• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik güzelmiş🤣😂😂

AfetiDevran34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
1.051
En iyi cevaplar
1
1
18
Evet arkadaşlar evlilik nasıl güzelmi😂
Az önce bdv de birsürü eş konusu okudum ama inandırıcı gelmiyor sjfhfhjf
Kendimi Yalnız hissediyorum bu aralar (daha doğrusu her zaman)
Ee tecrübelerinizi merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya yine yanlış yazmışım başlığı dhdhhfh "evlilik güzelmi?"olucaktı

Kendini ilglendirsin ilgilendirmesin her meseleye aşırı takan, kendisine karşı olsun olmasın birine uyuz oldu mu kinini sonuna kadar götüren, aşırı empati kuran, olaylari çok sağlıklı değerlendiremeyen birisin. Yaşadığın aileden de sağlıklı iletişim becerisi kazanmış,güvenli bağlanma özelliğine sahip değilsin.
Boyle bakınca evet,bazı insanlarin evliliği güzel olabilir ama sen ve bakış açın ciddi ciddi degismedikce dünyanın en sevecen erkeğiyle de evlensen evliliğinin güzel olacağına ihtimal vermiyorum ben

Kendini ilglendirsin ilgilendirmesin her meseleye aşırı takan, kendisine karşı olsun olmasın birine uyuz oldu mu kinini sonuna kadar götüren, aşırı empati kuran, olaylari çok sağlıklı değerlendiremeyen birisin. Yaşadığın aileden de sağlıklı iletişim becerisi kazanmış,güvenli bağlanma özelliğine sahip değilsin.
Boyle bakınca evet,bazı insanlarin evliliği güzel olabilir ama sen ve bakış açın ciddi ciddi degismedikce dünyanın en sevecen erkeğiyle de evlensen evliliğinin güzel olacağına ihtimal vermiyorum ben
Neden peki çok merak ediyorum bakış açımda ne var ki dünyanın en sevecen erkeğiyle mutlu olamayayım

Neden peki çok merak ediyorum bakış açımda ne var ki dünyanın en sevecen erkeğiyle mutlu olamayayım
Yukarıda saydigim sebeplerden.
Misal, annen baban bazi sebeple kendi mirasindan vazgeçmiş, sen kin tutup "benim de hakkım şöyle böyle" diye alınmasında en ufak alinterinin olmadığı dede topragindan sinirlenip, kendini de uzup aylarca (hatta belki yıllarca) kafa yorabiliyorsun.
Dunyanin en sevecen erkeği de bazı haksızlıklara tadım kaçmasın diye göz yumabilir ama sen senin alnterinin olmadığı onun ailesinin parasıyla ilgili şeylere / kendince haksızlık gördüğün her şeye yıllarca dırdır yapip aile huzurunu kaçırabilirsin.
Bu sadece bir örnek, vaktim olsa açtığın her konuyu tek tek 'dunyanin en sevecen erkeğinin huzurunu kacirirsin' diye ekleyebilirim
ayrıca anne baba rolmodelin rezil insanlar. Evinde beddua eksik olmuyor. Kardeşler dese. Şiddet,hakaret... Böyle bir evde büyüyüp sevgisini düzgün verebilen, duygularını duzgun ifade edebilen bir insan olmak için gerçek anlamda çabalaman,basaramiyorsan da destek alman gerekir. Senin her konunun okuyan biri olarak ailenin devamı, sağlıksız davranışlara sahip bir insan olduğunu söyleyebilirim.
ama daha genceciksin. Yani yolun basindasin. kendini o aileden sıyırıp dede,kuzen,hala,amca,idinin didisi falan filan, seni ilgilendirmeyen insanlara duyduğun kinden kurtulup hayata daha olumlu tarafından bakan , olayları tarafsız ve gaza gelmeden değerlendiren, çok okuyan, kendini /davranışlarını analiz eden bir kadın olursan tabii ki sen de mutlu olabilirsin

