sevgiliyken bu kadar iliskinizin icinde olan bi kayinaile evlenince neler yapar size. Dunyadaki tek erkek o degil. Verilmis sadakam varmis deyip kesin baginizi. Zaten sizin askinizdan ölüyo olsa kmseye laf dusurmezdi. Onun onune, kendi dogurdugunun onune yapilani her firsatta sunan ailesi evlenseniz sizin onunuze neler sunacak

İsteyen öyle ikna ediyo,öyle çıkış yolu buluyo ki
Bu çözümsüz bi konu değil.
Daha fazla üzerine giderseniz değersizleşirsiniz.
Gerçekten akışına bırakın.
Yoksa devam etse bile tonlarca özveride bulunurken bulursunuz kendinizi
Bu sizlik bi konu değil o ve ailesi şimdi nasıl yöneteceğini öğrenmesi lazım
Yoksa bir ömür annesi konuşur, sen ezilirsin
Denge kurmayı öğrenicek bilicek bu kadar net

Konu 8 Haziran 2021 e ait , eski konu.14 Haziran 2021 üyenin son görülme tarihi.

X