• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik güzelmiş🤣😂😂

Of ya ne evlenmek istiyorum u allah korusun ya😂
Sadece merak ettim arkadaslar ne durumda diye dhfhhf
Ama durum vahim
Bdv ye derdi olan konu açıyor. Zaten birinin orda mükemmel kocasından iyi giden hayatından bahsetmesi abesle iştigal olur.

İnsan hayatta üç kez aşık olurmuş
1-İlk aşk, genelde lisede olan
2- Zehirli ilişki (birbirinize zarar verdiğiniz)
3-Doğru kişi yani ruh eşi
Sen daha ilkindesindir, rahat ol😂
Cidden üç keremi aşık oluyor insan😂ben genelde pek sevmem gelip geçici severim de hangisindeyim acaba😂

Yoo ben onlardan değilim, aksine kocam ondan.
Bir bulaşığı yıkamayı bilemeyen ben bile ne hale geldim yıllar içinde, evrildim çevrildim.

Allah sıralı ölüm versin kardeş, benim çare o artık😂 aksjsjsjd
Neyse ki kocamın yüzüne de bunları dediğim için linç yemem herhalde.
Yok yok yemezsin😂allah daha beterinden korusun😂
Yinede çok takılma temizliğe kardeş olmuyorsa sal sende yapma😂Allah bir yol gösterir elbet hshshsh
Belkide kocan yola gelir :)

Yok yok yemezsin😂allah daha beterinden korusun😂
Yinede çok takılma temizliğe kardeş olmuyorsa sal sende yapma😂Allah bir yol gösterir elbet hshshsh
Belkide kocan yola gelir :)
Benim salıklığım zaten temel sorun ya aksjsjsjs
İşte hepsi çeşit çeşit ne diyeyim.
İyi ki evlendim diyene mercekle bakıyorum ya da geçmişini inceliyorum ne eksikmiş de tamamlanmış diye.

Bekar hayatında fazla mutlu, özgür, maddi manevi keyfinin kahyası olanlar, evliliği zul görüyorlar, genel gözlemim bu.
Elbet istisnaları vardır ama her şey yerindeyken niye evlendim de rahat mı battı diyen ben gibiler fazlacayız.

Benim salıklığım zaten temel sorun ya aksjsjsjs
İşte hepsi çeşit çeşit ne diyeyim.
İyi ki evlendim diyene mercekle bakıyorum ya da geçmişini inceliyorum ne eksikmiş de tamamlanmış diye.

Bekar hayatında fazla mutlu, özgür, maddi manevi keyfinin kahyası olanlar, evliliği zul görüyorlar, genel gözlemim bu.
Elbet istisnaları vardır ama her şey yerindeyken niye evlendim de rahat mı battı diyen ben gibiler fazlacayız.
Dhfhhf
Yinede şükür et 😂bende oda yok ahshdhshhshah(şaka tabii)

Ben acaba neyim anlamadım şu an bekarım rahatmıyım,değilmiyim kestiremiyorum 😂😂😂en azından sorumluluğum yok
Evet cidden sizin gibiler çok var hep sorguluyosunuz rahat mı battı diye ahhdhd

Dhfhhf
Yinede şükür et 😂bende oda yok ahshdhshhshah(şaka tabii)

Ben acaba neyim anlamadım şu an bekarım rahatmıyım,değilmiyim kestiremiyorum 😂😂😂en azından sorumluluğum yok
Evet cidden sizin gibiler çok var hep sorguluyosunuz rahat mı battı diye ahhdhd
Karışan görüşenin yoksa, eğitim hayatın devam ediyor ya da istediğin mesleğin elindeyse, keyfine göre gidip geliyorsan, maddi anlamda kendini tatmin edecekler şeyler yaşayabiliyorsan, senden beklenti içinde olan kimseler ya da sorumluluk yükleyenler yoksa, az biraz da eğlenceli çevren varsa, rahatsındır.

