Merhabalar kaç yaşındasınız ? Bu soruya herkes farklı cevap vericek herkesin eşi kültürü yapısı farklıdır. Öncelikle şunu söyliyim nişanlınızla şuan neyi konuşursanız evlenince çok işe yaricak. Kaç kardeşler ? Aile ilişkileri nasıl ? Ben küçüğüm daha yeni evlendim eşim sağolsun evimde rahatımdır çalışıyorum beni çok zorlamaz destek olur. Genelde yanyanayız eşimin tarzı böyledir tek markete gitmek istesem bende geliyim yürürüz taşıyamazsın der. Evlilik büyük sorumluluk hala alışmaya çalışıyorum çünkü ev işi bitmiyor. Yemek temizlik çamaşır perdeler baza altları nevresim bilmem be ay hiç sevmiyorum
bana göre en büyük sorunda eş ailesi. Tek görümcem var sağol 3 elti yeri kaplar. Eşimin ailesi eşime çok düşkün aynı apartmandayız aman diyim yakın oturmayın. Eşiniz ailesine hayır diyebilmeli. Bir de şu önemli ev geçindirmek. İkinizde çalışıcaksanız nasıl yol izlicekseniz çalışmicsksanız eşiniz geçindiricekmi ilgilenicekmi ailesine para vericek mi ? Çok derin konular bunlar ya bitmez anlat anlat.