- 24 Aralık 2011
- 5.249
- 8.710
- 34
- Konu Sahibi goldenbutterfly
ıyıde bunu zaten bana doktorum soyledı neyseo zaman bence mümkün değil kilo yapması yaa bence sen bidaha düşün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıde bunu zaten bana doktorum soyledı neyseo zaman bence mümkün değil kilo yapması yaa bence sen bidaha düşün :)
o zaman bence mümkün değil kilo yapması yaa bence sen bidaha düşün :)
ahahahaha koptum :)))Tepkin çok hoştu Kilo yapar diyince insanın aklına aynı şey geliyor. Dedim, wow, ne kadar rahatız bu forumda.
Neyse bunu diyen doktor ya sapık, ya doktor değil. Kilo yapması için sindirim sisteminden geçmesi, sonra ortaya çıkan fazla enerjinin yağ olarak depolanması lazım.
ıyıde bunu zaten bana doktorum soyledı neyse
o doktor sindirim sistemi ile üreme organlarının baglantılı oldugunu sanıyor her haldeTepkin çok hoştu Kilo yapar diyince insanın aklına aynı şey geliyor. Dedim, wow, ne kadar rahatız bu forumda.
Neyse bunu diyen doktor ya sapık, ya doktor değil. Kilo yapması için sindirim sisteminden geçmesi, sonra ortaya çıkan fazla enerjinin yağ olarak depolanması lazım.
ahahahaha koptum :)))
bence de yaaa hurafe gibi bişey söylemiş doktor. ayrıca vücudun içine girdiğinde depolanmıyo kii dimii sonra dışarı çıkıyo yani heheheh
töbe estaafurullah
hakkaten yaa kız şimdi yutmak mutmak proteinli mroteinli ne diyo bunlaaaaaaaaaaaar diycekkkAynen :) Bişey değil de bu konuyu açan genç ve hevesli arkadaşın aklına böyle çok çeşitli fikirlerde sokmamalı; iyice coşucak sonra, ne renkliymiş bu olay diye
Karsilikli olan bisey iki tarafinda rolu var vala bizde monotonlasma yok ful time devam ustelik 7 aylik hamlym :)Kızlar konu başlığıntimedan da anlaşılıyor sorum, ama ben yine de açıklama yapmak istiyorum.
Etrafımdaki arkadaşlarımın bir çoğu evli ve hepsi konu başlığında yazdığım şeyi savunuyor.
Evlenmeden önce her an öpmeye koklamaya doyamayan sevgililerinin evlendikten sonra cicim ayları hariç cinselliğe olan tüm düşkünlüklerini yitirdiklerini söylüyorlar. Ve hatta bu karşılıklı olan bir durum imiş.
Takdir edersiniz ki, burada açılan bir çok konuda da cinsel soğukluktan yakınıyor bir çok kadın ve bu bana çok ilginç geliyor. Zaten cinsellik için evliliği bekleyen ve libidosu tavanlarda biriyim, evlendikten 2-3 ay sonra cinsel ilişki haftada-ayda 1'e düşecekse, bir görev haline gelecekse ne anladım ben bu işten.
Tabiki her gün,her an cinsel ilişki yaşanamaz belki ama neden ilk aylarda sık periyotlarda olan bu münasebet 3-4 yıldan sonra seyrekleşmeye başlıyor.
Cahilliğimi mazur görün, bu gerçekten yaşadıkça bıkılan, bir çok arkadaşımın savunduğu gibi evliliğin öldürdüğü bir şey mi?
Ben evlenince hep istermişim gibi geliyor ve eşim de benim gibi istemeye meyyal yapıda olsun isterim. Çok şey mi istiyorum acaba? Yoksa ben de evlenince duş almaya üşendiği için eşinin isteğini geri çeviren arkadaşlarım gibi mi olacağım?
Ben katılmıyorum ipekcim.
Ne kadar ara verirsen barajı ne kadar doldurursan kapakları açınca çıkan selin şiddeti o kadar büyük oluyor
Allah seni ya güldürdün beni şu mutfak olayi bizimde öylede degmedn gecmez galiba mutfaklar dar olunca böle oluyo tek degilmisizHehee işte bizde öyleyiz. Hele mutfakta, illa değmeden geçmez sonra da "sinyalleri gönderiyorum, alıcılar açık mı?" diye sorar, bende ki cevap "benim alıcılar hep açık, sen kafanı yorma"
Allah nazarlardan saklasın, bütün eşlerin arasında bol muhabbetler versin.
Evet, ne kadar ara verirsen o kadar şiddetli olur. Muhtemelen 17 saniye filan sürer sndsnds Baraji doldurmana değer mi bilmiyorum adgafbbss
Konu sahibine gelirsek, her şey ten uyumu ve sevgi canım. 7 senedir birlikteyiz. Kendimizi tanır gibi tanıyoruz birbirimizi. Cinselliği bir görev, kendini ya da eşini tatmin etme olarak görmeyip; aşkın pekiştireci, yansıması, tamamlayıcısı olarak görürsen hiçbir şey azalmaz. Sevginin farklı bir ifade şekli bu. Seviyorum ama cinsellik yok diyenlerin bir çoğu, sevgiyi alışkanlıkla karıştıyor.
"Sevmek 1 ömür sürer, sevişmek 1 dakika" dizeleri de buram buram sorunlu cinsellik kokan dizeler, inanmayalım : )))
Yani arada oldugu icinnnn,dedimm.
Nasıl yani