Ahhh yazarken özendim be, ey gidi mazi…

Evet arkadaşlar evlilik nasıl güzelmi😂
Az önce bdv de birsürü eş konusu okudum ama inandırıcı gelmiyor sjfhfhjf
Kendimi Yalnız hissediyorum bu aralar (daha doğrusu her zaman)
Ee tecrübelerinizi merak ediyorum
Sen bu lakaytlıkla evlilik yürütemezsin. Daha çocuksun, bu konulara yorum yapacak seviyede bile değilsin. İnandırıcı bulmadığın konular hayatın ta kendisi, aklın bir karış havada olduğundan anlamıyorsun.

Karışan görüşenin yoksa, eğitim hayatın devam ediyor ya da istediğin mesleğin elindeyse, keyfine göre gidip geliyorsan, maddi anlamda kendini tatmin edecekler şeyler yaşayabiliyorsan, senden beklenti içinde olan kimseler ya da sorumluluk yükleyenler yoksa, az biraz da eğlenceli çevren varsa, rahatsındır.

Ahhh yazarken özendim be, ey gidi mazi…
Eğitim hayatım devam ediyor,çevrem yok sınava çalışıyorum,keyfime göre gidip gelemiyorum,karışan bazen var,maddi anlamda yaşıyoruz işte,benden beklentileri okumam,sorumluğum sadece kendim
Böyle bakınca eksiler daha fazla ahahaha

Bence bu durumu avantaja çevirin 😂 eviniz size ait ,karışan eden yok ,kocan var ahahahhah😂bu gece nedensiz bir şekilde gülüyorum kendi kendime yanlış anlamayın sakın
Yani iyi tarafından bakın kendi hayatınızı yaşıyorsunuz artık e birazda relax olsanız müthiş olur

Sen bu lakaytlıkla evlilik yürütemezsin. Daha çocuksun, bu konulara yorum yapacak seviyede bile değilsin. İnandırıcı bulmadığın konular hayatın ta kendisi, aklın bir karış havada olduğundan anlamıyorsun.
Lakayt ? Pardonda hayırdır?Evlenmek isteyen zaten yok burada amacım biraz sohbet biraz fikir y.orum yapamazsın filan gayette aklı başındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğitim hayatım devam ediyor,çevrem yok sınava çalışıyorum,keyfime göre gidip gelemiyorum,karışan bazen var,maddi anlamda yaşıyoruz işte,benden beklentileri okumam,sorumluğum sadece kendim
Böyle bakınca eksiler daha fazla ahahaha

Bence bu durumu avantaja çevirin 😂 eviniz size ait ,karışan eden yok ,kocan var ahahahhah😂bu gece nedensiz bir şekilde gülüyorum kendi kendime yanlış anlamayın sakın
Yani iyi tarafından bakın kendi hayatınızı yaşıyorsunuz artık e birazda relax olsanız müthiş olur
Ben de aynı moddayım merak etme😂😂
Ondan gayet geyik şekilde yazışıyoruz işte.
Rahat değilmişsin sen, yok olmadı.
Evlilik pek koymaz mı desem ne desem bilemedim ajshshshshd

Ama tanırsın, ilerleyen yaşta benim gibi birkaç abla tanırsın illa ki.
Onlar sana anlatır çuvaldızı nasıl kendilerine soktuklarını.
Bir tshirtün bile dolaba kaldırılması görevin olmayan bir evden, ye iç gez güzelleş kazan kaybet sadece tek bir hayattan, düzenini başkasıyla beraber kuruyor olmak bence çok zor.
Şahsi evin olsa ne güzel lakin yanındaki bostan korkuluğu olmadığına göre, e insanız da malum hep bana hep bana diye bir şey yok.
O sebeple bir alıyorsan bir veriyorsun, noldu birbirini götürdü, elde sıfır kalıyor😂
Aha bence evliliğin özeti bu.

Şu cümleyi tekrar oku bakalım. Sonra da git paragraf çalış.
"Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez 🤣"
Oku bakalım git paragraf çalış benim kafamı da bozma gece gece.

"Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez 🤣"
Oku bakalım git paragraf çalış benim kafamı da bozma gece gece.
İlk alıntıladığın cevapla ikincisi bir değil ok? Şimdi git sorumdan.

Back