EVLILIK GÜNLÜGÜM 7* Dügün gibi KINAMIZZZ*AyliNiyazi

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba Kizlar

Beni tanimayanlar icin bi hatirlatayim
Almanyada yasiyoruz ve Dügünümüz Izmirde olacagi icin Yasadigimiz yerde Gelemeyenler icin DÜGÜN gibi KINA yaptik.

Bu yüzden önce BEYAZ bir sade Gelinlik tarzinda elbise giydim, ondan sonra Hürrem Bindalli.

Konsep yaptik bütün kizlar KIRMIZI giyindiler ben BEYAZ oldugum icin. Cok da güzel oldu

Umariiiiiiiiiiiiiim begenirsinizz :))

Iyi Seyirler :)
Yorumlariniza sevinirim

Kayinbabam Kayinvalidem

Her şey çok güzel =) =) Kızlarla uyumunuz ne güzel olmuş =) Yanlış hatırlamıyorsam beyaz elbiseyi kayınvalideniz diktirmişti değil mi? çok zevkliymiş size de çok yakışmış =) Düğün fotoğraflarını bekliyorum sabırsızlıkla

Guzel yorumun icin cok tsk ederim :) eveeer neguzelde hatirladin :) kayinvalidem diktirdi. Evet zevklidir :)

Maşallah cok cok güzel bir kına geceniz olmuş :)

Umarım düğününüz de aynı güzellikte olur hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)

Çok güzel olmuşsun canım beyaz çok yakışmış makyajını da çok beğendim mutluluklar diliyorum.

Coook tsk ederim hepinizede :)
insallah dugunumde guzel olur :)

Bilmiyorumki canim (

aylincim çok güzel olmuşsun
beyaz elbısen bindallın makyajın sacın hersey cok güzel olmuş
konseptte cok hoş durmuş:)
darısı düğünün başına ınsallah
gönlünce eglenebılecegın ve her konuda içine sinecek bir düğün olsun ınsallah
tarıhı bellımı?

AYy cnmm benimm tsk ederimm
nikahda cumartesi olacakti ama ertelendi.
2.8. Dugun izmirde

Beyaz elbise cok guzel olmus canim rabbim mutlulugunuzu bozmasin :) ege dugnu yapiyorsun sende desene almanyadan gidip insallah dugununde cok guzel gecer resimleri dort gozle bekliyorum

Beyaz elbise cok guzel olmus canim rabbim mutlulugunuzu bozmasin :) ege dugnu yapiyorsun sende desene almanyadan gidip insallah dugununde cok guzel gecer resimleri dort gozle bekliyorum

Cook tsk ederim canim
ay insallahhh kir dugunu olucak havuz basi deniz manzarali
sade bir gelinlik dusunuyorum bakalimm :))

Her şey çok güzel olmuş gerçekten bayıldım mutluluklar dilerim

siz normalde almanyada yaşıyosunuz nişanlınızla birlikte ama izmirde mi düğün yapacaksınız doğru mu anladım düğünümüz aynı gün izmirliyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…