Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluklaarrrrrr
Elbisen gercekten cok zarif ve kibarmis ayrica ben 1 numarli yuzuge bayildim tam tur tasli alyanslar biraz daha hosuma gidiyor benim
canım herşeyin çok ama çok güzel olmuş maşallah rabbim nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin hatyırlısı ile
tektaşıda sorun etmeyerek çok mantıklı bir hareket yapmışsın herşey zamanla yavaş yavaş olur önemli olan niyet. oda zaten niyetini almak oldugunu belirtmiş. önemli olan düşünmesi :)
bu arada söz olmadı sanırım sen hazırlıkları tamamladın diye anladım. bu haftasonu siz onlara gidecektininz. yoksa ben arada birşeyimi kaçırdım :44: :44:
Canımm çok güzel olmuş her şeyin, ellerine sağlık, mendil de çok şık :))
Yüzüğün de çok güzel, güle güle kullan canımm hayırlı olsun. :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Aminnnnn cam sagoll cok tsk ederim :))
Hazirligimi bitirdim bile valla. Bende merak cok var ve sabirsizlik. Hemen yaptim valla :))
Dogru biliyorsun canim dun oradaydik.... Cooook guzeldii. Ablasi ve abisiyle tanistim. Eltimle tanistim
Allahim bozmasin.
Kararlastirildi haftaya cumartesi 9 mart isteme söz olacak
Kayinvalidem elbise al kendine ne istiosan, biz karsilariz dedi (aramizda 125km mesafe oldugu icin parasini vermek istedi)
Dusunmesi yeter. Ben aldim bile elbisemi. Kilo sorunum oldugu icin kimseyle beraber alisverise cikmak istemedim.
Evt dogru dedin sorun yapmaya degmez. Seven insan zaten sorun etmez demi :))
Ben bir an once sozlu olmak o yuzugu takmak istiyorum :)))
maşalalah maşallah maşallah. ne güzel herşey belirli imrendim vallaha :) bizde dün oradaydık. yemek sohbet güzel geçti annesi baya hazırlık yapmış :) benimki çöpsüz üzüm oldugu için kardeş yok hatta kuzen sayısı bile az üstelik yaşça çok büyükler :)
bakalım bizim söz ne zmn belli olacak hayırlısıyla... istemeyle ilgili daha ortada bişey yok... bizimkisi ailesine yavaş yavaş açılıyor. bende mudahale etmemdim sonuçta herkesin ailesiyle ilişkisi aynı degil böyle istiyorsa vardır bir bildiği dedim. bakalım mart ayı içinde bizimde isteme artık olur diye umut ediyorum. tabi hayırlısıyla rabbim nasip etsin...
En heycanlı zamanlar. allah tamamına erdirsin. Herşey çok güzel olmuş :)
Sabunlarına daha öncede bayıldığımı yazmıştım ama şuan daha bir beğendim :)
Söz mendilleri gerçekten harika olmuş.
Söz yüzüğünüde çok güzel seçmişsin canım.
İnşallah mutlulukla takarsınız, aşkla
Ayyy sagollll canimmm cok severek yaptim hepsinii
Yuzugumu de cok sevdim :))
Elbisen çok şık ama bir arkadaş yazmış böyle özel günlerde siyahı bende pek tercih etmiyorum ama aksesuarlarınla makyajınla renklendirebilirsin Bak ne kadar hoş bir söz yüzüğü bulmuşsun. Canım benim, tek taş gelmedi diye üzülme sakın. Biz alyanslarımızı alırken pırlantayada baktık, nişanlım alalım babam nişanda takar demişti. Bende, babanın taktığı tek taşı napim almayalım demiştim, o zaman almadık. Ama süpriz evlenme teklifi yapıp kendi taktı (tabi bu sırada nişan oldu, düğün salonunu tuttuk, eşyaların çoğu alındı, vs vs). Düğünümüze gün sayarken gelen evlenme teklifi bile duygulandırdı beni, sarılıp ağlamıştım. Mutlaka müstakbel nişanlında sana güzel bir evlenme teklifi edecektir. Sözünün tadını çıkar, ayrıca ikinizede aynı anda yüzük takılacak ve aileleriniz takacak. Bunun tadı bambaşka :)