-
- Konu Sahibi goldenbutterfly
aynen,gelip geçerken bile birbirimize deymemiz gerek
işte bu canımmm idolümsün yaaa senin gibi olmayı öyle çok istiyorumkiiiimreniyorum maşallah maşallah....
yaşlanınca da böle olun inşallah
Hehee işte bizde öyleyiz. Hele mutfakta, illa değmeden geçmez sonra da "sinyalleri gönderiyorum, alıcılar açık mı?" diye sorar, bende ki cevap "benim alıcılar hep açık, sen kafanı yorma"
Allah nazarlardan saklasın, bütün eşlerin arasında bol muhabbetler versin.
bizde degısen bısey yok 3 yıldır evlıyız haftada uc dörtkez yazın daha fazlaKızlar konu başlığından da anlaşılıyor sorum, ama ben yine de açıklama yapmak istiyorum.
Etrafımdaki arkadaşlarımın bir çoğu evli ve hepsi konu başlığında yazdığım şeyi savunuyor.
Evlenmeden önce her an öpmeye koklamaya doyamayan sevgililerinin evlendikten sonra cicim ayları hariç cinselliğe olan tüm düşkünlüklerini yitirdiklerini söylüyorlar. Ve hatta bu karşılıklı olan bir durum imiş.
Takdir edersiniz ki, burada açılan bir çok konuda da cinsel soğukluktan yakınıyor bir çok kadın ve bu bana çok ilginç geliyor. Zaten cinsellik için evliliği bekleyen ve libidosu tavanlarda biriyim, evlendikten 2-3 ay sonra cinsel ilişki haftada-ayda 1'e düşecekse, bir görev haline gelecekse ne anladım ben bu işten.
Tabiki her gün,her an cinsel ilişki yaşanamaz belki ama neden ilk aylarda sık periyotlarda olan bu münasebet 3-4 yıldan sonra seyrekleşmeye başlıyor.
Cahilliğimi mazur görün, bu gerçekten yaşadıkça bıkılan, bir çok arkadaşımın savunduğu gibi evliliğin öldürdüğü bir şey mi?
Ben evlenince hep istermişim gibi geliyor ve eşim de benim gibi istemeye meyyal yapıda olsun isterim.Çok şey mi istiyorum acaba? Yoksa ben de evlenince duş almaya üşendiği için eşinin isteğini geri çeviren arkadaşlarım gibi mi olacağım?
bizde degısen bısey yok 3 yıldır evlıyız haftada uc dörtkez yazın daha fazlaKızlar konu başlığından da anlaşılıyor sorum, ama ben yine de açıklama yapmak istiyorum.
Etrafımdaki arkadaşlarımın bir çoğu evli ve hepsi konu başlığında yazdığım şeyi savunuyor.
Evlenmeden önce her an öpmeye koklamaya doyamayan sevgililerinin evlendikten sonra cicim ayları hariç cinselliğe olan tüm düşkünlüklerini yitirdiklerini söylüyorlar. Ve hatta bu karşılıklı olan bir durum imiş.
Takdir edersiniz ki, burada açılan bir çok konuda da cinsel soğukluktan yakınıyor bir çok kadın ve bu bana çok ilginç geliyor. Zaten cinsellik için evliliği bekleyen ve libidosu tavanlarda biriyim, evlendikten 2-3 ay sonra cinsel ilişki haftada-ayda 1'e düşecekse, bir görev haline gelecekse ne anladım ben bu işten.
Tabiki her gün,her an cinsel ilişki yaşanamaz belki ama neden ilk aylarda sık periyotlarda olan bu münasebet 3-4 yıldan sonra seyrekleşmeye başlıyor.
Cahilliğimi mazur görün, bu gerçekten yaşadıkça bıkılan, bir çok arkadaşımın savunduğu gibi evliliğin öldürdüğü bir şey mi?
Ben evlenince hep istermişim gibi geliyor ve eşim de benim gibi istemeye meyyal yapıda olsun isterim.Çok şey mi istiyorum acaba? Yoksa ben de evlenince duş almaya üşendiği için eşinin isteğini geri çeviren arkadaşlarım gibi mi olacağım?
WuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHehee işte bizde öyleyiz. Hele mutfakta, illa değmeden geçmez sonra da "sinyalleri gönderiyorum, alıcılar açık mı?" diye sorar, bende ki cevap "benim alıcılar hep açık, sen kafanı yorma"
Allah nazarlardan saklasın, bütün eşlerin arasında bol muhabbetler versin.
proteın ya cnm o yuzden ınternet bakabılırsın bır cay kasıgı menı 5 kalorı eee kac caykasıgı gıdıyor bır ılıskıde dogal olarak kılo yapıyorerkek menisi ne alaka nası kilo yapıyo
Korkularını at artık Vivelamour..
aynen oğlanın gözünün içine bakıyrz. BaZende eşim uyuya kalıyr beklerkenhee ii bari hani varsa dedim çocuk uyuyana kadar zor olur beklemek
bunu hiç duymamıştım sen yutuyo musun ???proteın ya cnm o yuzden ınternet bakabılırsın bır cay kasıgı menı 5 kalorı eee kac caykasıgı gıdıyor bır ılıskıde dogal olarak kılo yapıyor
Yakılan kaloriyide düşünürsek birbirini dengeler işteproteın ya cnm o yuzden ınternet bakabılırsın bır cay kasıgı menı 5 kalorı eee kac caykasıgı gıdıyor bır ılıskıde dogal olarak kılo yapıyor
Ohüüübunu hiç duymamıştım sen yutuyo musun ???
AYNEN BİDEÇALIŞAN BAYANSAN KESİNLİKLE ÖYLE OLUYORya da bazen uyusa da ben de uyusam diye iç geçiriyorsun.
çocuk çok yorucu gerçekten ve tüm düzen ona bağlı.
BENİM KIZ 1.5 YAŞINDA HALA DÜZENE GİRMEDİ BAZEN 1 BUÇUK AY GEÇİYOR ÜSTÜNDEN BU ARADA BİRBİRİMİZİÖZLEMİŞ OLUYORUZ AMA GENEDE ZOR İŞaynennn hep önyargılı olduk yapsakmııı uyanırmııı amaann boşwer yat uyuzaten günlük 4 saat uykuyla geziyorum benim oğlum hiç uyumaz diş ewreleri filann bide cinsellik çekilmiyo walla istek war işlew yok seneye düzene gireriz inşallah :)
bu da tam doğru değil aslında. her gün yaşayanlar zaten vucut istediği için yaşıyor ki 1 hafta dayanmak çok zor gelir o insanları. eşinin reglisinde kafayı yiyen erkekler var. yani her gün yaşayanların hormonlarının farklı işlediğini düşünüyorum. aynı zevki alabilirler.
tabıkıde hayır offff kahvaltı yapıyordum tambunu hiç duymamıştım sen yutuyo musun ???
o zaman bence mümkün değil kilo yapması yaa bence sen bidaha düşün :)tabıkıde hayır offff kahvaltı yapıyordum tamsonucta bedenımıze gırıyor yanı