G gldnkrbck Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2023 44 -9 Cuma 21:15 Konu Sahibi gldnkrbck #41 Cereser .!.: Bebeğiniz için bence zaten çocuğun kimliğinde babası yazmalı. Sizin ilişkiniz yüzünden bir çocuğun babasını bilmemesi çok büyük haksızlık Genişletmek için tıkla... O evlenmek istemiyor ya bende Ona devlet yardimlarini vermek istemiyorum aslinda bebegimin ustunden. Ama az heralde yardim
Cereser .!.: Bebeğiniz için bence zaten çocuğun kimliğinde babası yazmalı. Sizin ilişkiniz yüzünden bir çocuğun babasını bilmemesi çok büyük haksızlık Genişletmek için tıkla... O evlenmek istemiyor ya bende Ona devlet yardimlarini vermek istemiyorum aslinda bebegimin ustunden. Ama az heralde yardim
Cereser Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2017 2.797 7.275 Cuma 21:16 Konu Sahibi gldnkrbck #42 gldnkrbck .!.: O evlenmek istemiyor ya bende Ona devlet yardimlarini vermek istemiyorum aslinda bebegimin ustunden. Ama az heralde yardim Genişletmek için tıkla... Devlet yardımı alırsa alsın. Artık öncelik çocuğun olmalı, adama inadın değil.
gldnkrbck .!.: O evlenmek istemiyor ya bende Ona devlet yardimlarini vermek istemiyorum aslinda bebegimin ustunden. Ama az heralde yardim Genişletmek için tıkla... Devlet yardımı alırsa alsın. Artık öncelik çocuğun olmalı, adama inadın değil.
S so sorry Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Temmuz 2018 4.451 7.186 Cuma 21:38 Konu Sahibi gldnkrbck #43 Bu adam köken olarak nereli? Sosyal yardımlarla geçindiğine göre İngiliz olduğunu sanmıyorum. Çocuğu üstüne yapmaktan başka çaren yok. Hem de çocuğunun öz babası.
Bu adam köken olarak nereli? Sosyal yardımlarla geçindiğine göre İngiliz olduğunu sanmıyorum. Çocuğu üstüne yapmaktan başka çaren yok. Hem de çocuğunun öz babası.