Evlilik disi bebek

baştan yapılan hatalar
hangi aile kızını ziyan görmek ister ki belli ki madem çocuğu istiyosun o zaman evlen diye baskı yapıyolar onlar da kendilerince haklılar bir şey diyemem.
Adamin evinden gitmiyorum hic kovsa bile gitmiyorum. Yiyorsa polisi ara dedim.
Neden sizinle evlenmek istemiyor? Eğer sizi evden kovmaya kalkıyosa gözü dışarıdaysa zaten sebep sosyal yardım değildir! Siz neden böyle bi adamdan hamile kaldığınızda size aldır demesine rağmen aldırmak istemediniz? Sizi buna devam etmek istemenizin altındaki sebep neydi? Türk mü sevgiliniz. ailesini tanıyor musunuz kimi kimsesi çevreniz var mı? İlişki ne kadar süreli bi ilişki?

calisma vizen bitmek uzereydi dönecek misin turkiyeye, nasil olacak?
bir de bu es adayin Türk kökenli mi?
ilk konun tee gecen sene bugünmüş. korunmasiz iliski yasamissin düştükten suphelenmissin. e o korku sana yetmemis korunmamaya devam etmis bu sabiye hamile kalmissin. bazen insan en büyük kötülüğü yine kendisine yapiyor..ne guzel ingiltereye gitmissin, ise girmişsin. neden dikkat etmedin ki

Turk degil. Baba aldir demedi. Bebegi istemedi en basta. Ailesiyle telefonda konustum. Ailesi kavga etmeyeceksin kizla dedi. Ben onun ailesine de Hersey yolunda diyorum. Iliskimiz 3yil oldu. Calistigi yerdeki patronu biliyorum. Burada calsitigi yerdeki kizla Arkadasim

Türkiye ye donmeyecegim.

e vizen bitecek, uzatmayacaklar demistin
kaçak mi kalacaksin? ya adam sizden kurtulmak icin seni ihbar ederse?
Is yeri uzatmayacak evet.
Ama bebek uzerinden vize alabiliyormusum. Bunu ogrendim bir avukkattan. Eger baba cocugu istemezse dna testi yaptiracagiz dedi. Onunla birlikte bebegi kanitlarsin ingiliz oldugunu sende onun uzerinden vize alirsin dedi.
Babasi kacak kalirsam mi ihbar edebilir?

e kacak kalan ihbar edilir tabii ki. seni evden atan adam git de kurtulayim diye ihbar eder deport ettirir
simdi chatgptye sordum haklarini
bunlari söyledi.
family route application icin ing vatandaşı eşin yapmasi gerekenler de buymus
aslinda kolay ama bu adam sizi istemiyor, ebeye cocuk benden demis..bunlarin hiçbirini yapmaz ki
bilemedim daha dava acmadan dnasini kanitlamadan ne bahaneyle vize verecekler sana .
en iyisi senin esasli bir avukata danisman ama buna ayiracak butcen var mi ya da devletin ucretsiz avukat hakki var mi bilmiyorum

Hayir ailem degil.

bebegin babasi burda devlet yardimiyla gecniyor. Yani devleti kandiriyor. Tek yasamak, part time is gostermek, bankada para gostermemek.
Ona devlet bir ev vermis ve para veriyor. Evli olursa bunu alamiyormus.
Yalan soyluyor belki
ne devletler var

3 yıl aslında kısa olmayan bi ilişki süreci. Devlet bahsettiğiniz olanakları tanıyorken sırf evli diye neden kessin ki bu yardımı siz de işten ayrılsanız siz de ihtiyaç sahibi olacaksınız bi gelir kapısı olmadığı için otomatik olarak devam edecektir yine hele bi de çocuk da varken.. bence eğer aranızda sevgi anlayış varsa geçmiş yılların hatrına doğru iletişimi kurup çocuğunuz için de doğru adımı atmanız gerekir. Bunu gerekiyosa ailesiyle paylaş. onlardan yardım iste. çocuğu nüfusuna alsın direkt. yoksa bebek doğacak da adamla sorun yaşayacaksın da mahkemeye vereceksin de sonuçlanacak da uzun işler.. ve bu süreçte çalışma iznin sonlanacak, tamam çalışma izni sonlansa bile her ülke bi hak veriyo kalıp yeni iş araman için ama bu uzun bi süre olmuyo. Doğum sonrası o tempoda ilgilenemezsin bile. adam istemiyosa vatandaşı olarak tek kalemde ihbar eder harcar seni deport yersin minimum 3-5 yıl giremezsin bile bi daha ülkeye artı para cezası artı hapis cezası bile oluyo, değişiyo.
Gerekiyosa anlaşmalı evliliğe ikna et evlenin çocuğu nüfusuna alsın bi süre geçsin sonrasında da boşanın. ben gerçekten doğacak çocuğuna çok üzüldüm, başından bunları yaşıyorken sonlandırman gerekirdi. bi hayale kapılıp ilerlemek istedin sanırım. çok üzücü.
benim de eşim yabancı, empati yapmaya çalıştım sizinle korkunç şeyler geliyor gözümün önüne.. ne yazık ki başından hatalı olan sizsiniz aileniz de bu yüzden haklı olarak size tepkililer. ama olan olmuş sizin doğru yollardan çözüme bakmanız gerekir. bunun için ailesi en önemli adım. anlaşmalı evlilik de ideal bi yol.

