- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Of ya ne evlenmek istiyorum u allah korusun yaTonla da evlenmek istiyorum konusu var bir yandan.
Sadece merak ettim arkadaslar ne durumda diye dhfhhf
Ama durum vahim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of ya ne evlenmek istiyorum u allah korusun yaTonla da evlenmek istiyorum konusu var bir yandan.
Amin teşekkür ederimm, benim de bazen bir tane yapistirasim gelmiyor desem yalan olurMaşallah ne güzelAllah mutluluğunuzu daim etsin
Ben daha görmeden öldüresim geliyorbide görsem
Bdv ye derdi olan konu açıyor. Zaten birinin orda mükemmel kocasından iyi giden hayatından bahsetmesi abesle iştigal olur.Of ya ne evlenmek istiyorum u allah korusun ya
Sadece merak ettim arkadaslar ne durumda diye dhfhhf
Ama durum vahim
Cidden üç keremi aşık oluyor insanben genelde pek sevmem gelip geçici severim de hangisindeyim acabaİnsan hayatta üç kez aşık olurmuş
1-İlk aşk, genelde lisede olan
2- Zehirli ilişki (birbirinize zarar verdiğiniz)
3-Doğru kişi yani ruh eşi
Sen daha ilkindesindir, rahat ol
İnanırmısın olmayan kocama sinirleniyorum aklıma gelince nefret ediyorum olmayan insana hdfhfhAmin teşekkür ederimm, benim de bazen bir tane yapistirasim gelmiyor desem yalan olur
Yok yok yemezsinallah daha beterinden korusunYoo ben onlardan değilim, aksine kocam ondan.
Bir bulaşığı yıkamayı bilemeyen ben bile ne hale geldim yıllar içinde, evrildim çevrildim.
Allah sıralı ölüm versin kardeş, benim çare o artık aksjsjsjd
Neyse ki kocamın yüzüne de bunları dediğim için linç yemem herhalde.
Kız sırtım tutuldu diye yarına spa rez yaptırmış nasıl yapistirayim şimdi ben bunaİnanırmısın olmayan kocama sinirleniyorum aklıma gelince nefret ediyorum olmayan insana hdfhfh
Yapıştır gitsin hdhd
Benim salıklığım zaten temel sorun ya aksjsjsjsYok yok yemezsinallah daha beterinden korusun
Yinede çok takılma temizliğe kardeş olmuyorsa sal sende yapmaAllah bir yol gösterir elbet hshshsh
Belkide kocan yola gelir :)
Kıyma bencede böyle bir adamaKız sırtım tutuldu diye yarına spa rez yaptırmış nasıl yapistirayim şimdi ben buna
DhfhhfBenim salıklığım zaten temel sorun ya aksjsjsjs
İşte hepsi çeşit çeşit ne diyeyim.
İyi ki evlendim diyene mercekle bakıyorum ya da geçmişini inceliyorum ne eksikmiş de tamamlanmış diye.
Bekar hayatında fazla mutlu, özgür, maddi manevi keyfinin kahyası olanlar, evliliği zul görüyorlar, genel gözlemim bu.
Elbet istisnaları vardır ama her şey yerindeyken niye evlendim de rahat mı battı diyen ben gibiler fazlacayız.
"Koca evin" derken "koskoca evin" demek istiyor. Büyük, geniş ev yani.Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez
Hayır koca(eş),ev, ve çocuklar diyor"Koca evin" derken "koskoca evin" demek istiyor. Büyük, geniş ev yani.
Karışan görüşenin yoksa, eğitim hayatın devam ediyor ya da istediğin mesleğin elindeyse, keyfine göre gidip geliyorsan, maddi anlamda kendini tatmin edecekler şeyler yaşayabiliyorsan, senden beklenti içinde olan kimseler ya da sorumluluk yükleyenler yoksa, az biraz da eğlenceli çevren varsa, rahatsındır.Dhfhhf
Yinede şükür et bende oda yok ahshdhshhshah(şaka tabii)
Ben acaba neyim anlamadım şu an bekarım rahatmıyım,değilmiyim kestiremiyorum en azından sorumluluğum yok
Evet cidden sizin gibiler çok var hep sorguluyosunuz rahat mı battı diye ahhdhd
Sen bu lakaytlıkla evlilik yürütemezsin. Daha çocuksun, bu konulara yorum yapacak seviyede bile değilsin. İnandırıcı bulmadığın konular hayatın ta kendisi, aklın bir karış havada olduğundan anlamıyorsun.Evet arkadaşlar evlilik nasıl güzelmi
Az önce bdv de birsürü eş konusu okudum ama inandırıcı gelmiyor sjfhfhjf
Kendimi Yalnız hissediyorum bu aralar (daha doğrusu her zaman)
Ee tecrübelerinizi merak ediyorum
Eğitim hayatım devam ediyor,çevrem yok sınava çalışıyorum,keyfime göre gidip gelemiyorum,karışan bazen var,maddi anlamda yaşıyoruz işte,benden beklentileri okumam,sorumluğum sadece kendimKarışan görüşenin yoksa, eğitim hayatın devam ediyor ya da istediğin mesleğin elindeyse, keyfine göre gidip geliyorsan, maddi anlamda kendini tatmin edecekler şeyler yaşayabiliyorsan, senden beklenti içinde olan kimseler ya da sorumluluk yükleyenler yoksa, az biraz da eğlenceli çevren varsa, rahatsındır.
Ahhh yazarken özendim be, ey gidi mazi…
Hayır koca(eş),ev, ve çocuklar diyor
Şu cümleyi tekrar oku bakalım. Sonra da git paragraf çalış.Evlilik kötü bir şey olsa millet yana yakıla eş arar mı özellikle kadınlar yani. Koca evin, çocukların sorumluluğunu sirtlanmaya dünden meraklı olduğumuza göre muhteşem bir şey olmalı
Lakayt ? Pardonda hayırdır?Evlenmek isteyen zaten yok burada amacım biraz sohbet biraz fikir y.orum yapamazsın filan gayette aklı başındayım.Sen bu lakaytlıkla evlilik yürütemezsin. Daha çocuksun, bu konulara yorum yapacak seviyede bile değilsin. İnandırıcı bulmadığın konular hayatın ta kendisi, aklın bir karış havada olduğundan anlamıyorsun.
Ben de aynı moddayım merak etmeEğitim hayatım devam ediyor,çevrem yok sınava çalışıyorum,keyfime göre gidip gelemiyorum,karışan bazen var,maddi anlamda yaşıyoruz işte,benden beklentileri okumam,sorumluğum sadece kendim
Böyle bakınca eksiler daha fazla ahahaha
Bence bu durumu avantaja çevirin eviniz size ait ,karışan eden yok ,kocan var ahahahhahbu gece nedensiz bir şekilde gülüyorum kendi kendime yanlış anlamayın sakın
Yani iyi tarafından bakın kendi hayatınızı yaşıyorsunuz artık e birazda relax olsanız müthiş olur
"Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez "Şu cümleyi tekrar oku bakalım. Sonra da git paragraf çalış.
İlk alıntıladığın cevapla ikincisi bir değil ok? Şimdi git sorumdan."Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez "
Oku bakalım git paragraf çalış benim kafamı da bozma gece gece.