Ondan ayrılarakBen nasil duzeltirim bu olanlari?
İşler sarpa sarmış düzelecek pek bir yanı yok.Merhaba herkese
Dogumumu yapacagim ocak 27 insallah. Evli degilim ve ingiltere de yasiyorum. Burada yasayan birileri var mi? Benim yasadigim bircok sorun var anlatmak istedigim.
Annem babam mutlu degilleer evlilik disi bir bebek yapacagim icin. Onlar kimseye aciklamiyorlar bile soylemiyorlar. Cunku iliskimizde saglam degil bu adamla. Heran bir baska birini bulmak ve ayrilmak istiyor. Ben bunun evinde yasiyorum ama artik bende biktim bunun yaptiklarina. Ise bile gitmemi istemiyor. Gerci suan hamileyim. Ama olsun bana bu konuda destek veren biri degil. Para veren biride degil. Parasini hep dolabin icine kitliyor. Abisine ailesine parasini gonderiyor. Bebege hep ikinci esya aliyor.
Ben nasil duzeltirim bu olanlari?
Hamile kaldığında sevgilisi bebeği aldirmasini söylemiş ki zaten neredeyse ayrılma noktasindaydilar konu sahibi işi olmayan diline hakim olmadığı ülkede bebeğini doğurma kararı almıştı ,o ülkede de herhangi bir yere basvurursa çocuğu elinden aliniyormus o yüzden ebeye bile bir şey soylemiyormus, ülkeye dönemez... Eski konusu var. Yani kim ne çözüm sunsa hep kapanıyor kapılar bu adamı çekmekten başka şansı yokİşler sarpa sarmış düzelecek pek bir yanı yok.
Adam sizi istemiyorsa zorla sevdiremez kabullendiremezsiniz, bebeğe de zorla babalık yaptıramazsınız.
Doğum sonrası toparlayana kadar gidecek yeriniz yoksa sabredip iş güç başka yere geçme gibi planlarınız olsun. Yeni doğmuş bebekle nasıl olur dersen çok zor olacak.
İngiliz hukuk sisteminde bebeğin haklarını koruyacak şeyleri öğreneceksin arayacaksın sahip çıkmıyorsa. Sen zaten evli değilsin tahminimce bir hakkın o hukuk sisteminde de yoktur. Ama babalık genetik ile ispat edilirse belki yaptırımı olabilir
Akılsız başın cezasını diye bir laf varHamile kaldığında sevgilisi bebeği aldirmasini söylemiş ki zaten neredeyse ayrılma noktasindaydilar konu sahibi işi olmayan diline hakim olmadığı ülkede bebeğini doğurma kararı almıştı ,o ülkede de herhangi bir yere basvurursa çocuğu elinden aliniyormus o yüzden ebeye bile bir şey soylemiyormus, ülkeye dönemez... Eski konusu var. Yani kim ne çözüm sunsa hep kapanıyor kapılar bu adamı çekmekten başka şansı yok
üzüldüm şunu okuyunca. hem evlilik dışı hem de istenmeyen aldırılması istenen bir bebeği bulunduğu yerde eğitimi dili işi mesleği olmayan bir kadın hangi mantıkla doğurmak ister ki? yargılamıyorum kimseyi, ama asla anlam veremiyorum. bile isteye lades bu.Hamile kaldığında sevgilisi bebeği aldirmasini söylemiş ki zaten neredeyse ayrılma noktasindaydilar konu sahibi işi olmayan diline hakim olmadığı ülkede bebeğini doğurma kararı almıştı ,o ülkede de herhangi bir yere basvurursa çocuğu elinden aliniyormus o yüzden ebeye bile bir şey soylemiyormus, ülkeye dönemez... Eski konusu var. Yani kim ne çözüm sunsa hep kapanıyor kapılar bu adamı çekmekten başka şansı yok
Üye sahibinin ismine tıklayıp mesajlarını okuyabilirsiniz, ben de çok üzülüyorum dönerse ailesi kabul etmeyecek kalırsa beş parasız ortada kalacak orada birine bir şey söylerse bebeği elinden alınacak ...üzüldüm şunu okuyunca. hem evlilik dışı hem de istenmeyen aldırılması istenen bir bebeği bulunduğu yerde eğitimi dili işi mesleği olmayan bir kadın hangi mantıkla doğurmak ister ki? yargılamıyorum kimseyi, ama asla anlam veremiyorum. bile isteye lades bu.