İngiltereyi bilemem ama avrupada bekar haliyle yardım alan biri evli ve çocuklu olduğunda yardım miktarı artar. İngilterede de sırf evlendi diye yardım keseceklerine hiç inanmadım. Siz de adamın dediklerine güvenmek yerine yardım merkezinden telefonda görüş alabilirsiniz. Veya zaten sitelerinde fazlasıyla bilgi bulunuyor.

Son düzenleme:
Ben bu adamin yaninda kaliyorum bu yuzden. Babanin adini yazdiracagim. Ama babanin adini yazinca bebegin haklari babaya gidiyormus yani baba bu bebegi suanda devletten para ve ev almak icin istiyor.

Ben bu adamin yaninda kaliyorum bu yuzden. Babanin adini yazdiracagim. Ama babanin adini yazinca bebegin haklari babaya gidiyormus yani baba bu bebegi suanda devletten para ve ev almak icin istiyor.
koca ingilterede devletten cocuk parasi ve dargelirli evi icin dilenen adami mi buldun yaaa madem niyeti cocuk üstünden gecinmek neden hemşirelere benden degil dedi?
insallah üstüne alir da senin kalma işini kolaylar

Ben basta aldiracaktim arkadaslarim gunah Allah o Cani Verdi dedi. Dogur sosyal devlete ver dediler. Ama Suan Hersey degisti. Babasi bebegi istiyor. Onun esyalarini falan aliyor. Ama Ben bunu devlet Ona yardim yapacagi icin yaptigini dusunuyorum. Yani ev yardimi ve para yardimi yapacak devlet ve kendini single partner gosterecek bence cunku Evli degiliz. Ama Ben istemezsem babanin adini yazdirmayabirim. Babanin adini yazdirinca iste yukarida bahsettigim devlet imkanlarini alacakmis. Ben bunu sonradan ogrendim. Herkes kendi yararina yani. Ama Ben babayi yazdirmazsam bebegi ustune bu Sefer benim vizem riske giriyor. Ailem uzgun akrabadan kimseye soyleyemiyorlar benim bebegimin olacagini. Ingiltere de bazi insanlar babanin adini yazma devletten yardim alacak diyorlar. Ama yazdirmazsam bebek British olmuyor. Bilmiyorum kafam cok karisik. Bana iyi davraniyor bu aralar ama gercekten iyi oldugu icin degil bence. Bu devlet yardimlarini almak icin bebegimi kullaniyor. Yoksa basta bebegi istemeyen biri simdi neden ister ki???

koca ingilterede devletten cocuk parasi ve dargelirli evi icin dilenen adami mi buldun yaaa madem niyeti cocuk üstünden gecinmek neden hemşirelere benden degil dedi?
insallah üstüne alir da senin kalma işini kolaylar
Yaa sorma vala basima gelince anladim. Evet basta istemiyordu bence Suan ogrendi haklari artacak. Ustune alir o devlet yardimlari almak icin bebegi ustune alacak. Asil ondan sonra benden bebegi almazsa iyi. Serefsiz aptal Adam. Para goz. Ama benim o adamin bebegi ustune almasindan baska carem yok.

almaz ya. alacagi devletten uc kurus para o da zaten bebegin bakimina gider. niye alsin?

Internette arastirdim. Basta bebegi istemiyrodu simdi istiyor sebebi de benim bebegimin uzerinden ev ve devlet yardimi alacak benim alma hakkim yok cunku Ben vatandasi degilim. Ama bu serefsiz benim bebegimi kendi sosyal yardimlari icin kullanacak eger bebegi adamin ustune yazdirirsam. Yazdirmazsam da Ben vize alamiyorum ve bebek British olmuyor

Bebeğiniz için bence zaten çocuğun kimliğinde babası yazmalı. Sizin ilişkiniz yüzünden bir çocuğun babasını bilmemesi çok büyük haksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…