• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik bazı şeyleri değiştiriyor mu

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.898
1.987
53
31
hanımlar ya , evleneli bir yıl oluyor. en yakın olduğum arkadaşlarımdan hiçbiri evlenmedi. evlenince en yakın arkadaşım eşim oldu. bundan çok memnunum sadece , bazen bazı şeylerin değiştiğini seziyorum bekar olan bi arkadaşımla bulusunca. ben ne biliyim evlilikle ilgili ya da ev mobilyalarından , gelecek hayallerimden , ilgimi çeken şeylerden bahsederken bekar arkadaşlarım daha çok erkek arkadaş mevzularında kalıyorlar. elbette yine de sohbet etmek güzel sadece sanki eskiden daha çok ortak noktamız vardı gibi hissediyorum bazen. örnek veriyorum farklı bir şehirde yaşayacağım orada da bekar olan bir başka kız arkadaş , bebek düşünmüyosun dimi gezeriz dedi. yani o kadar güzel bir teklif ki , sadece içimden sürekli gezemem ki, gezmek isteyince eşimle gezmek istiycem biliyorum yani. hani bi yanım , eşi olan birkaç tanıdıgım olsa çift olarak bi yerlere gitsek güzel olabilir diyor. bi yanım da bebiş isteyeceksin, birkaç sene full yogun geçicek niye taktın bu arkadaşlık meselelerine diyor. sanırım dişil enerjiyi hissediyorum kadınlarla olmak güzel geliyor. bilmiyorum tavsiye verin diye değil de, siz de böyle hissettiniz mi hiç, sizce neden böyle oluyor. düzenimiz hayata bakış aaçımız mı değişiyor acaba

hanımlar ya , evleneli bir yıl oluyor. en yakın olduğum arkadaşlarımdan hiçbiri evlenmedi. evlenince en yakın arkadaşım eşim oldu. bundan çok memnunum sadece , bazen bazı şeylerin değiştiğini seziyorum bekar olan bi arkadaşımla bulusunca. ben ne biliyim evlilikle ilgili ya da ev mobilyalarından , gelecek hayallerimden , ilgimi çeken şeylerden bahsederken bekar arkadaşlarım daha çok erkek arkadaş mevzularında kalıyorlar. elbette yine de sohbet etmek güzel sadece sanki eskiden daha çok ortak noktamız vardı gibi hissediyorum bazen. örnek veriyorum farklı bir şehirde yaşayacağım orada da bekar olan bir başka kız arkadaş , bebek düşünmüyosun dimi gezeriz dedi. yani o kadar güzel bir teklif ki , sadece içimden sürekli gezemem ki, gezmek isteyince eşimle gezmek istiycem biliyorum yani. hani bi yanım , eşi olan birkaç tanıdıgım olsa çift olarak bi yerlere gitsek güzel olabilir diyor. bi yanım da bebiş isteyeceksin, birkaç sene full yogun geçicek niye taktın bu arkadaşlık meselelerine diyor. sanırım dişil enerjiyi hissediyorum kadınlarla olmak güzel geliyor. bilmiyorum tavsiye verin diye değil de, siz de böyle hissettiniz mi hiç, sizce neden böyle oluyor. düzenimiz hayata bakış aaçımız mı değişiyor acaba
6 yıllık evliyim hem de üniversite dördüncü sınıfta evlenen biri olarak söylüyorum evet evlilik hayata bakış açısını değiştiriyor varlığına şükür 1 tane evladım var evlilik ve annelik ayrı ayrı fedakarlık gerektiriyor. Özellikle sosyal hayat konusunda. Çoğu arkadaşım evli onlarla konuşurken çoluk çocuk ev hal dert ediyoruz. Bekar olan arkadaşlarla dediğiniz gibi pek fazla gezme tozma olmuyor. Ben evli olanlarla daha çok ortak yönümüz olduğunu düşünüyorum

Ben bekar arkadaşlarımla gezmeyi çok seviyorum, evlilik ve çocuk konuşmadan uzun ve keyifli vakitler geçirebiliyorum. Kafamı dağıtmış oluyorum.

En yakın arkadaşım evli değil ve dünyanın en özgür ruhlu kadınlarından biri ama bir araya geldiğimizde çok keyifli geçiyor zaman çünkü benim evlilik dışında onun da flörtleri dışında paylaştığımız birçok ortak alanımız var onlardan konuşabiliyoruz evlilik ve çocukla ilgili konuları ise ilgi alanı o olan arkadaşlarımla konuşuyorum
Ben çok bir farklılık yaşamadım evlilik sonrası sosyal hayatımda kişiye göre değişen şeyler olsa gerek

Back