Ayrildigimda ailem mutlu mu olacakOndan ayrılarak
Bende bekliyorum 1 ay kaldi bebegin dogmasina. Bebegi ustune alana kadar bekliyorum. Ama kimse yok burda bana yaridm edecekİşler sarpa sarmış düzelecek pek bir yanı yok.
Adam sizi istemiyorsa zorla sevdiremez kabullendiremezsiniz, bebeğe de zorla babalık yaptıramazsınız.
Doğum sonrası toparlayana kadar gidecek yeriniz yoksa sabredip iş güç başka yere geçme gibi planlarınız olsun. Yeni doğmuş bebekle nasıl olur dersen çok zor olacak.
İngiliz hukuk sisteminde bebeğin haklarını koruyacak şeyleri öğreneceksin arayacaksın sahip çıkmıyorsa. Sen zaten evli değilsin tahminimce bir hakkın o hukuk sisteminde de yoktur. Ama babalık genetik ile ispat edilirse belki yaptırımı olabilir
Ailem nasil mutlu edebilirim? Onlara sorunumu paylasarak yada hersey yolundaymis gibi mi yapayim. Onlarda bir evlilik istiyorlar ama Ben bu adami evlilik yaptirtamiyorum. Bana evli oldugunda sosyal yardimlarin kesilecegini soyluyor.Hamile kaldığında sevgilisi bebeği aldirmasini söylemiş ki zaten neredeyse ayrılma noktasindaydilar konu sahibi işi olmayan diline hakim olmadığı ülkede bebeğini doğurma kararı almıştı ,o ülkede de herhangi bir yere basvurursa çocuğu elinden aliniyormus o yüzden ebeye bile bir şey soylemiyormus, ülkeye dönemez... Eski konusu var. Yani kim ne çözüm sunsa hep kapanıyor kapılar bu adamı çekmekten başka şansı yok
Eninde sonunda ayrılacaksın durum öyle zatenAyrildigimda ailem mutlu mu olacak
Nasıl sosyal yardım kesiliyor ? Kim söylüyor senin ailen mi ?Ailem nasil mutlu edebilirim? Onlara sorunumu paylasarak yada hersey yolundaymis gibi mi yapayim. Onlarda bir evlilik istiyorlar ama Ben bu adami evlilik yaptirtamiyorum. Bana evli oldugunda sosyal yardimlarin kesilecegini soyluyor.
Adam kandırıyor belli ki evlenmemek için.Nasıl sosyal yardım kesiliyor ? Kim söylüyor senin ailen mi ?
Nasıl sosyal yardım kesiliyor ? Kim söylüyor senin ailen mi ?
Hayir ailem degil.Nasıl sosyal yardım kesiliyor ? Kim söylüyor senin ailen mi ?
Tesekkur ediyorum. Keske bende bunu once bilseydimSosyal yardımlara güvenerek çocuk yapanlar beni hep hayrete düşürmüştür. Müthiş bir motivasyonunuz var tadını çıkarın
Merhaba herkese
Dogumumu yapacagim ocak 27 insallah. Evli degilim ve ingiltere de yasiyorum. Burada yasayan birileri var mi? Benim yasadigim bircok sorun var anlatmak istedigim.
Annem babam mutlu degilleer evlilik disi bir bebek yapacagim icin. Onlar kimseye aciklamiyorlar bile soylemiyorlar. Cunku iliskimizde saglam degil bu adamla. Heran bir baska birini bulmak ve ayrilmak istiyor. Ben bunun evinde yasiyorum ama artik bende biktim bunun yaptiklarina. Ise bile gitmemi istemiyor. Gerci suan hamileyim. Ama olsun bana bu konuda destek veren biri degil. Para veren biride degil. Parasini hep dolabin icine kitliyor. Abisine ailesine parasini gonderiyor. Bebege hep ikinci esya aliyor.
Ben nasil duzeltirim bu olanlari?