aylin90 9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168 Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 8.660 3.741 373 18 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aylin90 #21 sedaecrin .!.: Her şey çok güzel olmuş gerçekten bayıldım mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla... coook tsk ederimmm handealan .!.: çok güzel olmussunuz bayıldım Genişletmek için tıkla... musmutluluk .!.: siz normalde almanyada yaşıyosunuz nişanlınızla birlikte ama izmirde mi düğün yapacaksınız doğru mu anladım düğünümüz aynı gün izmirliyim bende Genişletmek için tıkla... evet aynen canim Dogru anlamissin ay nekadar guzel nerde dügünün? ben yarin aksam ucuyorum izmire Gelinlik provam var pazartesi dügüne az kaldi GazozGofret .!.: Çok güzel olmuşsunuz Allah mutlu etsin. Konsept çok değişik ve güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... cok tskler cnm letizia .!.: Herşey çok güzel olmuş hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... simdide nikah resimlerimi paylasayimmm Evlilik Günlügüm 13
sedaecrin .!.: Her şey çok güzel olmuş gerçekten bayıldım mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla... coook tsk ederimmm handealan .!.: çok güzel olmussunuz bayıldım Genişletmek için tıkla... musmutluluk .!.: siz normalde almanyada yaşıyosunuz nişanlınızla birlikte ama izmirde mi düğün yapacaksınız doğru mu anladım düğünümüz aynı gün izmirliyim bende Genişletmek için tıkla... evet aynen canim Dogru anlamissin ay nekadar guzel nerde dügünün? ben yarin aksam ucuyorum izmire Gelinlik provam var pazartesi dügüne az kaldi GazozGofret .!.: Çok güzel olmuşsunuz Allah mutlu etsin. Konsept çok değişik ve güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... cok tskler cnm letizia .!.: Herşey çok güzel olmuş hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... simdide nikah resimlerimi paylasayimmm Evlilik Günlügüm 13