Evlilik danışmanını nereden bulabilirim?

DefneDeniz

1 melek 1 bebek annesi
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
243
5
46
İstanbul
Arkadaşlar günaydın, hep derler ya evlilik danışmanına gidin çok iyi olur vs.. diye işte ben bu evlilik danışmanları nerde bulunur bilmiyorum, bilen varmı arkadaşlar?

sağlık bakanlığının 182 nolu numaradan bilgi al istersen. bazı belediyelerin evlilik danışmanları olduğu yada sağlık il müdürlüklerine bağlı bazı merkezlerde de bulunduğu. hani evlenmek için bir yere sevk edip muayene oluyorsunuz ya onlarında danışmanlık hizmeti verdiğini duymuştum.

Çok teşekkür ederim yardımın için, hemen aradım 182 yi ama onlada bilmiyorlar.

İstanbul da Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh sağlığı ve sinir hastalıkları E. A. Hastanesin de EDAM bölümü Evlilik ve ilişki sorunları tanımlayan çiftlere bu alanda deneyimli psikiyatri uzmanları ve onların denetimi altında çalışan asistanları tarafından danışma değerlendirme ve psikoterapi hizmetleri sunulmaktadır.

Harikasın! hemen araştırmaya başlıyorum.. çok teşekkürler..

malesef haftaiçi mesai saati olduğu için orasıda uygun değil, sabah 9 akşam 7 çalışıyorum bana cumartesi gerek..

cnm bende evlilik danışmanı arıyorum.Hatta konuda açtım ama cevap veren olmadı.Bende Anadolu yakasındayım. Nevzat Tarhan iyi diye duymuştum.Ama fiyatı çok yüksek.İnşallah istediğimiz gibi buluruz.

cnm bende evlilik danışmanı arıyorum.Hatta konuda açtım ama cevap veren olmadı.Bende Anadolu yakasındayım. Nevzat Tarhan iyi diye duymuştum.Ama fiyatı çok yüksek.İnşallah istediğimiz gibi buluruz.

ümraniyede afiyet hastanesi var ya işte orası pazartesi perşembe psikoloğu bakıyomuş ama bana uymuyorki bana cumartesi lazım..
şu nevzat tarhana bakıyım şimdi bende..

seans başı 260 TL'ymiş aslında eşim için düzelme sebebi, bak ya kendine gelirsin ya 10 seans gideriz desem acaba düzelirmiki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…