Yukarıda saydigim sebeplerden.
Misal, annen baban bazi sebeple kendi mirasindan vazgeçmiş, sen kin tutup "benim de hakkım şöyle böyle" diye alınmasında en ufak alinterinin olmadığı dede topragindan sinirlenip, kendini de uzup aylarca (hatta belki yıllarca) kafa yorabiliyorsun.
Dunyanin en sevecen erkeği de bazı haksızlıklara tadım kaçmasın diye göz yumabilir ama sen senin alnterinin olmadığı onun ailesinin parasıyla ilgili şeylere / kendince haksızlık gördüğün her şeye yıllarca dırdır yapip aile huzurunu kaçırabilirsin.
Bu sadece bir örnek, vaktim olsa açtığın her konuyu tek tek 'dunyanin en sevecen erkeğinin huzurunu kacirirsin' diye ekleyebilirim
ayrıca anne baba rolmodelin rezil insanlar. Evinde beddua eksik olmuyor. Kardeşler dese. Şiddet,hakaret... Böyle bir evde büyüyüp sevgisini düzgün verebilen, duygularını duzgun ifade edebilen bir insan olmak için gerçek anlamda çabalaman,basaramiyorsan da destek alman gerekir. Senin her konunun okuyan biri olarak ailenin devamı, sağlıksız davranışlara sahip bir insan olduğunu söyleyebilirim.
ama daha genceciksin. Yani yolun basindasin. kendini o aileden sıyırıp dede,kuzen,hala,amca,idinin didisi falan filan, seni ilgilendirmeyen insanlara duyduğun kinden kurtulup hayata daha olumlu tarafından bakan , olayları tarafsız ve gaza gelmeden değerlendiren, çok okuyan, kendini /davranışlarını analiz eden bir kadın olursan tabii ki sen de mutlu olabilirsin
Siz beni çok yanlış anlamışsınız evet bu saydıklarınızın çoğu doğru ama arada yanlış bildiklerinizi de var
Mesela miras davası,Annem mirasından vazgeçmedi Zorla vazgeçirildi tehtitlerle korkutmalarla e bu da tabi ki benim sinirlerimi bozdu çünkü annemin hakkı zorbalıkla yeniyor ve annemin pasifliğinden faydalanılıyor sorumdada belirttim.
Ha benim alın terim yok ama annemin hakkı değilmi? Sonuçta baba hepsinin babası sizin annenize yapılsa merak ediyorum ne tepki verirsiniz

Diğeri ise annem herzaman beddua eden biri değil ama kendi ailesinin ve babamın ailesinin lafı geçince hastanelik oluyor çok haksızlık gördü iki taraftanda o derece sinir krizi geçiriyor

Konuştuğum insanlar oldu ama hiçbirine karşı dırdırcı olmadım tam tersi karşımdaki adam beni konuşturmaya çalıstı hep. aksine normal hayatta pek konuşmayan biriyim dertlerimi sadece buraya yazarım annemle bile konuşmam dışarıdan görenler de öyle der ne konuştuğunu(ihtiyaç dışında) ne güldüğünü görmedik derler insanlar bu sebeple çekinirler benle konuşmaya

Evlilik kötü bir şey olsa millet yana yakıla eş arar mı 🤪 özellikle kadınlar yani. Koca evin, çocukların sorumluluğunu sirtlanmaya dünden meraklı olduğumuza göre muhteşem bir şey olmalı 🤷
Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez 🤣

Sen daha üniversite sınavına hazırlanıyorsun. Beynini böyle şeylere yorma. Önce oku, okulunu bitir, ne olmak istediğine karar ver, kim olduğunu anla, kendini tanı. Sonra düşünürsün bunları.
Doğru dediniz çalışıyorum zaten şimdi yatacağım için aklıma geldi hfhfhf
Yoksa normalde hep meşgulüm maksat biraz fikir almak,sohbet
Niyetim yok zaten

Bas nikahı, zor bir şey değil.
Ne de olsa mumla bulunacak erkek denk gelmeyeceğinden(onlar kapılmıştır) gerçek mi inandırıcı mı görürsün.
Ya ahahaha allah korusun ne nikahı korktum şimdi
Doğru çoğu kapıldı
Ama dışarıdan birşey okuyunca pek hissedemiyorum
Daha doğrusu kendi yaşadıklarımında gerçek olduğuna inanmıyorum😂

Evlilik kötü bir şey olsa millet yana yakıla eş arar mı 🤪 özellikle kadınlar yani. Koca evin, çocukların sorumluluğunu sirtlanmaya dünden meraklı olduğumuza göre muhteşem bir şey olmalı 🤷
Ahahaha dimi 😜 muhteşem
Ay allahım korusun beni benimkide laf işte

Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez 🤣
Nerede öyle koca 😆😆 özellikle virgül koydum zaten anlam karmaşası yaşanmasın diye 😆😆 erkeklerin büyük çoğunluğu kendiliğinden bu sorumlulukların farkında olmuyor. İlla bir yönlendirme illa bir münakaşa istiyor pöff 🙄🙄

Kızlar geçen annem evde yoktu bende sabah kardeşimin kursu için uyandırmak zorunda kaldım
Karnını doyurdum O kadar zoruma gittiki biri için uyanmak anlatamam😂😂
Annemin kıymetini 10 saniyede olsa anladım Sorumluluk almak o kadar ağır geldi ki ömür boyu evlenmem dedim o sabah 🤣

Kızlar geçen annem evde yoktu hastaneye gitti bende sabah kardeşimin kursu için uyandırmak zorunda kaldım
Karnını doyurdum O kadar zoruma gittiki biri için uyanmak anlatamam😂😂
Annemin kıymetini 10 saniyede olsa anladım
Bende kızıma aynı görevi vereyim de anlasın kıymetimi😂

Back