- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
canım allah bozmasın senle tanışmadaş sayılırız
oda bende ayrı ayrı birbirimizin ailesiyle tanışmıştık. bizdede aileler 17sinde pazar tanışmaya geldi. benimde aklımda hep yemek vermek vardı. çevremde çay yap diyenler oldu ama ben sevgilime kaz pişireceğime (karslıyızda kaz bizde çok önemlidir) diye söz vermiştim öylede oldu. annem yok kardeşlerimin yardımıyla süper yemek sofrası hazırladık. çok korkuyordum ya beceremezsem diye ama allah şükür yemekler fena degildi mükemmel yaptım diyemem ancak başarılıydı bundan iisi can sağlığı yemek öncesi sohbet oldu sonrasında çay tatlı sohbet iidi. tek kusur cenem düştü onlar sordu bende anlattımda anlattım. babam biraz bozuldu bu kadar çenesi düşük gelin adayı olmama napıyım mutluydum onlarda pozitif olunca iice çenem açıldı birde çikolata getirmişlerdi yemekten sonra kahveyle veririm diyordum ancak çaydan kahveye geçemedik. yol uzak olunca erken kalktılar (genede 4,30 saat oturmuşlardı) çikolatada ikram edilmeden kaldı. sanırım geldiklerinde kolonyayala tutmam gerekirdi ancak bu işleri pek bilmiyorum.
sen benden daha şanslısın kayınpederim daha erken oldugunu küçük olduğumuzu düşündüğünden biraz soguktu yada bana öyle geldi. kayınvalide adayı baya ısrarla bizede gelin filan dedi. bakalım bir sonraki adım gelebilecek mi :26: :26: :26: sonrası gelmez laf söz olur diye kimseye anlatmıyorum. içimi senin topiğinde döktüm resmen hoşgörüne sıgınıyorum....
herzaman hersryin hayirlisini dile canim. Hyr demesinlerde erken desinler bosver.
Sende atlatmissin neguzel. Hakkimizda hayirlisi olsun :))
Zor ama guzel seyler :)