• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik hazırlığı nişanlık ne zor şeymiş..

sekher1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
144
0
46
Ankara
üniversitesinin ilk haftasında tanıştık ve mükemmel gecen 5 yıl sonrası nişanlandık gecen ağustos ayında.okul yeni bitti. ama bilemezdim olumsuzlukların sonra başlayacağını...okadar güzel gecen yılların sonunda nasıl bu hale geldik bilmiyorum anlayamıyorum.önce kayınvalidem sorun oldu hep sorun oldu gerçide...şimdide evlilik tarihi.yoruldum arada kalan oluyorum nişanlımda bana yakınıyor tabi...ben bu yaza evlenmek istemiyorum önümüzdeki yaz evlenelim diyorum o ise illahi bu yaz. beni m sebebim askerliğini yapmamış olması...of çok sıkıntılıyım beni anlayan var mı??

bizimde 5 yıl ardından nişanlandık 2 yıl nişanlı durdum bu yaz ağustosta düğünüm var kısmetse. tabi herşey kolay olmuyor ama illaki sorunlar çıkacaktır hangi insan sorunsuz yuva kuruyorki ilk başta biton borcun altına sokulmuş çiftler nasıl mutlu yuva kursunki ben aceleye gelmemesi tarafındayım. 2yıldır nişanlı kalmamın sebebide buydu herşey borçsuz harçsız olsun. nişanlımdan öyle istedim tek maaşla geçinmek zor olurdu yoksa bor içinde. nişanlınla konuşmanı tavsiye ederim canım. kayınvalidenide takma derim.sorun çıkaran biri mutlaka olur.:17:

üniversitesinin ilk haftasında tanıştık ve mükemmel gecen 5 yıl sonrası nişanlandık gecen ağustos ayında.okul yeni bitti. ama bilemezdim olumsuzlukların sonra başlayacağını...okadar güzel gecen yılların sonunda nasıl bu hale geldik bilmiyorum anlayamıyorum.önce kayınvalidem sorun oldu hep sorun oldu gerçide...şimdide evlilik tarihi.yoruldum arada kalan oluyorum nişanlımda bana yakınıyor tabi...ben bu yaza evlenmek istemiyorum önümüzdeki yaz evlenelim diyorum o ise illahi bu yaz. beni m sebebim askerliğini yapmamış olması...of çok sıkıntılıyım beni anlayan var mı??

bizde nişanlımla üniversitede 1.sınıfta tanıştık ve sonunda geçen ay nişanlandık.şuan bizde evlilik hazırlığı ile uğraşıyoruz ama şükürler olsunki kaynanamla aramızda sorun olmadı :) evlilik tarihindede aileni bahane edebilirsin mesela baban belli bir tarih söylerse nişanlında çok fazla karşı çıkamaz hem askerliğini yapar:D Allah yardımcın olsun şimdiden umarım tavsiye işe yarar...

canım hayırlı işleri uzatmak pek de iyi değildir. askerlik sorunu olmasa hiç uzatma bu yaz evlen derdim sonuçta 5 yıllık bi geçmişiniz var. ama askerliğini yapmamış bu nedenle evlenme çünki asker yolu beklemek çok zor.

biz üni 1. sınıfta okul başlar başlamaz 2 3 ay içinde tanıştık ve 5 yıldır da sevgiliydik temmuzda nişanlandık 1 sene de nişanlı kalmış olucaz eylülde evleneceğiz bu arada benim okul bitti yüksek lisansa başladım aşkımda askere gitti işe girdi derken:27: evlilik kapıya dayandı keşke okulu bitirir bitirmez gitseymiş askere asker yolu beklemek çok zor:50: sevgiliyken bile evliyken düşünemiyorum:50:

Back