Kızlar konu başlığından da anlaşılıyor sorum, ama ben yine de açıklama yapmak istiyorum.
Etrafımdaki arkadaşlarımın bir çoğu evli ve hepsi konu başlığında yazdığım şeyi savunuyor.
Evlenmeden önce her an öpmeye koklamaya doyamayan sevgililerinin evlendikten sonra cicim ayları hariç cinselliğe olan tüm düşkünlüklerini yitirdiklerini söylüyorlar. Ve hatta bu karşılıklı olan bir durum imiş.
Takdir edersiniz ki, burada açılan bir çok konuda da cinsel soğukluktan yakınıyor bir çok kadın ve bu bana çok ilginç geliyor. Zaten cinsellik için evliliği bekleyen ve libidosu tavanlarda biriyim
, evlendikten 2-3 ay sonra cinsel ilişki haftada-ayda 1'e düşecekse, bir görev haline gelecekse ne anladım ben bu işten.
Tabiki her gün,her an cinsel ilişki yaşanamaz belki ama neden ilk aylarda sık periyotlarda olan bu münasebet 3-4 yıldan sonra seyrekleşmeye başlıyor.
Cahilliğimi mazur görün, bu gerçekten yaşadıkça bıkılan, bir çok arkadaşımın savunduğu gibi evliliğin öldürdüğü bir şey mi?
Ben evlenince hep istermişim gibi geliyor ve eşim de benim gibi istemeye meyyal yapıda olsun isterim.
Çok şey mi istiyorum acaba? Yoksa ben de evlenince duş almaya üşendiği için eşinin isteğini geri çeviren arkadaşlarım gibi mi olacağım?