- Konu Sahibi DefneDeniz
Arkadaşlar günaydın, hep derler ya evlilik danışmanına gidin çok iyi olur vs.. diye işte ben bu evlilik danışmanları nerde bulunur bilmiyorum, bilen varmı arkadaşlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlık bakanlığının 182 nolu numaradan bilgi al istersen. bazı belediyelerin evlilik danışmanları olduğu yada sağlık il müdürlüklerine bağlı bazı merkezlerde de bulunduğu. hani evlenmek için bir yere sevk edip muayene oluyorsunuz ya onlarında danışmanlık hizmeti verdiğini duymuştum.
hangi şehirdesin
İstanbul da Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh sağlığı ve sinir hastalıkları E. A. Hastanesin de EDAM bölümü Evlilik ve ilişki sorunları tanımlayan çiftlere bu alanda deneyimli psikiyatri uzmanları ve onların denetimi altında çalışan asistanları tarafından danışma değerlendirme ve psikoterapi hizmetleri sunulmaktadır.
cnm bende evlilik danışmanı arıyorum.Hatta konuda açtım ama cevap veren olmadı.Bende Anadolu yakasındayım. Nevzat Tarhan iyi diye duymuştum.Ama fiyatı çok yüksek.İnşallah istediğimiz gibi buluruz.